Γιατί θα το παίζεις με καλύτερη ποιότητα εικόνας, υψηλότερη ανάλυση και περισσότερα frames per second. Συν ότι δεν θα περιμένεις το παιχνίδι να φορτώσει από το DVD.Rygar είπε:Πάντως εάν παίξει και σε 360, γιατί να αναβαθμίσω εγώ (ο κάθε "εγώ") το πισί μου με χρήματα διπλάσια της τωρινής αξίας της κονσόλας; Τώρα που η τιμούλα της πλησιάζει το όριο των 200 ευρών.
Πες τα βρε boy !Leon είπε:FPS με joypad: μακριά.
Καλά μην υπερβάλλουμε. Ακόμα και μια πολύ φτηνή κάρτα γραφικών αποδίδει πολύ καλύτερα από κονσόλες.Wally είπε:...με το αντιστοιχο οικονομικο τιμημα
Γιατί να μην το συνδέσεις με την 100άρα HD τηλεόραση και το ηχοσύστημα που όταν ανοίγει καταγράφεται 5 ρίχτερ σεισμός;καθισμενος σε ενα γραφειο με ενα μονιτορακι, με παιδικα ηχεια, μονιμα
Υπερβολές. Εγώ δηλαδή γιατί δεν έχω συναντήσει τόσα χρόνια πρόβλημα; Τόσο τυχερός είμαι;το ψαξιμο στο ιντερνετ για να ανακαλυψεις γιατι δεν ξεκιναει ξαφνικα,
Το multiplayer δύο κλικ είναι και στο PC. Για universal leaderboard δεν κόφτομαι Αλλά υπάρχουν υπηρεσίες που έχουν πάρα πολύ κόσμο, οπότε είσαι καλυμμένος αν θες να συγκριθείς με άλλους.χωρις καποιο universal leaderboard και 2click multiplayer κτλ κτλ κτλ
Πολύ σωστά. Αυτό δεν βολεύει. Δεν μπορείς να μεταφέρεις το PC πέρα δώθε κάθε λίγο και λιγάκι. Το gaming PC είναι καλό να μείνει κάτω από την τηλεόραση μόνιμα. Φυσικά χρειάζεται και για να βλέπεις ταινίες και να ακούς μουσική.Stormwatch είπε:Συνήθως το εγχείρημα αυτό απαιτεί μια μικρή μετακόμιση...
Να σου δώσω απόλυτο δίκιο. Το ίδιο είχα κάνει και εγώ. Ένα πολύ καλό pc κάτω από μια HD tv. Τη μία η κυρία ήθελε να δει σαπουνόπερα, την άλλη τέλειωναν οι μπαταρίες στο πληκτρολόγιο, την τρίτη έπρεπε να έχω πιο χαμηλά τον ήχο, την τέταρτη πιανόμουν από το κινέζικο κάθισμα στο πάτωμα.Stormwatch είπε:Πάντως (χωρίς να εννοώ τα παιδιά, μιας και δεν τα γνωρίζω προσωπικά) η συντρηπτική πλειοψηφία αυτών που υπερασπίζονται το επιχειρημα "...και το PC μπορώ να το συνδέσω στην τηλεόραση και να παίξω στον καναπέ..", ανάθεμα και αν το έχουν βάλει έστω και μία φορά στην τηλεόραση του σαλονιού απλά για δοκιμή...
Συνήθως το εγχείρημα αυτό απαιτεί μια μικρή μετακόμιση...