Duke Nukem Forever

Ανθρωποι που παιξαν leaked version του παιχνιδιου (οχι πληρως playable) ομιλουν για παιχνιδαρα. ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΗ!
 
(τι διαβαζουμε εδω μεσα...)
 
Ποιό demo ; Θα το πάρουμε με κλειστά τα μάτια και ας είναι άδειο το πακέτο μέσα !
 
The duke is dead?...τουλαχιστον αν κρινω τουλαχιστον απο το 360 demo και τα gameplay videos...

Φαινεται να κρατησαν αρκετα κακα απο τη παλια FPS νοοτροπια (αφορητα scripted, εντελως linear, cheap deaths κτλ) και εφαρμοσαν αρκετα κακα των συχρονων "FPS του κιλου" (την στιγμη που υπαρχουν αρκετες καλες συγχρονες συνταγες που θα μπορουσαν να ακολουθηθουν).

Μετα απο τοσα χρονια περιμενα οτι θα κρατουσαν με μετρο το χιουμορ, θα εδιναν μια ψευδαισθηση ελευθεριας, θα κρατουσε το ενδιαφερον στα οπλα, θα ειχαμε τα διασημα "secrets", ο Δουκας θα ετρεχε γρηγοροτερα-πηδαγε ψηλοτερα (γερασε?), θα υπηρχε φρενηρης δραση και οχι μερη μου περιπλανιεσαι μοναχος σου - πιο σφικτο pacing, θα υπηρχε μεγαλυτερη σοβαροτητα στο τεχνικο τομεα (sub-HD + frame rate προβληματα + jaggies + καφε οσο δεν παει + κακα physics μετα απο μια δεκαετια αναπτυξης και πειραματισμων?)

Δεν περιμενα epic campaigns. Ως ρετρομανης δεν θα με πειραζε μια συγχρονη υλοποιηση της παλιας συνταγης. Μαλιστα προσδοκουσα κατι old-school. Ειχα ομως αλλες προσδοκιες απο αυτο που τελικα επαιξα.

Ελπιζω οτι το τελικο προιον θα μου λειανει τις εντυπωσεις.
 
Wally δεν θα στις λειάνει... Οι χειρότερες εντυπώσεις από την pc version...
 
Αυτό πάντως μπορεί να ενισχύσει το retro feeling...
 
Απλά η Gearbox δεν τα έσκασε στα sites και το θάβουν. Εγώ που έπαιξα και το πλήρες παιχνίδι έχω να πω πως είναι πολύ διασκεδαστικό και θυμίζει αρκετά τις παλιές εποχές του Duke.

Όσοι πιστοί προσέλθετε!
 
δείτε εδώ μια ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ κριτική για το άθλιο θάψιμο του παιχνιδιού από τους "ειδικούς"

[video=youtube;Th2z0xT-X5s]

 
Κεροψ λαβε υποψιν οτι το hype, η αναμονη, οι προγραμματικες δηλωσεις εχουν μεγαλη και αρνητικη επιδραση στις βαθμολογιες αν δεν δικαιολογουνται στο ακεραιο.

Duke με 2 οπλα, regenerating health, περιπλανηση και puzzles δεν ειναι και τοσο Duke.

Συγχρονο παιχνιδι με UE2 modified μηχανη, subHD χωρις λογο (να πω οτι γινοταν του particle το καγκελο, να το δεχομουν), σπασιματα, NPC που δεν ξερουν που να κοιταξουν και κακο χειρισμο δεν ειναι και τοσο συγχρονο.

Δεν θα πω αν ειναι κακο ή κακο. Θα πω οτι οι δημιουργοι του αποπροσανατολιστηκαν και αυτο φαινεται μεσα στο παιχνιδι - ειναι full nextgen? οχι - ειναι old school? οχι. Ειναι μια κακη ενδιαμεση περιπτωση. Ενα οχι τοσο επιτυχημενο παντρεμα.

Δεν διαθετει αυτο που εκανε το Duke3D θρυλο...χαρακτηρα.
 
Δεν τον ξερω τον μπαρμπα. Τα ματακια μου στην εκδοση του 360 συμβουλευτηκα... :(

Παντως δεν νομιζω οτι στο PC εχει τεραστιες διαφορες...αντε να εχει καλυτερο framerate και αναλυση.
 
Εμένα μου άρεσε και ήμουν και σχετικά αρνητικός το τελευταίο δίμηνο με όλο αυτό το hype. Έχετε υπόψιν πάντως πως το παιχνίδι ήτανε έτοιμο ουσιαστικά πριν 2 χρόνια που έκλεισε η 3D Realms. Αυτό που έκανε η Gearbox μαζί με τις υπόλοιπες εταιρίες ήταν bug fixing, να βάλει Multiplayer και να το μεταφέρει για κονσόλες.
 
Ο κόσμος το έχει πάρει πολύ σοβαρά το παιχνίδι... εγώ το βρήκα διασκεδαστικό και παρά το απαίσιο χιούμορ, γέλασα σε μερικά σημεία. Τι σόι αριστούργημα περιμένατε ρε παιδιά...;

Περίπου τα ίδια είχα πει και το Chinese Democracy. Irony...
 
@Wally:

δηαλαδή το 0 και το 3 που πήρε το δικαιολογείς;

puzzles δεν είχε το παλιό δηλαδή; επειδή ήταν κρυμμένα στο στυλ "ψάχνω τρύπα να χωθώ για να προχωρήσω το επίπεδο" δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχαν... επίσης που τα είδες τα σπασίματα ,το subHD και τον κακό χειρισμό; Μια χαρά πάει στο pc μου πάντως, τώρα αν λες για το 360/ps3 δεν ξέρω, εννοείται τέτοιο παιχνίδι το παίζεις σε pc. Επίσης τσιμπάς και μπρελόκ talking-duke-head, τέτοιο value δεν παίζει αλλού ΛΟΛ

αχα, τώρα είδα μιλάς για την έκδοση 360... ΔΕΝ έχει σχέση με την pc version να το ξέρεις , δες ένα videάκι ,φαίνονται κάπως οι διαφορές

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν ειναι τόσο μαπα τελικά. Έπαιξα λίγο στο PC χτές, ειλικρινά δέν ξέρω τί περιμένανε να δούνε απο ένα Duke Nukem. Γκόμενες, βρισίδια, attitude, και πίου-πίου με τον βαρύμαγκα Δούκα. Δέν περιμέναμε το Half Life 3 ! ΟΚ, τα γραφικά είναι λίγο παλαιάς κοπής, εμένα δέν με χαλάσανε και φυσικά βοηθάει στο να παίζει το παιχνίδι και σε παλιά PC's.
 
Πίσω
Μπλουζα