Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Εάν τσεκάρεις την πρώτη σελίδα του thread θα δεις κάποια links. Αφορούν είτε online καταστήματα που μπορείς να προμηθευτείς τα τσιπάκια (ακόμα και συναρμολογημένα με επιπλέον κόστος) - βλέπε lizardlick, είτε ολόκληρα forum που έχουν στηθεί ακριβώς γι' αυτή τη δουλειά.dukepapas είπε:Πολύ καλή προσπάθεια μπράβο αν και εμένα τα χέρια μου πιάνουν όσο αναφορά το κουτί τρύπες κλπ, το μόνο που δεν ξέρω είναι τα ηλεκτρονικά και τα τσιπακια που χρειάζονται και πώς γίνονται οι κολισεις.Πιστεύω πώς θα ήταν μια καλή προσπάθεια αν έβγαινε ένα faq στα ελληνικά όσο αναφορά το τσιπαρισμα η ακόμα καλύτερα αν μπορούσε κανείς να το βρει έτοιμο οπότε να χρειαστεί να κάνει τις τρύπες μονό και να σύνδεση τα καλώδια οπός επίσης και μερικά λινκ με πακέτα από διάφορα χειριστήρια και κουμπιά έτσι ώστε να μπορεί να διαλέξει.
Εννοείται πως θέλουμε τη συνεισφορά όσων ασχολούνται με το αντικείμενο. Σκοπός δεν είναι να γεμίσουμε το site με thread του ίδιου αντικειμένου, αλλά να μπορούμε να συγκεντρώσουμε όλες τις πληροφορίες σε όσο το δυνατόν λιγότερα.bafiaris13 είπε:Αν δε σε πειραζει να ποσταρω στο thread σου καποια απο τα δικα μου joystick θα το κανω ή μηπως θα μπορουσαμε να ξεκινησουμε ενα καινουργιο thread με τα αγαπημενα stick σας?
^_^ /emoticons/happy@2x.png 2x" width="20" height="20" />
E,εντάξει,δεν ήταν ποτέ και το Νο 1 σε δραστηριότητα και συμμετοχή thread του forum το συγκεκριμένο...bafiaris13 είπε:τι γίνεται πολύ ησυχία έπεσε εδώ μέσα...