Ήρα, σύχναζες DREAM (Πλατεία αλεξάνδρας-Πειραιά), ή LIDO (κέντρο Πειραιά, στην Υψηλαντους) ;Ήρα είπε:εκεί μπορείς να δεις θεϊκές φάτσες!Σα να ξεπήδησαν από βιντεοταινία με Ψάλτη και Γαρδέλη!!
ιστορική ήτο και η Noturno (στην Πατησίων) την εποχή μου (84-86)
΄exetlaios είπε:Ήρα, σύχναζες DREAM (Πλατεία αλεξάνδρας-Πειραιά), ή LIDO (κέντρο Πειραιά, στην Υψηλαντους) ;
theoritikos είπε:Δεν έχω πάει, αλλά και εγώ έχω ακούσει πως μαζεύει πολύ κόσμο και μάλιστα πιτσιρίκια πολύ μικρότερα μου!Που ακριβώς είναι? Λέω να παω μια φορά.
Ήρα είπε:΄
το dream αγάπη μου το χαμε ΧΤΙΣΕΙ !!!!!!
(η κολλητή μου τα είχε με τον 1 από τους αδελφούς ιδιοκτήτες!!)
το 2ο σπίτι μας ήταν!!!!
exetlaios είπε:Χε, χε !Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα τα ήξερες !
Θεικές παρουσίες σε θεικά μαγαζιά !
Εγώ σύχναζα τακτικά LIDO.
Όταν είχαμε αρχίσει να πρωτοβγαίνουμε στο λύκειο, όλοι συχνάζανε στα "μοντέρνα-μοδάτα" μαγαζιά, εγώ χωνόμουνα με μικρή-αλλά-καλή παρέα σε "παρακμιακά" μπαράκια με ελληνικά !
Λές γι'αυτό να "χάλασα" μετά ;;;
Επίσης απέναντι από το Lido είχε και άλλα δύο "τελειωμένα" μπαράκια :TUTTI-FRUTI και το άλλο δεν το θυμάμαι.Ήρα είπε:αχ Κωνσταντίνε μου όταν εσύ πρωτόβγαινες στο λύκειο και νυχτοπερπατούσες εγώ πια ντάντευα μωρά!!!!
παρακμιακό μπαράκι στη γειτονιά μας το west
(απένταντι από τα Μακ Ντόναλτς στο δρόμο για το Μama's statue)
ελεεινή μπόμπα ποτό και παρακμιακότατες φατσούλες!!!
Είναι κασέτες ήχου! Όχι βιντεοκασετες... :icon_cry:akmakas είπε::animrolleyes:.............:animrolleyes:.................:animrolleyes:.................!!!!!!!!!!!Θέλουμε τα βίντεο!!!!!
Ακούς τακτικά drs fm 95.3 ?? Ευχαριστούμε για την στήριξη σου !!!Arielis είπε:Μια που λέμε για disco, εδώ στο Ηράκλειο υπάρχει ένας σταθμός, ο DRS 95.3 που παίζει κυρίως disco και 80s
αυτο ακριβως εχει τυχει κ σε μενα. ημουν με 3 αντρες κ μας ειπαν την παραμυθα για το bachelor party.. ok, ειναι η πιο γελοια δικαιολογια γα πορτα που εχω ακουσει εβερ!sexo_bomba είπε:Καλησπέρα,
μόλις γύρισα από μία άλλη DISCO που πήγα με ένα φίλο.
Αρχικά πήγαμε στην BOOM BOOM που διαφημίζει και ο αγαπημένος μου σταθμός blue space FM 107,2.
φτάνουμε στην ΒΟΟΜ ΒΟΟΜ και βλέπουμε Bachelor Party ταμπελίτσα και μερικά μπαλονάκια. Ο πορτιέρης όμως μας λέει ότι πρέπει να έχουμε ντάμα για να μπούμε!!!!
Πρώτη φορά ακούω για Bachelors party με ντάμα!!!! σιγά μην φέρω και βαλέ.
Απαντώ ότι σε χώρους μαζικής εστίασης έρχεσαι για να γνωρίσεις κόσμο χωρίς βέβαια να γίνεσαι ενοχλητικός και να ακούσεις και την μουσικούλα σου και να διασκεδάσεις.
Όχι μου λέει δεν μπορείς να περάσεις γιατί θα ενοχλήσεις την κόρη μου ή την αδελφή μου και άλλες τέτοιες βλακείες.
Η κατάσταση βέβαια ήταν κωμικοτραγική και μόνο αν την πάρεις στα αστεία τελικά μπορείς να βγεις κερδισμένος.
Από εκεί και πέρα όποιος επιθυμεί ας πάει να δώσει τα ?15 στην BOOM BOOM και να κάτσει σε ένα τραπέζι και να μην μιλά σε κανένα γιατί μπορεί να ενοχλεί.