CRT Gaming

Όπως γράφουν και μέσα παίζει ρόλο και το ότι δεν υπάρχει μαζική παραγωγή πλέον.
 
Μη σου φαίνεται παράξενο!! Δες πόσο κοστίζει, ένας λαμπάτος ενισχυτής ήχου!!
Tsakiridis Devices ΠΡΟ/ΤΕΛ 2x34w, περι τα 5800 ευροπουλα και 7 μηνες αναμονη. Και μαμω τις αυξομειωσεις ηλεκτρονιων απο Ρωσικες διπλοτριπλοπενταοδες και βαλε λυχνιες. ΠΑΣΟΚ ωραια χρονια
 
Mυστικός Πράκτωρ ΘΒ, παιχνίδι FMV για Windows 95
 

Συνημμένα

  • vegos.jpg
    vegos.jpg
    325,4 KB · Προβολές: 7
Tsakiridis Devices ΠΡΟ/ΤΕΛ 2x34w, περι τα 5800 ευροπουλα και 7 μηνες αναμονη. Και μαμω τις αυξομειωσεις ηλεκτρονιων απο Ρωσικες διπλοτριπλοπενταοδες και βαλε λυχνιες. ΠΑΣΟΚ ωραια χρονια

Γι' αυτό παραμένω σε Powerhouse κλασσικό!!!!
 
Κυριακατικος ζεστος καφες που ταιριαζει λουκουμι με Soft15khz + rgb scart + sony crt tv 21"

Το σαγονι μου οπως και στα 90ς στο πατωμα χαχαχα

Out run σε αναλυση 320x224p

Snes σε αναλυση 256×224p

Δυστυχως δεν μπορει να πιασει ο φακος την ωραια υφη της crt μασκας με τις μικρολεπτομερειες και τον φωσφορο.


3.jpg

1.jpg

2.jpg
 
Μαγεμενος απο την CRT 90ς ρετρο μαγεια δεν γινεται πλεον ουτε μια μερα χωρις τα 90ς

Soft15khz + rgb scart + sony crt tv 21"

Cruis'n World και τερμα τα γκαζια σε CRT.

arcade.jpg
 
CRT retro gaming για πραγματικη διασκεδαση

Soft15khz + rgb scart + sony crt tv 21" Πραγματικες scanlines - aperture grille μασκα - πεντακαθαρη κινηση - λαμπερο χρωμα φωσφορου και ολα στο πιατο.

Mortal kombat - killer instinct 2 - super mario bros 3 (οι φωτο εννοειται πως δεν μπορουν να αποδωσουν την πραγματικη ποιοτητα της aperture grille CRT TV 21"}

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg
 
Παντως ακομα και με composite σε 480i το αποτελεσμα στην crt tv μου ειναι ετη φωτος καλυτερο απο τα καλυτερα φιλτρα σε συγχρονες οθονες. Και ας μην φτάνει το rgb scart της trinitron.

CRT tv 14" shadow mask composite 480i ntsc απο καρτα γραφικων svideo 7pin

Αν και χανουν σε ποιοτητα οι φώτο. Operation wolf 3 1994

Ειμαστε full Retromaniax - CRT maniax:fafoutis::fafoutis::fafoutis:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:
Οτι θα παθαινα τετοια πορωση με τις CRT δεν το περιμενα καθε χρονο ολο και μεγαλωνει η πορωση :fafoutis::fafoutis::fafoutis:

Ουτε συγχρονα παιχνιδια δεν μπορω να παιξω σε συγχρονη οθονη πλεον. Aν διασκεδαζα στο max στην CRT tv με τα 3d παιχνιδια στο Dreamcast το 1999 και μετα στο Xbox - GameCupe - ps2 σχεδον μολις βγηκαν στις χρονιες τους φανταστειτε αυτη την διασκεδαση επι 100 φορες μεγαλυτερη λογο των πιο συγχρονων παιχνιδιων στην CRT tv. Λες και ειμαι 25 χρονια πισω αλλα με την υπερ τεχνολογια των γραφικων μεσα απο τις οθονες της τοτε εποχης.

Πιο retromaniax απο εμενα στην κατηγορια - gaming 90s feeling - δεν νομιζω να υπαρχει :fafoutis::fafoutis::fafoutis:

Gears of war 2006 xbox 360 σε CRT tv Διαμαντι παιχνιδι με γραφικαρες,

gears of war.jpg

Και μερικα βιντεακια γενικα για CRT κατηγορια μιας και ακομα ασχολουνται αρκετοι με αυτες τις οθονες.


 
Τι πορωτικες που ειναι οι CRT για videogames. Καθε μερα ο ιδιος εντυπωσιασμος ενα πραγμα λες και βλεπω πρωτη φορα CRT tv χαχα.

Contra nes 1988 vs Crysis 2007 - CRT tv 60hz - Και τα 2 παιχνιδια δειχνουν ακομη και σημερα μαγευτικα και εχουν φανταστικο gameplay.

Απο την 2d ζουγκλα και τους εξωγηινους των 8 bit στο nes στην 3d φωτορεαλιστικη ζουγκλα και τους εξωγηινους του Crysis.

Και στα 2 παιχνιδια θα συναντησουμε πολλα ιδια πραγματα οπως τα διαφορετικα οπλα τις πιστες με τους εξωγηινους την χιονισμενη πιστα την πιστα που θα μπουμε και στο νερο κ.α παρομοια

CRT tv sony 21" - CRT tv samsung 21"

contra - crysis.jpg
 
Gears of war 2 του 2008. Φοβερες πιστες και γραφικα.

Unreal engine 3 στο Xbox 360 σε CRT tv 21" philips 60hz

Αντιμετοπιζοντας το τερας μεσα στο στομαχι του.

Κανονικα εννοειται πως φαινεται καλυτερο το παιχνιδι στην CRT μου σε σχεση με τις φωτο.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg
 
Παντως μιας και εχουν περασει χρονια απο την εποχη της CRT μου κανει εντυπωση που εχουν ακομα για πωληση CRT τηλεορασεις στην ελλαδα,

Τωρα απο ποιοτητα εικονας δεν εχω ιδεα για αυτες τις CRT και δεν ξερω και για τα συγκεκριμενα καταστηματα αν τις εχουν διαθεσιμες εκει.

Εννοειται δεν βαζω για διαφιμηση αφου ουτε ξερω αν αξιζουν η οχι αλλα απο περιεργια μηπως εχει καποιος καμια απο αυτες.





Και αλλλες εδω.


 
Τελευταία επεξεργασία:
Πηρες τηλεφωνο να ρωτησεις αν οντως υπαρχουν ή ειναι απλα λαθος τα listings;

Αυτες οι JVC φαινονται συμπαθητικες... οι αλλες μαλλον οχι.
 
Πηρες τηλεφωνο να ρωτησεις αν οντως υπαρχουν ή ειναι απλα λαθος τα listings;

Αυτες οι JVC φαινονται συμπαθητικες... οι αλλες μαλλον οχι.

Οχι δεν πηρα τηλεφωνο.Τσεκαρα μονο εκει που γραφει αμεσα διαθεσιμες.
 
Eντωμεταξυ πως γινεται ολα τα παλια 80ς - 90ς και τα next gen παιχνιδια να με εντυπωσιαζουν τοσο πολυ στις αρχαιες CRT τηλεορασεις μου και οτι γραφικα και να βλεπω μετα στις συγχρονες οθονες σε 1080p - 2κ - 4κ να μην με εντυπωσιαζει τιποτα.

Ειτε εχει να κανει με τα 80ς - 90ς παιχνιδια με τα crt ψευτοφιλτρα ειτε με τα καλυτερα γραφικα των συγχρονων παιχιδιων. Τι να πω...
 
Εμένα η εικόνα του PS2 ποτέ δεν μου άρεσε, παρά τα ωραία παιχνίδια. 1000 φορές προτιμούσα την εικόνα του Dreamcast με τα ποιο ζωντανά χρώματα από αυτή τη θολούρα και τη μουντίλα.
Τουλάχιστον έτσι είναι πιο κοντά στο γούστο μου. Ευτυχώς το PCSX2 υποστηρίζει stretch
20240321-231602.jpg


20240321-231802.jpg

20240321-231906.jpg

20240321-231923.jpg

20240321-232055.jpg
 
Εξαιρετικο το virtua fighter 4 στο ps2 και ειναι και πολυ καλη μεταφορα απο το arcade.Το ειχα παρει στην αρχη της κυκλοφοριας του και εδειχνε τρομερο θυμαμαι στην καινουργια επιπεδη CRT TV 29" που ειχαμε βαλει στο σαλονι.

Πριν το παρω στο ps2 το 2001 ετυχε να παιξω το virtua fighter 4 πρωτη φορα σε μια μεγαλη arcade αιθουσα που ειχα βρει στον πειραια και ειχα φαει τον τοπο εκει για να βρω arcades μιας και δεν ειχα ιδεα απο την περιοχη και ηξερα πως οι περισσοτεροι δεν θα εχουν ιδεα οποτε ρωτουσα εκει οσους ειχαν μαγαζια και ο θεος βοηθος για το αν υπαρχει μαγαζι που παιζεις με ηλεκτρονικα και μονο ενας θυμαμαι ηταν arcade gamer και με βοηθησε να τα βρω.

Εκει στις περιοχες επρεπε να ειμαι υποχρεωτικα απο τον νομο (κλασσικα στρατος) οποτε βαση αυτου ηταν στο προγραμμα και η υποχρεωτικη ευρεση των arcades σε περιοχες της Αττικης οπως στον Πειραια που ημουν πιο κοντα.

Παντως τι ωραιο παιχνιδι που ειναι το virtua fighter 4.Aπο τα παιχνιδια που περιμενα οτι θα ανακοινωσουν για το Dreamcast 1999 - 2000 τοτε που το Dreamcast ηταν το θαυμα του 3d gaming αλλα δυστυχως μετα την απιστευτη και ομως αληθινη εκκινηση και με τις υπερ - παιχνιδαρες που εβγαζε για μηνες δεν ειχε τις αναμενομενες πωλησεις.

Και τα γραφικα του ps5 να εβγαζαν τοτε στο Dreamcast με unreal engine 5 και αρκετα παιχνιδια του αλλα με το ονομα sega Dreamcasτ πολλοι εννοειται θα προτιμουσαν παλι να αγορασουν ps1 η να περιμενουν το ps2 γιατι εκτος το dvd που ειχε γραφτει απο πολλους σημαντικη επιδραση ειχε και η μοδα του gaming τοτε που ηθελε να αγοραζεις τα ps1 λογο ονοματος οποτε οι περισσοτεροι την ακολουθουσαν πιστα και οσοι ξεκινουσαν με τα games ασχετως της μοδας παλι το playstation ακουγαν περισσοτερο οποτε θα θεωρουσαν πως ειναι και καλυτερο στα γραφικα και απο το sega Dreamcast αν το εβλεπαν σε καμια βιτρινα.
 
Τελευταία επεξεργασία:
ο κόσμος πλέον είχε άρχισει να ξεφεύγει από τα παιχνίδια τύπου Arcade που ήταν και δύσκολα και σύντομα και το γύρισε στα παιχνίδια που ουσιαστικά δεν μπορούσες να πεθάνεις ποτέ ή ξεκινούσες κοντά στο σημείο που έχανες και μπορούσες να παίζεις με τις ώρες.

Από τα jump'n'run στα 3d collect-a-thon

από τα arcade sports στα sports simulation

από τα action platformers στα 3d person/fps

από τα rpg platformers στα metroidvania

από τα beat-em-up/fighters στα online με παίκτες από όλο τον κόσμο με άπειρα credit και χωρίς καν arcade mode.

από τα ραλυ στα gt/forza.

Απορώ τότε πως κατάφερνα να τα τερματίσω. ούτε το 1/3 των αντοχών και της υπομονής δεν έχω
 
Ειχα καιρο να βαλω ps2 οποτε καιρος να λειτουργησει και αυτο αφου ειναι και ετοιμο συνδεδεμενο σε CRT tv 21" philips (φοβερο contrast και χρωμα φωσφορου για αυτο ειχα παρει και αλλες απο την ιδια σειρα )

Αρκετα παιχνιδια να παιξω και εδω απο ps1 - ps2 οποτε για αρχη προτιμησα το Virtua fighter 4

1.jpg

2.jpg
 
Πίσω
Μπλουζα