Vagelis είπε:
Φανταστείτε δηλαδή εγώ να μην πουλάω παιχνίδια του Atari επειδή ήμουν Amig-άς!...
Έλα τώρα,μη μπλοφάρεις,πες ότι το κάνεις κιόλας...!!!
Σοβαρά τώρα,δε ξέρω ρε παιδιά,το "φιλτράρισμα" μας ενοχλεί όλους όταν αφορά εμάς,αλλα μας εξυπηρετεί ίσως όταν βλέπουμε να "τρώνε πόρτα" κάποιοι τύποι πιθανότατα εστίες και αίτια φασαρίας,είτε λόγω πειραγμάτων σε κοπέλες,είτε λόγω υπερβάλλοντος.....τσαμπουκά !
Δυστυχώς όμως,το "φιλτράρισμα" δε γίνεται μόνο σ'αυτούς,αλλα εξυπηρετεί κι άλλους σκοπούς,όπως αρχικά να διαμορφώσει μια φήμη το μαγαζί ότι "είναι τίγκα στις γυναίκες" (εμ μας πως να μην είναι,όταν παρέα με 1 άντρα + 5 γυναίκες μπαίνει αέρα,ενώ το αντίθετο έχει φάει την πόρτα από.....1 χιλιόμετρο απόσταση !! ),ότι έχει "καλό κόσμο" και βεβαίως να κάνει πιο εύκολο για τα ματσό φιλαράκια του εκάστοτε αφεντικού τις γνωριμίες με γυναίκες,,ελλείψει άλλων "μπάκουρων"...
Κι αν το τελευταίο σας φαίνεται υπερβολικό,μη σας φαίνεται καθόλου,ισχύει και παραϊσχύει και αυτό μπορεί να σας το βεβαιώσει σχεδον οποιοσδήποτε έχει δουλέψει σε τέτοια μαγαζιά....
Το ότι το "φιλτράρισμα" στην τελική είναι 1000% παράνομο βέβαια,εξυπακούεται.....
Έχω την αίσθηση όμως οτι ξεφύγαμε πάλι από το θέμα του topic....