Disco Στέκια

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας don dokken
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Πάντως η ηρα έγραψε ιστορία δεν βρίσκω και φώτο της πως ήταν το 80' αυθεντική φώτο της

Eιχε λέει ενάν έλικα και αρχιζε το τραγούδι των pink floid μου τα λέει τώρα μια φίλη χα χα ντίσκο της εποχής με πίστα ιδιαίτερη

Eιχε λέει ενάν έλικα και αρχιζε το τραγούδι των pink floid μου τα λέει τώρα μια φίλη χα χα ντίσκο της εποχής με πίστα ιδιαίτερη
1740254371606.png

Η είσοδος τον Οκτώβριο του 2024 πριν τον ανεμοστρόβιλο του Δεκεμβρίου 2024
1740254458483.png

Κι εδώ μετά τον ανεμοστρόβιλο
1740254669816.png

@SEBASTIAN Μάλλον μέχρι στιγμής το κείμενό σου είναι και το μοναδικό δημοσιευμένο ντοκουμέντο από την ατμόσφαιρα στην disco Fantasy. Υπήρχε πριν χρόνια και ένα βιντεάκι στο ΥΤ το οποίο έχει δυστυχώς εξαφανιστεί. Δεν μπόρεσα να μπω ποτέ σε εκείνη την ντίσκο, λόγω του ότι ήμουν πολύ μικρή, την άκουγα μόνο από τα αδέρφια των φίλων μου. Είμαι σίγουρη ότι ήταν απίστευτο το σκηνικό. Άλλωστε οι Αγρινιώτες φημίζονται για τη λατρεία τους στη νυχτερινή διασκέδαση, οποιουδήποτε είδους, ακόμη και με ελάχιστα μέσα. Να ελπίζω σε κάποια φωτογραφία που σου έχει μείνει από εκείνη την εποχή;

Disco Fantasy στο αγαπημένο μου Αγρίνιο. Και πως να μην αγαπημένο λατρεμένο θα έλεγα αν και Αθηναίος, γιατί εκεί έζησα τα τέσσερα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μου τα φοιτητικά όπου η ανεμελιά, η αγνότητα των συναισθημάτων, τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα, η αυτονομία και η ωριμότητα να ζεις μόνος σου σε τόσο μικρή ηλικία αναλαμβάνοντας τις ευθύνες των πράξεων σου, όλα αυτά είναι στοιχεία που καθιστούν την φοιτητική ζωή μια ονειρεμένη περίοδο.
Στην εν λόγω ντίσκο ένιωσα απίστευτη συναισθηματική ευφορία όταν αντίκρυσα, ερωτεύτηκα και πρωτοχόρεψα με τον πρώτο ουσιαστικό και ολοκληρωμένο έρωτα της ζωής μου. Τα αισθήματα μου είχαν απογειωθεί στο διάστημα με το Apollon 20!!! Γιατί στα μάτια του 20χρονου αισθηματία όλα είναι εξιδανικευμένα. Ακόμα θυμάμαι τις μουσικές, τα τραγούδια και τους χορούς του προγράμματος της αγαπημένης μου Αγρινιώτικης ντίσκο. Τα πάμπολλα εφέ και τα φωτορυθμικά, μέχρι τα τεχνητά χιονάκια που έπεφταν πάνω μας σε βαθμό που μου προκαλούσε αβίαστα αγνό γέλιο όταν έβλεπα έναν μάλλον άβγαλτο και ανυποψίαστο συμφοιτητή μου να ξεσκονίζει το πουκάμισο του από αυτά νιώθοντας ότι....λερώθηκε!!!
Καλές και άγιες και πρωτοκλασάτες οι ντίσκο της Αθήνας αλλά η Fantasy του Αγρινίου έχει περίοπτη και ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.
Στην ηρα πηγές ποτε;

@SEBASTIAN Μάλλον μέχρι στιγμής το κείμενό σου είναι και το μοναδικό δημοσιευμένο ντοκουμέντο από την ατμόσφαιρα στην disco Fantasy. Υπήρχε πριν χρόνια και ένα βιντεάκι στο ΥΤ το οποίο έχει δυστυχώς εξαφανιστεί. Δεν μπόρεσα να μπω ποτέ σε εκείνη την ντίσκο, λόγω του ότι ήμουν πολύ μικρή, την άκουγα μόνο από τα αδέρφια των φίλων μου. Είμαι σίγουρη ότι ήταν απίστευτο το σκηνικό. Άλλωστε οι Αγρινιώτες φημίζονται για τη λατρεία τους στη νυχτερινή διασκέδαση, οποιουδήποτε είδους, ακόμη και με ελάχιστα μέσα. Να ελπίζω σε κάποια φωτογραφία που σου έχει μείνει από εκείνη την εποχή;
Όχι δυστυχώς Bajar δεν έχω καμμία φωτογραφία από εκείνη την εποχή στην αγαπημένη μου disco και κρατάω απλώς μέσα στην ψυχή μου τις πιο όμορφες και ανέμελες αναμνήσεις των φοιτητικών μου χρόνων που ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια των οποίων διαδραματίστηκε στην εν λόγω disco όπου πράγματι όπως είπες το σκηνικό ήταν απίστευτο και ονειρεμένο. Δυστυχώς το μόνο μείον της υπέροχης και φανταστικής εποχής των '80, ήταν ότι δεν είχαμε τις δυνατότητες χρήσης της κινητής τηλεφωνίας και των social, αλλά ίσως έχει και αυτό την ξεχωριστή του σημασία γιατί όλες οι μοναδικές και υπέροχες στιγμές που ζήσαμε ήταν αυθεντικές, live και πρόσωπο με πρόσωπο. Καμμία σχέση με το άψυχο, δήθεν, υποκριτικό και ψεύτικο σήμερα.

Στην ηρα πηγές ποτε;
Όχι Αριάδνη μου δεν είχα πάει στην εν λόγω disco και να σου πω την αλήθεια δεν την θυμάμαι. Σε ποια περιοχή του Αγρινίου ήταν και σε ποια χρονική περίοδο λειτουργούσε? Γιατί εγώ ήμουν φοιτητής στο λατρεμένο μου Αγρίνιο το 1988 έως το 1992. Τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου.

Όχι Αριάδνη μου δεν είχα πάει στην εν λόγω disco και να σου πω την αλήθεια δεν την θυμάμαι. Σε ποια περιοχή του Αγρινίου ήταν και σε ποια χρονική περίοδο λειτουργούσε? Γιατί εγώ ήμουν φοιτητής στο λατρεμένο μου Αγρίνιο το 1988 έως το 1992. Τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου.
Τότε μεσουρανούσε και η ηρα, ήταν στον Άγιο Κωνσταντίνο πιο πάνω από το σταδιο

Βρε εγώ επιμένω να φέρνουμε τους ξένους και να τους λέμε εδώ υπήρξε αρχαίος ναός της Ήρας ελληνιστικης περιοδου, ένα τόσο δα ψεματακι τι θα στοιχησει

Βρε εγώ επιμένω να φέρνουμε τους ξένους και να τους λέμε εδώ υπήρξε αρχαίος ναός της Ήρας ελληνιστικης περιοδου, ένα τόσο δα ψεματακι τι θα στοιχησει
Όχι ψέματα, δεν είναι καλό. Έτσι κι αλλιώς λίγο παραπάνω, δίπλα από την ΔΥΠΑ και το 1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου, υπάρχει αρχαιολογικός χώρος. Τον είδα κατά την διαδικασία εντοπισμού.

Όχι ψέματα, δεν είναι καλό. Έτσι κι αλλιώς λίγο παραπάνω, δίπλα από την ΔΥΠΑ και το 1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου, υπάρχει αρχαιολογικός χώρος. Τον είδα κατά την διαδικασία εντοπισμού.
Mα όλα τα ξέρεις πια

Δεν τα ξέρω, τα ανακαλύπτω κατά τις αναζητήσεις για τους εντοπισμός.
Που υπάρχει αρχαιοελληνικος τόπος στο αγρινιο; το αρχαίο θέατρο της στρατού εννοείς η στον Αχελώο ποταμό τα απομεινάρια από αρχαίο οικισμο

Τελευταία επεξεργασία:
Το υπόγειο άλλη ντίσκο του Αγρινίου το 80' τραγουδά ο ζουγανελης
1000028013.jpg

Που υπάρχει αρχαιοελληνικος τόπος ρο αρχαίο θέατρο της στρατού εννοείς η πεις τον Αχελώο ποταμό τα απομεινάρια από αρχαίο οικισμο
Γιατί τα γράφεις έτσι μπερδεμένα; Χρειάζεται προσοχή με την αυτόματη διόρθωση, γιατί και σε μένα δημιουργεί προβλήματα, αλλά φροντίζω να τα διορθώνω κατά την σύνταξη του μηνύματος. Όσον αφορά τους αρχαιολογικούς χώρους, δεν τους ψάχνω απλά προκύπτουν κατά την αναζήτηση. Αρχικά βλέπω τους χάρτες κανονικά σε κάτοψη και στη συνέχεια βλέπω το street view.

Γιατί τα γράφεις έτσι μπερδεμένα; Χρειάζεται προσοχή με την αυτόματη διόρθωση, γιατί και σε μένα δημιουργεί προβλήματα, αλλά φροντίζω να τα διορθώνω κατά την σύνταξη του μηνύματος. Όσον αφορά τους αρχαιολογικούς χώρους, δεν τους ψάχνω απλά προκύπτουν κατά την αναζήτηση. Αρχικά βλέπω τους χάρτες κανονικά σε κάτοψη και στη συνέχεια βλέπω το street view.
Nαι πάω να το διορθωσω

Eδω είναι τα ερείπια του ελληναδικου στο πάρκο Αγρινίου, παλιό και αυτό.
1000028015.jpg

Πίσω
Μπλουζα