Deathnote - Desu noto (2006)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
εεεεεεε τι? καλα ειμαι εκτος νιωθω ασχημα τι λετε?:nervous: :help: δεν καταλαβαινω:sob::sob::sob::iconeek::crazy::sob:
 
βρε jaguar man, δεν ειδες ολοκληρη προειδοποιηση περι spoiler πριν? :takethat:

starsky:

η μισα βουρλο ξεβουρλο, μια χαρα την εφερε στον κιρα κ ανακαλυψε ποιος ηταν..

για την δημοσιογραφο τι να πω, κ εγω πολυ πιθανον να ψαρωνα με τα γλυκολογα ενος τοσου γοητευτικου σεξυ αντρα..

σχετικα με την shinigami, δεν με παραξενεψε τοσο, εχω αρχισει να νιωθω οικεια με την νοοτροπια των γιαπωνεζων που παιζουν πολυ με τα συναισθηματα, ανεξαρτητου φυλων. ισως να ηταν ερωτευμενη με την βρωμομισα.

για αυτο που λες στο τελος, μπορει κ να εχεις δικιο.. αλλα θα μας το λεγανε αν ηταν, ξερω γω?

Ειχα ενα τρελο εκνευρισμο στο φιναλε του ανιμε, ειδα την μισα εκει ψηλα, με νταρκικο λουκ κ προσευχομουνα να πηδηξει η βρωμιαρα, αλλα δεν..

γι'αυτο κ πιστεψα οτι θα παει για συνεχεια.. αλλα μου ειπανε πως η συγγραφεας ειπε δημοσια πως η μισα αυτοκτονησε παρολο που δεν το εδειξαν.. :diablotin: :diablotin:
 
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τωρα καταλαβα Death2Eliza:biglaugh::biglaugh: :confused: :help: : lol lol
 
jaguar-man συνιστω ναδεις η να διαβασεις αυτη τη σειρα ειναι πολυ καλη!

Death2Eliza τη σκηνη με τη μισα δε τη θυμαμαι ,παντως μπορει να εχεις δικιο για τη shinigami(σουξε η μισα!)ειναι τετοια η ιστορια παντως που μπορει να βγαλουν πολλες συνεχειες ασχετα του πως τελειωσε η συγκεκριμενη και σε πολλες εποχες

παντως μου εδωσε την εντυπωση οτι βιαστηκαν λιγο να το τελειωσουν

θιγει πολλα ζητηματα αυτη η σειρα παντως παιδια θαυματα,θεικη σε εισαγωγικα απονομη δικαιοσυνης ,φιλια ,προδοσια,χαζουληδες που γινονται ηρωες θρησκεια και αλλα

παντως το διδυμο L με εκεινο το γερακο θυμιζε μπατμαν με το βοηθο του τον μπατλερ
 
οντως.. ο watari k o L ηταν καπως ετσι..:biglaugh:

εσυ περιμενες να πεθανει ο L? Τους ξερω πια (τους γιαπωνεζους) πως λειτουργουν, αλλα πιστευα πως αν τον σκοτωνανε, θα ηταν σε μια μεγαλη αναμετρηση στο τελευταιο επ.. κ παλι ομως με επιασαν στον υπνο.. ο δυτικος εγκεφαλος μας δεν εχει τπτ κοινο με αυτους τελικα. :confused:

παντως τα κορυφαια επς ηταν στο κολλεγιο, στην φαση που εμφανιστηκε ο L μπροστα στο lighto-kan στην ταξη, ειχα παθει ζημια! φωναζα ¨"ειναι τρελος ο τυπος!!"..
 
δε το περιμενα να τον βγαλουν απο τη μεση,αν και ιαπωνες ειναι αυτοι,στο κολλεγιο μου φανηκε πολυ ενδιαφερουσα η τροπη που πηρε η ιστορια και μετα που ηταν αλυσοδεμενοι,αλλο κουφο και αυτο!
 
Καταραμενοι Ιάπωνες το φάγατε το παιδίιιιιι:sob::sob::sob: Αυτο εχω να πω μόνο. Άλλα έχε χαρη που η συγγραφέας είναι μεγάλο αστέρι. Αλλά αν έπιανα τη Μίσα στα χέρια μου θα την έστελνα στον δήμιο σα σωστή Queen of Hearts! :axer:
 
αντε να δουμε αν και τι συνεχεια θα βγαλουν
 
κατσε starsky, γιατι ηρθε η sensei τωρα!! *προσκυνημα*

αν θες να μαθεις οτιδηποτε, ειναι ο ανθρωπος σου!

καλα, αυτο με τις χειροπεδες δεν με χαλασε ΚΑΘΟΛΟΥ!!

Εσενα queen? :diablotin: :diablotin: :diablotin:
 
Παιδιά το Death Note τελείωσε οριστικά, δεν θα υπάρξει συνέχεια! Αυτά όμως που περιμένουμε ακόμα είναι 3 πράγματα

* Το 13ο τεύχος του manga Death Note:How to read το οποίο θα έχει λίγες παραπάνω λεπτομέρειες για τον κάθε χαρακτήρα ,αλλά και πληροφορίες που σε βοηθούν να καταλάβεις καλύτερα το manga καθώς και λεπτομέρειες για να καλυφθούν κάποια κενά που άφησε το μανγκα.

* Η νουβέλλα "Death Note :Another Note" που αφορά περισσότερο τον L, τη Ναόμι Μισόρα και την έρευνα κάτω από την οποία συνεργάστηκαν καθώς και το όλο συστημα των L, τι σχέση έχει το ορφανοτροφείο, ο "Watari" κλπ. Είναι δηλαδή η χαρά των φαν του λατρεμένου L.

*Τη μετάφραση του 3ωρου αφιερώματος που είχαν κάνει πριν λίγο καιρό, το οποίο ήταν σαν τηλεταινία των 25 πρώτων επεισοδίων με 2 εφτρα σκηνές.

Δ2Ε ένα bishonen με χειροπέδες είναι φαντασίωση. 2 είναι πλέον ονείρωξη :diablotin:
 
Μα θα ήταν ύβρις να μην τα αξιοποιούσαμε!! 2.900.000 φαν το πιστοποιούν! :p

Aς τους να λένε D2E, έχεις πάντα το support μου σ'αυτά τα θέματα!
 
Σίγουρα δεν είμαι ειδήμων στον τομέα anime (έχω δει 5-6 σειρές και καμιά 10αριά ταινίες), αλλά ένας από τους λόγους που με τράβηξε το Death Note, πέρα από την έξυπνη ιδέα του, ήταν το γεγονός ότι άρχιζε από το μηδέν...

Δυστυχώς, τα περισσότερα anime στο πρώτο 10λεπτο του πρώτου επεισοδίου σου πετάνε από το πουθενά 1315 χαρακτήρες, τους μισούς από τους οποίους πρέπει να δεις 3-4 επεισόδια για να μάθεις να τους ξεχωρίζεις μεταξύ τους και να καταλάβεις τις σχέσεις που έχουν ο ένας με τον άλλον... Λες και απευθύνονται μόνο σε όσους έχουν διαβάσει το manga και θέλουν να δουν την οπτικοποιημένη έκδοση... Σε αυτό βέβαια φταίει και η όχι πάντα 100% σωστή/ακριβής μετάφραση στα Αγγλικά, που πολλές φορές δεν βγάζει νόημα και σχεδόν υποπτεύεσαι από τα συμφραζόμενα τι λάθος έχε ικάνει ο μεταφραστής (καλά, αν μιλάμε και για περαιτέρω μετάφραση από τους αγγλικούς subs σε ελληνικούς, τύφλα να'χει το χαλασμένο τηλέφωνο!!!), αν και αυτό είναι κάπου φυσιολογικό και αναμενόμενο και δεν μπορεί φυσικά κανείς να κατηγορήσει τα παιδιά που ασχολούνται αφιλοκερδώς με fansubs...

Αντίθετα λοιπόν, στο DN ουσιαστικά δεν προϋπάρχει ιστορία, αλλά ξεκινά από μηδενική βάση στο πρώτο επεισόδιο, με αποτέλεσμα να μην χάνεσαι...

Φυσικά κι εγώ βρήκα φοβερά τα mind games μεταξύ L και Light, αν και σίγουρα υπήρξαν περιπτώσεις που ξέφυγαν από τα όρια της υπερβολής...

Δεν μπορώ να πω πως δεν ένιωσα πως υπήρξε κοιλιά στη σειρά, κυρίως μετά τον θάνατο του L (θα έβαζα spoiler tags, αλλά αφού το έχετε ήδη αναφέρει) και δεν θα με χάλαγε αν έβρισκαν κάποιον τρόπο να τελειώσουν κάπως εκεί την ιστορία... Δηλαδή αν και ο συνολικός αριθμός των επεισοδίων δεν ήταν σχετικά μεγάλος, έμοιαζε λιγάκι να ανακυκλώνεται, κάπως σαν τις αμερικάνικες σειρές τύπου Prison Break, Heroes κ.λπ. και σαν να το ξεχειλώνουν χωρίς λόγο... Ίσως πάλι φταίει και το ότι στα μάτια μου η σειρά φάνταζε μισή χωρίς τον L...

Ωστόσο, την κατατάσσω σίγουρα μέσα στις καλύτερες σειρές που έχω δει (δεν είναι και πολλές...) και κάποια στιγμή πρέπει να θυμηθώ να δω επιτέλους και τις ταινίες...
 
Μόλις χθες είδα και το τελευταίο επεισόδιο του Death Note. Δε μου πήρε βέβαια και πολλές μέρες για να το δω όλο. Αν και δεν έχω δει πολλά anime, το συγκεκριμένο μου άρεσε πολύ! Είχε δυνατό σενάριο, γρήγορη σκηνοθεσία, ανατροπές, ωραίο σχεδιασμό και μουσική..γενικά πολύ καλή δουλειά!

Η κόντρα μεταξύ L και Light σε μάγευε! Ο L ήταν μεγάλη μορφή και o Light τελείως ψυχάκι, αλλά μοναδικά ευφυείς και οι δυο τους! Αν και η απουσία του L ήταν έντονη, μετά τον θάνατό του, και σίγουρα στοίχισε στη σειρά, το βρήκα όμως ιδιαίτερα τολμηρό και σχετικά πρωτότυπο το γεγονός ότι ο σεναριογράφος θυσίασε αρκετά νωρίς έναν τόσο δυνατό χαρακτήρα και παρόλα αυτά κράτησε τη σειρά σε ένα καλό επίπεδο.
 
αν κρινω απο το Manga ,μαλλον θα εχει και συνεχεια.

αν και εχω σταματησει τα anime,δε προλαβαινω πια ,υπαρχουν πολλες σειρες με πολυ καλο σεναριο,εκτος του σχεδιου ,που συνηθως ειναι πολυ καλο.
 
Παιδιά αν και η σειρά ήταν απίστευτη, οι ταινίες έχουν το μαύρο τους το χάλι.Πρώτα απ' όλα δεν είναι anime και δεύτερον καταστρέφουν την ιστορία δείχνοντάς την από την αρχή με διαφορετική πλοκή (η οποία είναι άθλια σε σχέση με το anime).Η μόνη ταινία death note που με κάνει να ελπίζω (δεν την έχω δει ακόμα) είναι η "L:change the world" που δείχνει την ιστορία του L. (Αυτά κατά την ταπεινή μου γνώμη).


 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα