Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Aυτό ακριβώς. Συν τ' ότι άμα θέλει να κάνει κάποιος αναλυτική συζύτηση για το Dragonball είτε πάει σε κάποιο γνωστό ελληνικό anime forum είτε πάει σ' ένα από τα πάμπολλα ελληνικά Facebook groups για Dragonball ή για anime γενικά.Ajax87 είπε:Βασιλη εγω το θεμα το βρηκα πριν ενα μηνα κανοντας Search. Το ξεθαψα οπως ειδες πιο πανω (πριν κανα μηνα) αλλα δεν τραβαει δεν ξερω γιατι , ισως να μην υπαρχουν πολλοι φανς εδω ή απλα το θεμα Dragonball εχει αναλυθει τοσο πολυ που δεν μπαινει κανεις στο κοπο να ασχοληθει.
Dr. SLUMP είπε:Είναι πράγματι απίστευτο ένα retro forum να έχει μόνο 17 απαντήσεις σε thread για το Dragon Ball!
Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι πιο retro από το αρχικό Dragon Ball, πραγματικά... άντε ίσως ο He-Man και οι ThunderCats.
Βέβαια στην Ελλάδα άργησε λίγο (1995), αλλά ακόμα και 20ρης τότε το έβλεπε άνετα, καθώς πρόκειται για anime με αρκετό ενήλικο χιούμορ και δράση.
Πιό retro σίγουρα υπάρχει...Vetus είπε:Το Dragonball αποτελεί μέχρι και σήμερα μία από τις μεγάλες μου αγάπες κι ένας από τους λόγους για τους οποίους μ' αρέσουν τα anime. Aν και προσωπικά προτιμώ το πρώτο Dragonball (με τον μικρό Goku) από το Dragonball Z μιας και το Dragonball έχει περισσότερο χιούμορ, περισσότερους συμπαθητικούς χαρακτήρες και πιο έντονη την αίσθηση της περιπέτειας.
Παρότι δηλώνω φανατικός της σειράς, είδα χθες την ταινία και θα διαφωνήσω ελαφρώς...Τώρα, σχετικά με την τελευταία προσθήκη στο σύμπαν του αγαπημένου μας manga/anime, το Battle of Gods, το είδα χθες βράδυ. Μου άρεσε σε γενικές γραμμές. Αναλυτικότερα (χωρίς spoilers, για τους yet to watch):
α) Η πλοκή έχει πολύ ενδιαφέρον, με την "επίσημη" (δια χειρός δημιουργού) πλέον παρουσίαση του "απόλυτου" και θρυλικού Saiyan, του Super Saiyan God. Επίσης, ο χαρακτήρας του Bills ισορροπεί απόλυτα ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα, προκαλώντας το ενδιαφέρον τόσο με τις κινήσεις του όσο και με τον τρόπο που μάχεται... Μόνο μελανό σημείο για μένα, η "μαλθακή" εμφάνιση του Vegeta, που παρουσιάζεται υπέρ του δέοντος αμήχανος...
β) Ο σχεδιασμός "φέρνει το DragonBall στον 21ο αιώνα"! Φοβερή λεπτομέρεια στα πλάνα, άριστη σκηνοθεσία, τέλεια απόδοση χρωμάτων!
γ) Η μουσική επένδυση είναι άκρως ανεβαστική και ταιριάζει "γάντι" με τις σκηνές.
δ) Ο Toriyama έκανε καταπληκτική δουλειά, αν και, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, είχε προς στιγμή ξεχάσει τις λεπτομέρειες της πλοκής της σειράς (ο αθεόφοβος!!!).
Γενικά, το Battle of Gods εντάσσεται, πράγματι, ομαλά μέσα στην μυθολογία του DragonBall και αφήνει, μάλιστα, και περιθώρια για περαιτέρω εξιστόρηση περιστατικών... Αυτό που μου έκανε φοβερή εντύπωση, πάντως, είναι η παρουσίαση των τίτλων τέλους (έχει γράψει σχετικά και ο Ajax87 παραπάνω), με εικονικό ξεφύλλισμα του manga, από την αρχή μέχρι το τέλος του, και όχι με απλά καρέ, όπως είχαν κάνει οι συντελεστές σε πολλές από τις προηγούμενες ταινίες του DragonBall! Πραγματικά πρωτότυπο (τουλάχιστον για τα δικά μου μάτια)!!! Μυρίζομαι ιδέα του Toriyama εδώ... Για να δούμε τι άλλο θα δούμε στο μέλλον...![]()
ΕΕ τι να μας πουν τα γατακια δεν ηταν και τοσο δυσκολο δειτε αυτο που εφτιαξα εγω! :Ajax87 είπε:Δειτε τι φτιαξανε απο χαρτι , πραγματικα απιστευτο :
Life-Sized Dragon Ball Z Papercraft
![]()
![]()
![]()
http://kotaku.com/life-sized-dragon-ball-z-papercraft-is-over-9000-1441930516
Προβολή συνημμένου 88303Προβολή συνημμένου 88304Προβολή συνημμένου 88305