Do it yourself!

Κοριτσάκι μου τι να πω!!!!! :bow: :bow: Έκανες τόσο εξαιρετική δουλειά που και η el greco θα το ζήλευε!!!!! Μπράβο στη φραουλίτσα που διέσωσε αυτό το υπέροχο κομμάτι και θερμά συγχαρητήρια στα χρυσά σου χεράκια που ξανάφτιαξαν αυτό το αριστούργημα!!!! Να το χαίρεσαι κοριτσάκι μου!!! Ντρέπομαι πολύ που η γα'ι'δούρα δεν το παίρνω απόφαση να φτιάξω ένα ριμαδοπέπλο να ολοκληρώσω και εγώ το δικό μου!! Ρομαντικά ελπίζω πως κάπου θα το βρω αυτό πέπλο και το αναβάλω συνέχεια...

Lne εκπληκτική ιδέα και αυτή!! Βλέπω ταλέντα να αναδύονται και πολύ το χαίρομαι!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Mytinyworld μου απλα Συγχαρητηρια!!!! Εγινε το νυφικο απο απλης θνητης σε πριγκηπισσας!!! Και βρηκες και δαντελα που του ταιριαζει τελεια!!!

Η bibi-bo εγινε κουκλα!!! Και ειχε και πολυ δουλεια το ρερουτ..... Ειναι και κεφαλα η ρημαδα η bibi-bo. Πρεπει να σου στειλω οπωσδηποτε εκεινο το διαφανες βερνικι για τα ματακια της. Δεν γινεται να βασανιζεσαι ετσι, κουκλομανα μου. :eek:

Παω να δω μηπως μπορω να το στριμωξω καπου στο πακετο σου. Το εχω ηδη κλεισει αλλα θα το τρυπησω!!! :precry:

Οσο για την πατεντα της Lne μας, με τον πηλο αντι για ξυλο πρεπει να ειναι καλη ιδεα, αν και θελει λιγο περισσοτερο χρονο!
 
Soufle μου και Αναστασία μου σας ευχαριστώ πολύ! :) Πράγματι πολύ κεφάλα αυτή η bibi-bo, όπως και η sindy βρε παιδί μου! :precry:

Αναστασία μου, τι κάνεις πάλι με τα πακέτα παιδί μου? :eek:

Lne, καλή επιτυχία με τη βάση, θα περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα!
 
(μικρο σπιτικο) Φωτογραφικο σετ

Ποσες φορες δεν σας εχει τυχει να θελετε να βγαλετε φωτογραφιες τις κουκλες σας και απο πισω να φαινονται αστρωτα κρεββατια, σκυλακια που κοιμουνται, γατες που πλενονται, το αμορε που τρωει την μερεντα του κτλ?

Αφηστε τα μαυρα σκοταδια που πεφτουν ηδη απο τις τεσσερις το απογευμα, τωρα τον χειμωνα! :xm:

Πότε θα τις βγαλω τις φωτο .... μου? Μεσα στην αγρια νυχτα μονο μπορω!!!

Σας ποσταρω λοιπον την πατεντα που βρηκα στο ιντερνετ και την οποια αποφασισα να χρησιμοποιησω ως φωτογραφικο σετ.

Χρησιμοποιησα μια κουτα, στην οποια εκοψα δυο παραθυρα, ενα απο πανω και ενα στο πλαι.

Τα παραθυρα αυτα τα εκλεισα με λευκο λεπτο χαρτι (αν εχετε ριζοχαρτο ακομα καλυτερα). Μεσα απο αυτα φωτισα το κουτι στο εσωτερικο του χρησιμοποιωντας μια ή 2 λαμπες φθωριου.

Το εσωτερικο του κουτιου ειναι επενδεδυμενο με λευκο χαρτι για περισσοτερο φως. Το δικο μου ειναι μια πατεντα της αναγκης, αλλα αν γινει σωστα μπορειτε να βγαλετε καθαρες φωτογραφιες. :)

attachment.php


attachment.php


Στo tutorial απο το οποιο πηρα την ιδεα οι λαμπες ειναι 3. H πατεντα ονομαζεται Photography Light Box.

Photography-Light-Box.jpg


Καλη επιτυχια!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
μπραβο βρε αναστασια!!!κ γω τοσο καιρο απλα εβαζα τη λαμπα διπλα στην κουκλα κ οπως επεφτε πανω της το τεραστιο φλας, επαιρνε χιλιους δυο χρωματισμους αλοιωνοντας τα χρωματα....να σαι καλα ευχαριστουμε!!

υ.γ.1 πρεπει να βρεθει χωρος να αποθηκευεται αυτη η καταπληκτικη πατεντα!!

υ.γ.2 εριξα ενα γελιο με την περιγραφη του λαθος φοντου!!ειδικα με το αμορε που τρωει μερεντα!!
 
πολυ ωραια πατεντα Αναστασια!!!!!!!!κατα τη γνωμη μου η δικη σου ειναι καλυτερη απ οτι αυτη με τις 3λαμπες,ειναι και οικονομικοτερη και δεν καταλαμβανει πολυ χωρο!! :cheers: :cheers:

μια χαρα φαινονται οι 3 Barbie στη φωτογραφια :)

σ ευχαριστουμε πολυ για το tutorial "νυχτερινη ληψη φωτογραφιας" :thanx2: :thanx2: :thanx2:
 
Respect - Respect - Respect!.... :bow:

Δε μπορείς να φανταστείς πόσες φορές βασανίστηκα να βγάλω καθαρές φωτός, με άσπρο φόντο για ξεφοντάρισμα μετά... Και πάντα αναρωτιόμουν πώς το κατάφερναν οι επαγγελματίες (θα 'ναι κανένα "επαγγελματικό" αξεσουάρ, που σαφώς δεν θα είχα τα λεφτά & δεν το σκεφτόμουν καν!)

Άπειρα ευχαριστώ! Άπειρα όμως!
 
Αναστασια απλά :bow:

Ένα τεράστιο :thanx2: για όσα ανακαλύπτεις αλλά περισσότερο γιατί τα μοιράζεσαι με όλους μας. Αυτό είναι μεγαλείο ψυχής.
 
Να στε καλα βρε παιδια μου!!!! :) :) :) Τα συγχαρητηρια μας πηγαινουν σε αυτον που ανακαλυψε την πατεντα, εγω ειμαι απλως η ξεπατικοσουρα της υποθεσης! #)

Παντως να ξερετε ο,τι οποιαδηποτε λυση ψαχνετε για κατι, κατα 99% καποιος αλλος καλος ανθρωπος στην αλλη ακρη του πλανητη την εχει σκεφτει και την εχει μοιραστει στο διαδικτυο!!! Ψαχνοντας στα αγγλικα, και βαζοντας το google στο images βγαινουν ολες οι πατεντες της ανθρωπινης ρατσας!
 
Ρε παιδιά τί πατέντα είναι αυτή? Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα μου θύμισε αυτό το σκηνικό που βλέπουμε πολλές φορές να κανουν φωτογραφησεις τα μοντέλα..!! Και δεν απέχει και πολύ, γιατι αυτό είναι το σκηνικό για τα κουκλοειδή μοντέλα..!! :D

Αναστασία μας, πραγματικά μας παραθ'ετεις παντοτε πολύ χρησιμες πληροφορίες και πολύ πρωτότυπες ιδέες..!!! Ειδικά αυτη τη φορά μας βοήθησες πολύ για το θέμα των φωτογραφήσεων, που ειδικά εμένα με έχει πονέσει, μιας και δεν βγαζω και τοσο πετυχημενες..!! Χιλιάδες ευχαριστώ....!!!!!

:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thumbup:
 
Αναστασία μου συγχαρητήρια και από εμένα και σε ευχαριστώ κι εγώ για την υπέροχη αυτή ιδέα. Η αλήθεια είναι ότι στις φωτογραφίες με τις κούκλες πολλές φορές κάτι πάει στραβά και δε βγαίνουν όπως θα θέλαμε. Αυτή η λύση φαίνεται πολύ καλή αν κρίνω από τη φωτογραφία που έβγαλες τις δικές σου. Μπραβο και :thanx2:
 
Αναστασία μου φοβερή πατέντα!!!! Σ'ευχαριστούμε πολύ που μας την έδειξες! :)
 
mytinyworld είπε:
Mε αφορμή αυτα τα ποστ που εχουν κανει η Μytiny μας και το Σουγλεδάκιον μας, βρήκα ΄'ενα πολύ πολύ ενδιαφέρον κείμενο σχετικά με το πώς έχει βοηθήσει η κουκλοκατασκευη μινατουρα , σαν αυτες που μας εδειξαν τα κορίτσια, στην συγχρονη εγκληματολογική έρευνα..!! Το βρηκα ΑΚΡΩΣ ενδιαφερον το θεματάκι..!!! :) O τίτλος του είναι "Κουκλόσπιτα για δολοφόνους"..!! χεχεχεχεχ :D

http://www.ough.gr/index.php?mod=articles&op=view&id=547
 
πολυ ενδιαφερον το αρθρο που βρηκες μακισιμε :) ευχαριστουμεεεεεεεεεεεεεε

πανεξυπνη η γιαγια!!
 
σε αλλο ποστ σας εδειξα τη συγκεκριμενη κουκλιτσα κ ηθελα να σας δειξω πως εγιναν ετσι αφρο τα μαλλακια της!
attachment.php


στριφογυρισα μια μια τουφιτσα δυνατα μεχρι να γινουν αυτα τα σκουλικακια/κεφτεδακια ή οπως αλλιως τα εχετα ακουσει κ δεστε τα με λαστιχακια. τα μαλλια να ειναι στεγνα οχι βρεγμενα.

μετα με το πιστολακι ''καψτε'' τα με το πιστολακι, δλδ με δυνατο, ζεστο αερα περαστε ολο το κεφαλι, ενα ενα κεφτεδακι.

μετα λυστε τα, ανοιξτε τις τουφιτσες με τα δαχτυλα κ χτενιστα τα ελαφρα με μια χτενουλα. ετοιμα!!

attachment.php
attachment.php
 
Ψάχνοντας στο ίντερνετ για ιδέες για φορέματα βρήκα αυτή την ιστοσελίδα που λέει πως να φτιάχνεις ένα απλό φόρεμα για κούκλες. Μου άρεσε το συγκεκριμένο αρθράκι γιατί δεν χρειάζεται να έχεις γνώσεις ραπτικής. Ακόμα και κοιτώντας την φωτογραφία μπορείς να πάρεις μία γενική ιδέα. http://scoobydeb.hubpages.com/hub/Easy-to-Make-Doll-Clothes
 
Θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω πώς συμπλήρωσα τα κομάτια που έλειπαν από το ρούχο springtime της barbie. Ενα πανέμορφο σύνολο της δεκαετίας του 80.

Χρησιμοποίησα ένα κομάτι άσπρο καμβά για κέντημα, ψεύτικα λουλούδια, κορδέλες.

attachment.php


Εκοψα τον καμβά στα εξής κομμάτια

attachment.php


Τα κομάτια με τους αριθμούς 1, 2 και 3 είναι για το καπέλο. Τα 4 και 5 για το καλάθι.

Τα ένωσα ράβοντάς τα μεταξύ τους και μετά πρόσθεσα τις κορδέλες και τα λουλούδια. Το αποτέλεσμα ήταν το εξής

attachment.php


Και ιδού το σύνολο!

attachment.php
 
:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:δεν έχω λόγια φίλη μου mytinyworld τι τέλειο καπέλο και καλάθι μακάρι να μπορέσω να το φτιάξω κι εγώ για τη μπιμπιμπό.Μου αρέσει πολύ και έχω μια αδυναμία στα καπέλα.
 
Σ'ευχαριστώ Αμαλία μου για τα καλά σου λόγια!

Μην ξεχάσετε να μετρήσετε την περίμετρο του κεφαλιού της κούκλας σας και να κόψετε το κομμάτι νούμερο 2, μερικά χιλιοστά μεγαλύτερο από την περίμετρο (γιατί θα το ράψετε στην ένωση) για να μπορεί να της χωράει μετά! Το κεφάλι μπαίνει μέσα σε αυτό το συγκεκριμένο καπέλο!
 
τελειο το αποτελεσμα mytinyworld :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:

εκανες και παλι το θαυμα σου :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

ευχαριστουμε πολυ για τις συμβουλες σου!!!!!!!!ελπιζω καποια στιγμη να τις χρησιμοποιησω κι εγω :)
 
Πίσω
Μπλουζα