DOOM [4, NextGen]

Κοίτα,θα παίξει μάλλον,δε νομίζω η ID να αφήσει στην άκρη τόσους κατόχους 360,απλά δε θα έχει σχέση με την έκδοση των PCs,όπως γίνεται συνήθως....
 
Rygar είπε:
Πάντως εάν παίξει και σε 360, γιατί να αναβαθμίσω εγώ (ο κάθε "εγώ") το πισί μου με χρήματα διπλάσια της τωρινής αξίας της κονσόλας; Τώρα που η τιμούλα της πλησιάζει το όριο των 200 ευρών.
Γιατί θα το παίζεις με καλύτερη ποιότητα εικόνας, υψηλότερη ανάλυση και περισσότερα frames per second. Συν ότι δεν θα περιμένεις το παιχνίδι να φορτώσει από το DVD.

Βέβαια για πολύ κόσμο αυτά είναι επουσιώδη (και λογικά) οπότε προτιμούν τη λύση της κονσόλας. Βέβαια είναι και το θέμα χειρισμού...FPS με joypad: μακριά.
 
Leon είπε:
FPS με joypad: μακριά.
Πες τα βρε boy ! ;)

Όχι τίποτ' άλλο,αλλά υπάρχουν κάποιοι εδώ μέσα που το κάνουν και προσπαθούν να μας πείσουν κιόλας ότι είναι και......."φυσιολογικό" αυτό ή/και θέμα συνήθειας !!!
icon10.gif
icon10.gif
icon10.gif
 
...με το αντιστοιχο οικονομικο τιμημα, καθισμενος σε ενα γραφειο με ενα μονιτορακι, με παιδικα ηχεια, μονιμα στο ψαξιμο στο ιντερνετ για να ανακαλυψεις γιατι δεν ξεκιναει ξαφνικα, χωρις καποιο universal leaderboard και 2click multiplayer κτλ κτλ κτλ :D
 
Έχετε τεράστια συγγραφική φαντασία εσείς οι κονσολο-κάτοχοι λοιπόν !
icon10.gif


Και φυσικά ειδικά τα τρία πρώτα που ανέφερες δεν ισχύουν (απαραιτήτως)...
 
1)Αν δεν ισχυει το "μονιτορακι",παει να πει οτι παιζεις σε TV/προβολι,δηλαδη στην ιδια αναλυση με τα κονσολια. ;)

2)Αν δεν ισχυει το "παιδικα ηχεια",παει να πει ή οτι εισαι "ματσό" και εχεις σοβαρο ηχοσυστημα και στο γραφειο και στο σαλονι ή οτι ισχυει το 1)

3)Το "με το αντιστοιχο οικονομικο τιμημα" ισχυει διοτι δεν παιρνεις PC με 179 ευρω :)

:p
 
Wally είπε:
...με το αντιστοιχο οικονομικο τιμημα
Καλά μην υπερβάλλουμε. Ακόμα και μια πολύ φτηνή κάρτα γραφικών αποδίδει πολύ καλύτερα από κονσόλες.

καθισμενος σε ενα γραφειο με ενα μονιτορακι, με παιδικα ηχεια, μονιμα
Γιατί να μην το συνδέσεις με την 100άρα HD τηλεόραση και το ηχοσύστημα που όταν ανοίγει καταγράφεται 5 ρίχτερ σεισμός;
το ψαξιμο στο ιντερνετ για να ανακαλυψεις γιατι δεν ξεκιναει ξαφνικα,
Υπερβολές. Εγώ δηλαδή γιατί δεν έχω συναντήσει τόσα χρόνια πρόβλημα; Τόσο τυχερός είμαι;
χωρις καποιο universal leaderboard και 2click multiplayer κτλ κτλ κτλ :D
Το multiplayer δύο κλικ είναι και στο PC. Για universal leaderboard δεν κόφτομαι Αλλά υπάρχουν υπηρεσίες που έχουν πάρα πολύ κόσμο, οπότε είσαι καλυμμένος αν θες να συγκριθείς με άλλους.
 
Wally,καλά τα λες,αλλά....δε μας τα λες καλά !!! :p :p

Δηλαδή τα κονσόλια παίζουν σε ανάλυση 1920x1080 ;

Άλλωστε δεν είναι μόνο θέμα ανάλυσης,αλλά και ποιότητας γραφικών,που,μη γελιόμαστε,είναι λογικό το 360 να μη φτάνει στον τομέα αυτό τα -νεότερα ειδικά- PCs..

Θεωρείς ότι τα 150-200 ευρώ για ένα σύστημα ηχείων είναι για "ματσό" τύπους ;

Γιατί ο άνθρωπος που θα έχει την τηλεορασάρα για το κονσόλι του,με την ίδια λογική,πρέπει να πούμε ότι είναι super "ματσό" !
 
Κονσόλα;

Τι λέτε ωρέ και τρελαίνομαι;

Ναι, ελάτε από το σπίτι μου να δείτε σε τι pcάκι παίζω (το οποίο είναι off γιατί του αλλάζω τα φώτα στην κυριολεξία τώρα.... ) και μετά μιλάμε.

Αλλά μόνο και μόνο joypad και FPS είναι σαν να τρως πίτα σουβλάκι χωρίς ξεροψημένο γύρο τι να λέμε......

Όσο για το "ηχοσύστημα" τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί στα πανάκριβα ακουστικά που έχω συνδεμένα πάνω στη κονσόλα ήχου, η οποία είναι με η σειρά της πάνω σε δύο μηχανάκια!!!!!!!
 
Πάντως (χωρίς να εννοώ τα παιδιά, μιας και δεν τα γνωρίζω προσωπικά) η συντρηπτική πλειοψηφία αυτών που υπερασπίζονται το επιχειρημα "...και το PC μπορώ να το συνδέσω στην τηλεόραση και να παίξω στον καναπέ..", ανάθεμα και αν το έχουν βάλει έστω και μία φορά στην τηλεόραση του σαλονιού απλά για δοκιμή...

Συνήθως το εγχείρημα αυτό απαιτεί μια μικρή μετακόμιση...
 
Αν και δεν εννοείς εμένα,θα πω ότι ΦΥΣΙΚΑ και ΔΕΝ το έχω κάνει !

Τι,όλοι σαν τον Wally νομίζεις είμαστε,που ξαφνικά ξέχασε πού έπαιζε Doom II και Quake ΙΙ,λες κι είχε 42άρα TV και στο χωριό του...;; :p :p :p

19'-22' is fine for me !
 
Stormwatch είπε:
Συνήθως το εγχείρημα αυτό απαιτεί μια μικρή μετακόμιση...
Πολύ σωστά. Αυτό δεν βολεύει. Δεν μπορείς να μεταφέρεις το PC πέρα δώθε κάθε λίγο και λιγάκι. Το gaming PC είναι καλό να μείνει κάτω από την τηλεόραση μόνιμα. Φυσικά χρειάζεται και για να βλέπεις ταινίες και να ακούς μουσική.

Τώρα όσοι δεν γουστάρουν να έχουν ένα κακάσχημο tower στο σαλόνι, υπάρχουν ποιοτικότατες, και σαφώς ομορφότερες από τις κονσόλες, HTPC cases.
 
Stormwatch είπε:
Πάντως (χωρίς να εννοώ τα παιδιά, μιας και δεν τα γνωρίζω προσωπικά) η συντρηπτική πλειοψηφία αυτών που υπερασπίζονται το επιχειρημα "...και το PC μπορώ να το συνδέσω στην τηλεόραση και να παίξω στον καναπέ..", ανάθεμα και αν το έχουν βάλει έστω και μία φορά στην τηλεόραση του σαλονιού απλά για δοκιμή...
Συνήθως το εγχείρημα αυτό απαιτεί μια μικρή μετακόμιση...
Να σου δώσω απόλυτο δίκιο. Το ίδιο είχα κάνει και εγώ. Ένα πολύ καλό pc κάτω από μια HD tv. Τη μία η κυρία ήθελε να δει σαπουνόπερα, την άλλη τέλειωναν οι μπαταρίες στο πληκτρολόγιο, την τρίτη έπρεπε να έχω πιο χαμηλά τον ήχο, την τέταρτη πιανόμουν από το κινέζικο κάθισμα στο πάτωμα.

Άει σιχτιρ! Πήρα το WD μηχανάκι και τα pcs ξαναγύρισαν εκεί που έπρεπε να είναι από την πρώτη στιγμή. Στο computer room. Εκεί φχαριστιέμαι παιχνίδια με τις ώρες.

Άσε που 19 - 22 ίντσες είναι υπεραρκετές. Κι εδώ που τα λέμε οι 22 με ζαλίζουν αφάνταστα..........
 
kal μιλαμε θα γινω εμο απο το πολυ ντομι 4 ποθ τηα πεζο, λολμοντεμ
 
Δεν ξέρω πόσο θα πετύχει και αυτό το μαραφέτι. Αναλόγως την τιμή και πόσο καλό αποδειχτεί στην πράξη. Πρέπει να βρούνε ένα τρόπο να το χρησιμοποιείς και καθιστός. Στην ηλικία μας δεν είναι ότι πιο εύκολο να παίζεις όρθιος και να γυρνάς σαν το ζαβό σβούρες.
 
Κατα 99% καθιστος λειτουργει με τις κινησεις του κεφαλιου,πανω κατω,αριστερα δεξια,ορθιος θα ηθελε συνδυασμο kinect η την καμερα του Move.Eνας απο τους λογους που δεν ειχε βγει σε κονσολες το VR οταν ηταν στα πανω του ηταν και η επικινδυνοτητα του πραγματος,ο κινδυνος τραυματισμου και σκουντουφληματος σε διαφορα αντικειμενα αν εισαι up και δεν βλεπεις!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μην αποθαρυνετε τον Aardvark. 25 χρονια περιμενει το VR κρανος!!
 
O κοσμος και ειδικα οι νεοι τα γουσταρουν αυτα οποτε λογικα θα κανει την οποια επυτηχια κανει οταν βγει.Εγω προσωπικα τα απεχθανομαι τετοιου ειδους μαραφετια.Ενας απο τους λογους που δεν απολαυσα πολλα απο τα παιχνιδια του Wii και κυριως τα zelda που ειναι τα αγαπημενα μου παιχνιδια ειναι το Wiimote που με γυρνανε τα μυαλα και που το βλεπω.Γουσταρω ωσο κανεις την NINTENDO αλλα πραγματικα το Wiimote το μισω.Και αν δεν ειχε κουμπια πανω μοχλους κτλ σε συνδιασμο με την οθονη αφης το Wii U gamepad και ηταν σαν την βλακεια το smartglass της microsoft δεν υπηρχε περιπτωση να αγοραζα Wii U.
 
Mιλαμε για επομενο πραγματικο next gen βημα στο immersive gaming,τετοιο βημα που παρομοιο του δεν υπαρχει για συγκριση στην συγχρονη μικρη του ιστορια.
 
Πίσω
Μπλουζα