Desktop Μελών

Χμ!.... Το object dock έβγαλε πολλά teething problems στις αρχές της κυκλοφορίας του... Από ένα σημείο και μετά, έστρωσε.

Τώρα, αν θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις 2 docks?.... Χμ!... Well, you could try, αλλά δεν μπορώ να σου πω if they play nicely μεταξύ τους....

Από προαίσθηση κυρίως, θα σε απέτρεπα!....
 
Thanks Anonymous. Είμαι κι εγώ στη γραμμή της Daredevil, ειδικά με unstable in the brain μηχανήματα που τρέχουν λειτουργικό m$ .

Θα το δοκιμάσω και θα πω γνώμες!
 
Οκ...τότε καλύτερα να μην το δοκιμάσω.

@pooky(1) Θέλω να ακούσω γνώμη... ;)
 
Για το δικό μου Desktop απλά έβαλα το πανέμορφο logo του S&K (το οποίο εχω σε πολύ καλή ανάλυση) μπροστά από το κλασσικό, generic wallpaper των Windows XP:

attachment.php


Desktop.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Με σειρά ανάλυσης:

Amiga:

attachment.php


Netbook:

attachment.php


PC συζύγου:

attachment.php


PC γραφείου:

attachment.php


PC τηλεόρασης:

attachment.php


Βασικό PC:

attachment.php


Τα docks κάνουν auto-hide, απλά έκανα mouseover για να τα δείτε μια και πιάσατε συζήτηση για αυτά. Χρησιμοποιώ το RocketDock και με εξυπηρετεί μια χαρά.
 
Nα και το δικο μου desktop απο το netbook που χρησιμοποιω στο 99% των περιπτωσεων..δεν ειναι κατι ιδιαιτερο αν προσεξετε ομως θα παρατηρησετε οτι ειναι windows 7 με το wallpaper και τα χρωματα των xp ενω εχω αλλαξει και τα default (αθλια) εικονιδια των win 7 στο taskbar με την βοηθεια του resource hacker (εχω "πειραξει" το dll files αφου δεν υπαρχει αλλος τροπος να τα αλλαξεις...)

attachment.php


Untitled.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πω πω! :)

M' έχετε αφήσει άφωνη! Tι όμορφα καλούδια βλέπουν τα ματάκια μου! :)

@Angel_grig: Εσύ έκανες το ακριβώς ανάποδο από μένα! (εγώ είχα "ντύσει" τα xp να μοιάζουν με 7άρια! :D )
 
pooky(1) είπε:
Θα ήταν ωραίο να ψιλομοιάσει οπτικά στο MacOS...
Pooky χρειαζεσαι μονο το FlyakiteOSX. Θα κανει ακριβως οτι χρειαζεσαι. Ειναι φτιαγμενο για XP αλλα τρεχει και στα 7αρια με compatibility enabled.

attachment.php


Εδω ολα θυμιζουν Mac αλλα ξερεις πολυ καλα πως αυτα ειναι μηχανηματα που δεν αγγιζω εκ πεποιθησεως! Aπλα μου αρεσει το διαφορετικο look. Οτι βλεπεις ειναι απο Acer σε windows xp.

attachment.php


Ριξε μια ματια στην εμφανιση του παραθυρου και στα icons πανω δεξια να δεις μεχρι που φτανουν οι αλαγες. Οτιδηποτε τρεχει στα windows παιρνει αυτη την μορφη πλεον.
 
Anonymous το δοκίμασα και μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά. Ο,τιδήποτε χρησιμοποιώ το ρίχνω πάνω στη μπάρα και όλα μια χαρά.

Phil υπέροχο indeed αλλά αν δεν τρέχει native χωρίς compatibility modes, σκέφτομαι μη μου κάνει μπάχαλο το σύστημα, όχι τίποτε άλλο, βαριέμαι αφάνταστα να τρώω χρόνο για restore και τα τοιαύτα. Αν μιλάγαμε για mac δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, το restore είναι πανεύκολο με το time capsule. Φυσικά και θα μείνω στη πρόταση του Anonymous στο Win7 laptop αν και τώρα πια θα το λειτουργώ μόνο (αργά) τα βράδυα που θα μαζεύομαι στο παλιό σπίτι για ύπνο. Ευτυχώς τα mac μου λειτουργούν άψογα μια και η ΔΕΗ έκανε το θαύμα της σήμερα και μου σύνδεσε παροχή!!!!!
 
Χαίρομαι που σου άρεσε...

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, δεν έχω δοκιμάσει άλλα dock.Αυτό, όμως, γιατί έμεινα πλήρως ικανοποιημένος από το Nexus.
 
noxrider είπε:
Δράττομαι λοιπόν κι εγώ της ευκαιρίας, να σας δείξω το wallpaper από το μωρό μου (τι κάνεις βρε Αντωνάκη μου στο Ρέθυμνο! Πού 'σαι να με καμαρώσεις?! :D )

attachment.php


[edit] Το "μωρό" μου είναι το Mac Book Pro! :p

Screen Shot 2012-02-06 at 7.29.35 PM.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
D@redevil είπε:
Δράττομαι λοιπόν κι εγώ της ευκαιρίας, να σας δείξω το wallpaper από το μωρό μου (τι κάνεις βρε Αντωνάκη μου στο Ρέθυμνο! Πού 'σαι να με καμαρώσεις?! :D )[edit] Το "μωρό" μου είναι το Mac Book Pro! :p
Γειά σου κορίτσι!Όλα καλά εδώ κάτω (αν και πολλές βροχές και αέρα).Όταν ανέβω και παίζει συνάντηση θα προσπαθήσω να σε δω.

Welcome to the dark side!Σε παρακολουθώ...ξέρω ότι έχεις MacBook Pro,iPhone και iPad (θα χτυπήσω και εγώ ένα iPad στα γενεθλιά μου).

(Ακόμα γελάω με τη φάση της πίτας που έβγαλα το iphone,το γύρισα και σου είπα "φίλα το μηλαράκι" και το φίλησες τρελοκομείο! :D
 
attachment.php


Μιας και μιλάμε για mac, αυτή είναι μια φωτογραφία που έβγαλα με το κινητό από το desktop του iMac πριν από δύο μέρες.

Από τότε που τον αγόρασα πριν από δύο χρόνια, μέχρι και το σαββατο που πέρασε είναι η πρώτη φορά που το κάνει.

Αν είναι να κολλάει μια φορά στα δύο χρόνια, δεν με πειράζει καθόλου. Τα windows xp μου έβγαζαν μπλε οθόνη κάθε δύο μέρες. :p

Φωτογρ. 0335.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
E, Μαριάννα, το desktop άμεσα με link!!!!! E, που είσαι; Φανταστικό! Θα μπει και στα δικά μου μωρά αλλά και στο γομάρι!

JayOne έτρεξες/εγκατέστησες τίποτε τώρα τελευταία; Πάντως 8 μήνες ο iMac δεν έχει κολλήσει ποτέ. Για τα μωράκια δεν το συζητάμε, το macpro λειτουργεί πολύ πιο λίγο ενώ το mini περιμένει υπομονετικά να στηθεί το προβολικό, είναι εκτός, έχει δουλέψει ελάχιστα.

Δυστυχώς στα σταθερά παίζει το Aurora και στο φορητό ένα άλλο desktop που περιλαμβάνονται στο lion, ήθελα κάτι σήμα - κατατεθέν του συστήματος για αρχή και έμεινε. Στο Dell μου παίζει μια μπλε οθόνη (background όχι BSOD) και στο πρώην gaming rig, νυν hackintosh μια πειρατική σημαία. Ανάξια posting όλα τους.
 
attachment.php


Τελευταια με εχει πιασει μια μανια να βαζω close ups απο πρασιναδα. Ολα τα desktops μου εχουν καποια φωτογραφια απο φυλλα με σταγονες

desktop.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν θα μπορουσα να εχω κατι αλλο.Μια αγαπη και παντοτινη.

attachment.php


ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Έφτασε! :)

Link για το wallpaper: http://www.otherside.gr/wp-content/uploads/2009/01/fantasy-landscape-wallpapers-19.jpg

Να μη λησμονήσω ν' αναφέρω ότι το otherside.gr είναι ο αποκλειστικός "πάροχος" wallpaper μου τον τελευταίο καιρό! ;)

(από εκεί και η εικόνα!)

Για ρίξτε μια ματιά μήπως σας αρέσει κάτι άλλο:

http://www.otherside.gr/2009/01/fantasy-landscape-wallpapers-part-1/

http://www.otherside.gr/2009/01/fantasy-landscape-wallpapers-part-2/

http://www.otherside.gr/2009/01/fantasy-landscape-wallpapers-part-3/

@Bspus: Εμένα η τάση για πρασινάδα με "πιάνει" όταν έχω στήσει Mint ή Suse! :D

@Metalcandyman: Πςςςς! "Σφυρίζει", Βασίλη! ;)
 
Πίσω
Μπλουζα