Datel SD Media Launcher

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας freaktmp
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κατ' αρχην η συμβατοτητα με διαφορες SD  καρτες ειναι η μερα με την νυχτα απο παλια, αφου πλεον μπορεσα να χρησιμοποιησω με καμια δυσκολια SDHC 64gb φορμαρισμενη σε exFAT!
Οκ ειδα και αυτο και ειπα μηπως  αλλαξανε τα πραματα .

Εχω και μια 2 γιγα ,απο οτι διαβασα θα μπορω να κανω με αυτην boot και μετα να βαζω την 32αρα με τα παιχνιδια;

Οκ ειδα και αυτο και ειπα μηπως  αλλαξανε τα πραματα . 

Εχω και μια 2 γιγα ,απο οτι διαβασα θα μπορω να κανω με αυτην boot και μετα να βαζω την 32αρα με τα παιχνιδια;
Μην μπερδευεις το Launcher με το swiss. Το swiss αναπτυσεται διαρκως.

Οσο για το Launcher, προσωπικα εχω την εντυπωση οτι τοσα χρονια πουλανε ακριβως το ιδιο πραγμα. :fafoutis:

Λογικα ναι, αν το Launcher συμπαθησει την 2αρα σου. Φορτωνεις εκει το swiss, το τρεχεις, αλλαζει καρτα και απολαμβανεις!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μια γρηγορη ματια σε ενα SDGecko που αποκτησα προσφατα για περιπου 12€.

P4015884.JPG

Στην συσκευασια ειχε ενα microsd adapter και ενα αυτοκόλλητο Kylo Ren (μπλιαχ :sick:).

P4015883.JPG

Στην αρχη δεν επαιζε τιποτα, μεχρι που χρησιμοποιησα εναν απο τους δεκαδες microsd adapters που ειχα ηδη. Το ειχα υποψιαστει εξ αρχης, γιατι η microsd καρτα εμπαινε μολις μετα βιας στον adapter, το ιδιο και ο adapter στο SDGecko.

P4015882.JPG

Πλεον δουλεψε αψογα με την πρωτη.

P4015881.JPG

Ikaruga

P4015880.JPG

Για μερικά ευρώ, μην το σκέφτεστε καν. Ειναι οτι πρεπει για να μην φθείρετε το SD Media Launcher σας! Must have.

Με το GC εχω μπερδευτει εντελως.
Παρηγγειλα ενα SD2SP2 που θα μου ειναι αχρηστο μονο του.

Ποια η ποιο φθηνη λυση για να μπουταρει isos?

Θανξ!

Hρθε η καινουργια μου καρτουλα να αντικαταστησει την παλια παω και εγω ο καψερος να την δοκιμασω και το drive του GC οff ,δεν φορτωνει κανενα dvdακι.

Screenshot 2024-09-02 093425.jpg

Ενα φτιαχνεις 2 χαλανε αστα διατανο .
Το GC ηταν το στηριγμα μου 20 χρονια τωρα δεν περιμενα να χαλασει ποτε ,στιβαρη κατασκευη ,το προσεχα οσο δεν παει ,το δουλευα μια στο τοσο αλλα ο πανδαμάτωρ χρόνος μας την εκανε την δουλεια.
Λυσεις σαν του PS2 δεν υπαρχουν που δεν χρειαζεται dvd για να φορτωσεις περα απο ΟDE που δεν θελω και δεν εχω ορεξη να το ξεκοιλιαζω.
Τι χανω απο παιχνιδια ,οχι πολλα μιας και υπαρχει το ps2 για τα third party ,ενα luigi mansion και ενα resi 4 στην καλυτερη εκδοση του ,αλλα ειναι κριμα τοσα original παιχνιδια να μεινουν ετσι.
Α και το GBA Player off και αυτο. :(
Εχω το U για παρηγορια θα κοιταξω να τρεξω εκει κανενα GC παιχνιδι αλλα και εκει θελει δουλιτσα μιας και το εχω σπασμενο με το σαπιο loadine και θελει αναβαθμιση για να τρεξει WII και GC.

Μονο και μονο για το gameboy player αξιζει να το κρατησεις ζωντανο!

Αυτη την στιγμη υπαρχουν 2 ODE, το cubeode που μοιαζει λειτουργικα με το gcloader που ειχα παρουσιασει και το flippydrive που σου επιτρεπει να διατηρησεις και το drive.

Υπαρχει ομως και το Picoboot που ειναι modchip βασισμενο σε raspberry pi pico που επιτρεπει να φορτωνεις το swiss απευθειας απο το modchip χωρις δισκακι.

Επισης υπαρχουν ανταλλακτικα στο ebay για να επισκευασεις το laser assembly. Εκτος απο την προφανη αιτια (το laser) μπορει να εχουν προβλημα οι πυκνωτες.

Θα τα κοιταξω αφου τσιγκλισω πρωτα το laser ,ετσι και αλλιως δεν λειτουργει χειροτερο δεν το κανω.
Thnx!

Πίσω
Μπλουζα