Disco Στέκια

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας don dokken
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Το πάλαι ποτέ On The Rocks στην Λεωφόρο Αθηνών Σουνίου, ερειπωμένο εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
1740313969817.png

^^^ Το On the Rocks ήταν αυτό που μια εποχή εμφανιζόταν ο Πασχάλης; Δεν ήξερα ότι ήταν και disco.

@SEBASTIAN Δεν πειράζει για τη φωτό. Είναι λογικό να μην έχουμε (οι περισσότεροι) "απτές" αναμνήσεις από εκείνα τα χρόνια. Χαίρομαι όμως που πέρασες όμορφα εκείνη την περίοδο και λες τόσο καλά λόγια για την πατρίδα μου. Συνήθως ακούμε τα αντίθετα.

Τελευταία επεξεργασία:
^^^ Το On the Rocks ήταν αυτό που μια εποχή εμφανιζόταν ο Πασχάλης; Δεν ήξερα ότι ήταν και disco.

@SEBASTIAN Δεν πειράζει για τη φωτό. Είναι λογικό να μην έχουμε (οι περισσότεροι) "απτές" αναμνήσεις από εκείνα τα χρόνια. Χαίρομαι όμως που πέρασες όμορφα εκείνη την περίοδο και λες τόσο καλά λόγια για την πατρίδα μου. Συνήθως ακούμε τα αντίθετα.
Το έβαλα ως παλαιό club. Εν τω μεταξύ παραθέτω άρθρο όπου γίνεται αναφορά και στην Μαντώ (αμ πως) :biglaugh:

Το πάλαι ποτέ On The Rocks στην Λεωφόρο Αθηνών Σουνίου, ερειπωμένο εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Προβολή συνημμένου 293672
Στο παρελθόν, είχα βρεθεί πολλές φορές στο σημείο -μιλάμε για ίσως και 30 χρόνια πριν, αλλά για να παρακολουθήσω κόντρες.

Στο παρελθόν, είχα βρεθεί πολλές φορές στο σημείο -μιλάμε για ίσως και 30 χρόνια πριν, αλλά για να παρακολουθήσω κόντρες.
Τώρα μαζεύονται λίγο πιο πέρα στα φανάρια του Riba's

312886_2072998866505_1290920290_31861492_1511208497_n.jpg

Disco Barbarella Διαφήμιση 80s

Εγώ είμαι Καλλιθεάτισσα. Μεγάλωσα Τζιτζιφιές και μετά μετακομίσαμε κέντρο Καλλιθέας, όπου μένουμε μέχρι και σήμερα τον χειμώνα με τον σύζυγο. Όπως καταλαβαίνετε, Barbarella και Video ήταν πολύ κοντά μας. Barbarella είχα πάει μόνο μια φορά αλλά στην Video ήμουν πολύ συχνά. Επίσης, θυμάμαι μια εποχή γύρω στο 1985-1986, μία disco στην παραλιακή (νομίζω κοντά στο Τροκαντερό) που λεγόταν Σεϋχέλλες. Κι εκεί πηγαίναμε κάποια φεγγάρια. Ήταν τότε που η Πωλίνα τραγουδούσε το "Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες" και από εκεί είχε πάρει το όνομά της η disco.

Θυμάμαι την ταμπέλα από τις Σευχέλες. Προς καλαμάκι ήταν οι FIJI, Μπιτσουλας και στη Βούλα η Make up, San Lorentzo, Empire. Εποχάρες!
Τώρα η παραλιακή είναι μαφία και βζτς.

Α, ναι! Η San Lorentzo! Που μετά έγινε Prison και μετά το κλαμπ Ειρηνικός. Πώς την ξέχασα? Στη Prison κάναμε το 1986 τον ετήσιο χορό της τάξης μας για να μαζέψουμε λεφτά να πάμε στην πενταήμερη. Όλοι μας έλεγαν να μην το κάνουμε γιατί θα μπούμε μέσα όπως οι περισσότεροι από άλλες τάξεις που επιχείρησαν κάτι παρόμοιο σε άλλο χώρο. Εμείς τέλος πάντων, την κάναμε την χοροεσπερίδα. Και ήταν θρίαμβος! Ήρθε τόσος κόσμος, μαζέψαμε τόσα λεφτά που τελικά εμείς βάλαμε πολύ λίγα από την τσέπη μας. Δεν ξαναπήγα στην Prison, δεν έτυχε, αλλά στον Ειρηνικό μετά, πήγα άπειρες φορές. Ήταν club πλέον και περνάγαμε φανταστικά τότε εκεί.

Πίσω
Μπλουζα