[Disney] Μαίρη Πόπινς - Mary Poppins (1964)

Ήμουν περίπου 10 χρονών όταν είδα την ταινία για πρώτη φορά. Όταν την είδα μεγαλώνοντας (την έχω και σε βιντεοκασέτα) μπόρεσα να εκτιμήσω τον απίστευτο, εκπληκτικό Ντικ Βαν Ντάικ που παίζει εκτός από τον Μπερτ και το γέρο τραπεζίτη και δεν μπορείς να πιστέψεις ότι είναι το ίδιο πρόσωπο. Η Τζούλι Άντριους, σταθερή αξία και φωνάρα. Μόνο που εγώ δεν νομίζω ότι τα παιδάκια ήταν κακομαθημένα. Εγκαταλελειμμένα ήταν από τους γονείς τους. Μια βλαμμένη μαμά και έναν αδιάφορο μπαμπά που το μόνο που κοιτούσε ήταν η δουλειά τους. Οι γονείς βέβαια, δεν ήταν κακοί και ειδικά ο μπαμπάς, συνειδητοποιεί το λάθος του στο τέλος. Τα εφέ και τα σκηνικά εκπληκτικά. Έχω στη βιβλιοθήκη μου ακόμα τα τρία βιβλία της Travers για τη Μαίρη Πόππινς.
 
let's go fly a kite

[video=youtube;BA-g8YYPKVo]

 
Για να δούμε τί θα δούμε. 
 
Α, τώρα μόλις είδα το νέο trailer...  Λοιπόν, εμένα μου αρέσει πολύ... Έτσι ξεκινάει το δεύτερο βιβλίο της MAry Poppins... Κατεβαίνει από τον ουρανό πιασμένη από την ουρά του χαρταετού των παιδιών (του Μάικλ και της Τζέην)... Για να δούμε πώς θα είναι η ταινία...
 
"Η Μαιρη Ποπινς επιστρεφει" στους κινηματογραφους στις 20-12-2018
trailer με ελληνικους υποτιτλους:


" Στη νέα Mary Poppins της Disney, η Emily Blunt (Into the Woods) είναι η τέλεια νταντά με τις μοναδικές μαγικές ικανότητες, η οποία μπορεί να μεταμορφώσει μια βαρετή δουλειά σε μια αξέχαστη, φανταστική περιπέτεια. Σε αυτό το ολοκαίνουριο σίκουελ, γεμάτο φρεσκάδα αλλά και πιστό στο πνεύμα της πρώτης ταινίας, η Mary Poppins επιστρέφει για να βοηθήσει τη νέα γενιά της οικογένειας Banks να ξαναβρεί τη χαρά και την αδιαμφισβήτητη μαγεία της ζωής μετά από μια απώλεια. Η αινιγματική νταντά καταφτάνει παρέα με το φίλο της τον Jack (ο Lin-Manuel Miranda της Vaiana), έναν αισιόδοξο φανοκόρο που φέρνει φως -και ζωή- στους δρόμους του Λονδίνου.

Σκηνοθεσία: Rob Marshall Με τους: Emily Blunt, Meryl Streep, Colin Firth "
 
Για πείτε πως ήταν ή ταινία του 2018 την είδε κανείς; Έχω δει πολλές φορές μόνο του 64' τι λέει λοιπόν ! Αυτήν την περίοδο διαβάζω και τα βιβλία χα χα
 
Θα παρακολουθούν τα παιδάκια την Μαίρη ποπινς με γονική συνεναιση , αντε και στην Χάιντι, τώρα είναι επικίνδυνο θέαμα για ανήλικους.
 
Θα παρακολουθούν τα παιδάκια την Μαίρη ποπινς με γονική συνεναιση , αντε και στην Χάιντι, τώρα είναι επικίνδυνο θέαμα για ανήλικους.

 
Οπως στρωνεις, κοιμασαι. Ο Δυτικος πολιτισμος σε παρακμη.
 
πλέον οι μεγάλες εταιρίες θα είναι οι δάσκαλοι και γονείς των παιδιών
 
Δεν πάει καλά ο κόσμος.... Τι άλλο θα ακούσουμε...
 
Γίνεται χρόνια τώρα με αλλαγή τίτλων πέστα βρωμοστομε σε πέστα χρυσοστομε ,το έλα να γυμνωθουμε darling σε έλα να αγαπήθουμε darling και τα γνωστά μπιπ σε "βρισιές".
Πιο πολύ με τον Ψάλτη τα έχουνε.
 
δηλ.μην δούμε κάτι αντίστοιχο να γίνει και σε ελληνικές ταινίες
Εχει γινει προ πολλου...

Οταν ακουω οτι το ταδε "ειναι προβληματικο", "δεν γερασε καλα" και ολες αυτες τις γελοιοτητες μετατρεπομαι σε Bud Spencer και θελω να αρχισω να μοιραζω φαπες.

Δεν λεω τιποτα αλλο, παω να παιξω με τα lego μου.
 
Γίνεται χρόνια τώρα με την αλλαγή του τίτλου μετά βρωμοστόμε σε πέστα χρυσόστομε ,το έλα να γυμνωθούμε darling σε έλα να αγαπήσουμε darling και τα γνωστά μπιπ σε "βρισιές".
Πιο πολύ με την Ψάλτη τα έχουνε.
Τουλαχιστον αυτές οι ταινιες πες πως έχουν βωμολοχιες για μεσημέρι να ακούγονται, η ποππίνς τι εχει;
 
Ήμουν περίπου 10 χρονών όταν είδα την ταινία για πρώτη φορά. Όταν την είδα μεγαλώνοντας (την έχω και σε βιντεοκασέτα) μπόρεσα να εκτιμήσω τον απίστευτο, εκπληκτικό Ντικ Μπαν Ντάικ που παίζει εκτός από τον Μπερτ και το γέρο τραπεζίτη και δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι το ίδιο πρόσωπο. Η Τζούλι Άντριους, σταθερή αξία και φωνάρα. Μόνο που εγώ δεν νομίζω ότι τα παιδάκια ήταν κακομαθημένα. Εγκαταλελειμμένα ήταν από τους γονείς τους. Μια βλαμμένη μαμά και έναν αδιάφορο μπαμπά που το μόνο που κοιτούσε ήταν η δουλειά τους. Οι γονείς βέβαια, δεν ήταν κακοί και ειδικά ο μπαμπάς, συνειδητοποιεί το λάθος του στο τέλος. Τα εφέ και τα σκηνικά εκπληκτικά. Έχω στη βιβλιοθήκη μου ακόμα τα τρία βιβλία της Travers για τη Μαίρη Πόππινς.
Σήμερα θα χρειαζόταν γονική συνεννόηση :anim_smokin: :anim_smokin: :anim_smokin: :anim_smokin: μαιρη ποππίνς στα 10; δεν γίνεται
 
Πίσω
Μπλουζα