DVDs Ελληνικών Σειρών Ιδιωτικών Καναλιών

Επιτέλους !!! απο την Παρασκευή 11/11 το '' Τηλέραμα '' θα δώσει την Πρόβα Νυφικού σε dvd
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
παλι να παρω το λουφα και παραλλαγη?το εχω σε vcd,και αυτοι αυτο βρικαν να βαλουν...εχει και ωραια κασετινα? χεχε το σκεφτομαι :p
 
Παιδια πηρε κανενας το dvd της πρόβας νυφικου να μας πει πως είναι απο εικόνα και ήχο και αν εχει extras ( πολλα ζηταω; )
 
Παιδία πήρα σήμερα απο το τηλέραμα το dvd με την Πρόβα του Νυφικού η ανάλυση δεν είναι τόσο καλή , ήχος ειναι πολυ καλος , χωρις εχτρας κλπ
 
Πρόβα Νυφικού,

κυκλοφόρησε από το Τηλέραμα.

Χάρτινη κασετίνα, 13 DVD / 25 επεισόδια

6,90e
 
Να ρωτήσω κάτι, μήπως υπάρχει καμιά πληροφορία αν ποτε θα βγει σε DVD η σειρά "Ματωμένα Χώματα" που είχε δείξει ο Alpha???
 
Hagi είπε:
Να ρωτήσω κάτι, μήπως υπάρχει καμιά πληροφορία αν ποτε θα βγει σε DVD η σειρά "Ματωμένα Χώματα" που είχε δείξει ο Alpha???
Χλωμό το βλέπω...
 
Ξέρετε αν θα δώσει τίποτα το ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ τώρα που τελείωσε το καφέ της Χαράς?
 
απο οτι ειδα σε διαφημιση το τv zaping εβαλε παλι το παρα πεντε..4 dvd kαι η κασετινα σε τιμη εκπληξη...αμαν πια ολο τα ιδια βαζουν..αντε να δουμε...
 
Λέγεται "ξεστοκάρισμα". Δεν πειράζει! Τσιμπάμε την "Λούφα Και Παραλλαγή" για την ώρα!
 
Το ''παρά πέντε'' δίνεται από αυτή την εβδομάδα ή από αυτή που θα μας έρθει;
 
Πήρα το 2ο dvd της πρόβας Νυφικού και η αναλύση εχει φτίαξει λίγο , το μόνο που με χάλασε είναι οτι εχουν κοψει τους τιτλους τέλους του 3ου επεισοδίου και τους τίτλους αρχής του 4ου επεισοδίου
 
νομιζω απο αυτη την εβδομαδα..
 
νομιζω απο αυτη την εβδομαδα
 
Το επιβεβαιώνω, από αυτή την βδομάδα.. Αλλά το ''Παρα πέντε'' δεν με ψήνει. Θα προτιμούσα να ξαναέβαζαν ''Απαράδεκτους'' και ''Εκείνες κι εγώ'' που δεν είχα πάρει όταν κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά..
 
Δηλαδη ποσο δυσκολο ειναι να κρατησουν αυτα τα ελαχιστα δευτερολεπτα τελους και αρχης; Ψωμι ζητανε; αμαν καποιοι δουλευουν πανω σε αυτο! ειδικα απο τη στιγμη που το πρωτο ντιβιντι ηταν μια χαρα. ειστε καραγκιοζηδες και με το μπαρδον. αν δω και αυτην την παρασκευη κομμενα πραγματα το παρατω, εγω φταιω που θελω να τους στηριξω. λουφα και παλι λουφα (για να μη θυμηθω το κατα κορον κοψιμο μεταξυ 2 επεισοδιων σε καθε ντιβιντι στα πρωτα της Ραδιοτηλεορασης).
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μάθαμε αν θα διανεμηθεί καμιά καινούρια προσφορά από κάποιο περιοδικο;
 
Τίποτα καινούριο στον ορίζοντα...
 
Εγώ σήμερα αγόρασα τους ''Απαράδεκτους'' που έχει ξανά σε προσφορά το tv zapping. Κανονικά θα διένειμε τέσσερα dvd με τα οκτώ πρώτα επεισόδια της σειράς. Ανοίγοντας την συσκευασία ανακάλυψα ότι έλειπε το πρώτο δισκάκι με τα δύο πρώτα επεισόδια και ότι υπήρχε δύο φορές το δισκάκι με τα επεισόδια 3-4. Σαν να μην έφτανε αυτό, το δισκάκι με τα επεισόδια 5-6 ήταν σπασμένο και ελαττωματικό...Προσφορά να σου πετύχει! Πάλι καλά που η τιμή της προσφοράς ήταν σχετικά φτηνή (6,40 ευρώ)..
 
Πάρε τους τηλέφωνο να στο αντικαταστήσουν! Το δικαιείσαι
 
Πίσω
Μπλουζα