Consoles VS PC

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας dadmin
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Θα ηθελα να το δω παντως σε PC να παιζει και να το συγκρινω με το capture...

Παντως μου γεννιεται ενα ερωτημα...αν οπως υποστηριζετε με εναν μονοπυρηνο και μια 7αρα ειμαι καλυμενος,δεν καταλαβαινω το λογο γιατι οι κατασκευαστες μουτζωσαν τους χωρισμενους shaders που ειχαν γονατισει τις επιδοσεις και πηγαν σε unified λογικες(stream processors)???

H σειρα 7 πασχει στα vertex shaders.Δηλαδη εχει προβλημα απο τα αποδυτηρια (πριν φτασει στο pixel-shading δηλαδη).

Γραφτε και τις διαφορες απο το Video που ποσταρα και επιφυλασομαι να ερθω να το δω σε καποιον απο εσας (διοτι στον P4 και την 9850 μου δεν παιζει αξιοπρεπως(και λιγα λεω :D ))

Ρε άστε τα πισιά κάτω!!!! Και πιάστε τα ....πισιά :animeek: :animeek:

Προς αποφυγήν κάθε παρεξηγήσεως φίλτατε Wally, η κίνηση στο 360 δεν συγκρίνεται με την κίνηση που έχεις σε ένα αρχαίο PC.

Αλλά είναι η ίδια σε ένα φτηνό υπολογιστή με επεξεργαστή δύο πυρήνων και 8600 GT. Αν μιλάς για 8800 GTS απογειώνεσαι. Η κίνηση στο video που παραθέτεις είναι ακριβώς η ίδια με το μεγάλο μου μηχανάκι σε ανάλυση 1680 Χ 1050.

Rygar εξαιρετικό περιφερειακό! Ελπίζω κάποια στιγμή να το δούμε διαθέσιμο κι εδώ.

@Rygar εδω εχει και

Παντως εγω ειμαι κατα μιας και χαλαει την ισοροπια στο Live...

Εγω είμαι κατά, γιατί ποντίκι και καναπές δεν πάνε μαζί ;)

( γίναμε gamers του καναπέ ... μεγαλώνουμε μου φαίνεται :P )

Ωρα να το γυρισουμε στο σκακι. :D

santiphoto.jpg

@Wally, fovero!!! Ti ennoeis omos otan les oti xalaei tin isorropia sto Live?

@Keeper, eimai diatethimenos na ta valo sto saloni. Kakomathimene!

Sorry gia ta greeklish alla grafo apo tsexiko pliktrologio.

keeper7k είπε:
Εγω είμαι κατά, γιατί ποντίκι και καναπές δεν πάνε μαζί ;)

( γίναμε gamers του καναπέ ... μεγαλώνουμε μου φαίνεται :P )
Γίνατε. :help: :help: :help:

Ποιός μίλησε για καναπέ; Στο Computer room θα μπει και αυτό.....!!!!!!!!!!!!!

Ποιός μίλησε για Live; Δεν δίνω cent τσακιστό για on line gaming........

Α, προς αποφυγή κάθε παρεξηγήσεως και πάλι, έρχεται το δεύτερο 360 μου......

Ένα Arcade version 360 (ναι το μηχάνημα με ενδιαφέρει μόνο, θα πουλήσω τον controller και δεν με ενδιαφέρει η κάρτα μνήμης) το οποίο θα βαφτεί κατάλληλα. Wally thanks για τις οδηγίες ξεκοιλιάσματος του 360. Μια και το δωράκι 360 θέλω να μην του αλλάξω τα φώτα.

pooky είπε:
Manos έχεις δίκιο 7800 GS είναι η κάρτα και όχι GT. Η θερμοκρασία στους επεξεργαστές κάτω από gaming συνθήκες δείχνει αν πράγματι ζορίζονται ή όχι. Αν είναι μικρή, αυτό σημαίνει ότι η κάρτα γραφικών είναι πολύ "λίγη" για αυτούς......
Εδω θα σταθω εγω pooky και θα κανω μια ερωτηση τωρα:

Καποια στιγμη ειχα ανοιξει το αυτο,το οποιο αναφερεται ακριβως σε αυτο που εγραψες παραπανω...

Αν το οτι η CPU δεν θερμαινεται καθολο, σημαινει οτι η καρτα ειναι πολυ λιγη για τη CPU αυτη,τοτε που ειναι το περιβοητο bottleneck που υποτιθεται οτι θα εχω βαζοντας μια ακομη πιο δυνατη καρτα..;;;;;

Μηπως ειναι κατα ενα πολυ μεγαλο μερος και παραμυθι αυτο τελικα...;;

Κι αν κρατησω το συστηματακι μου εν τελει και αλλαξω παλι μονο AGP VGA,ποιος μου λεει οτι δεν θα εχω μια χαρα επιδοσεις...;;

(αρκει να βρω μια πολυ πιο δυνατη AGP απο την 7600GT μου...)

Μη ξεχναμε ομως οτι θα βγουν DX10 καρτες σε AGP τελικα εκτος απροοπτου.....

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ευτυχώς ο κόσμος δεν κάθησε να φάει τη φόλα της M$ και τα Vista δεν βρήκαν ανταπόκριση. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι οι περισσότεροι εξ ημών να κάνουμε τη δουλειά μας και με παλιότερα μηχανάκια που έχουν AGP slot.

Αυτό σημαίνει ότι οι εταιρείες ολοκληρωμένων γραφικών και καρτών γραφικών για να μη χάσουν πωλήσεις θα αναγκαστούν και πάλι να βγάλουν τη νέα γενιά γραφικών σε AGP. Εδώ ακόμα και σε pci απλό βρίσκεις αν ψάξεις, τι λέμε τώρα.

Πάντως αν βρεις μια 8600 σε AGP αλλά σε πολύ καλή τιμή (όχι παραπάνω από 110 ευρώ) πάρτη. Θα δώσει άλλο αέρα στο μηχανάκι σου. Όλα βέβαια εξαρτώνται από την ισοροπία κόστους και απόδοσης. Μην ξεχνάμε ότι τα νέα μηχανήματα έχουν γίνει εξαιρετικά φτηνά.

Μονο σε μια τετοια περιπτωση (περι τα 100 ευρω) pooky ασφαλως θα ασχοληθω....

(βγηκε ηδη 8600GT AGP...;;; )

Αλλιως,ειπαμε,λιγο κατω τα settings και μια χαρα ειμαστε...! :)

PS. Mano πώς πάει ο AMD K6?????

pooky είπε:
Ευτυχώς ο κόσμος δεν κάθησε να φάει τη φόλα της M$ και τα Vista δεν βρήκαν ανταπόκριση. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι οι περισσότεροι εξ ημών να κάνουμε τη δουλειά μας και με παλιότερα μηχανάκια που έχουν AGP slot.
Χωρίς να είναι απόλυτο αυτό, βρήκα afto το ενδιαφέρον άρθρο!

manos426f είπε:
Μονο σε μια τετοια περιπτωση (περι τα 100 ευρω) pooky ασφαλως θα ασχοληθω....(βγηκε ηδη 8600GT AGP...;;; )

Αλλιως,ειπαμε,λιγο κατω τα settings και μια χαρα ειμαστε...! :)
Αν δεν έχεις οικονομικό στρίμωγμα πάντως θα σου συνιστούσα να αλλάξεις config και να πας σε κάποιο dual core AMD που είναι ζάμφθηνοι με πολύ οικονομικές και πενταστάθερες mobo. Με 500 ευρώ (κοίτα παραπάνω posts μου έχω αναλυτικά δώσει configs) μπορείς να πάρεις κάτι πολύ καλό.

Αν πουλήσεις το παλιό σου μηχάνημα για 200 με 250, ή ακόμα καλύτερα κρατήσεις κουτι, τροφοδοτικό, σκληρό και DVD-Rs θα σου έρθει πάμφθηνα, ειδικά αν προσθέσεις σε αυτό και το κατοστάρι που θα έδινες έτσι και αλλοιώς για AGP κάρτα γραφικών.

Τα υπόλοιπα κομμάτια από το παλιό σου pc πούλατα σε τιμή ευκαιρίας. Περισσότερο θα σου κοστίσει να κεράσεις καφέ φίλους στα γενέθλιά σου!!!!

Pooky, molis syzytagame to pio pano arthro edo me tous Tsexous kai kapoios eipe gia SP3 kai tora esi. Oloi tous en to metaksi lene oti exoun XP kai de xreiazontai ta Vista. Emeis sto ergostasio tha argisoume para poli na pame se Vista.

Πίσω
Μπλουζα