Καλησπέρα!
Το DragonBall ήταν η πρώτη σειρά κινουμένων σχεδίων που με είχε "πορώσει" πραγματικά! Θυμάμαι στο δημοτικό ακόμα, ώρες συζητήσεων στα διαλείμματα για το τι γίνεται, πού βρισκόμαστε, τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια/saga... Ο "κολλητός" που με μύησε στη... μανία αυτή (χαιρετισμούς, Nick Russell

), παρακολουθούσε το τι γινόταν εκείνο τον καιρό real time στην Ιαπωνία. Για παράδειγμα, όταν ακόμα εδώ ήμασταν στα επεισόδια των Saiyan στη Γη, εκείνος μας έλεγε για τον Trunks και τον Cell, και λίγο μετά για τον Buu (και ουχί... Boo-Boo - κατά την πολύ "έξυπνη" μεταγλώττιση εδώ...)! Μιλάμε για πραγματική τρέλα! Κάθε Σ/Κ, να μην έχουμε να κάνουμε τίποτα άλλο το ημίωρο που έπαιζε στον ΑΝΤ-1!
Το πιο ανέλπιστο μου συνέβη όταν, όταν, ως φαντάρος της ΕΛ.ΔΥ.Κ. στην Κύπρο, είδα για πρώτη φορά τα VizBig Editions της VizMedia. Τώρα πια, έχω την πλήρη σειρά των manga να κοσμεί τη βιβλιοθήκη μου!
Κορυφαία σειρά, συνδυάζει περιπέτεια, δράση, καυστικό χιούμορ, φαντασία και ανθρώπινες σχέσεις!
Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το ότι, 17 ολόκληρα χρόνια μετά, ο Akira επέστρεψε για να φτιάξει μια ταινία από την αρχή (DragonBall Z: Battle of Gods - ανυπομονώ να βγει σε dvd)! Η μανία ακόμα καλά κρατεί...