ChristosM είπε:
Την "Ντορεμι" την φοβαμαι και εγω (βασικα ανατριχιλα με πιανει που το σκεφτομαι, μια και ειναι απο τις σειρες που εχουν παιχτει σε επαναληψη πανω απο 15 φορες!).
tsalk είπε:
Εγώ υποψιάζομαι το Χαίρε Τάσο Καρατάσο. ΆΛΛη μια σειρά που έχει παιχτεί αρκετές φορές σε επανάληψη.
ChristosM είπε:
Οντως παρα πολλες φορες. Ας εβαζαν επιτελους κατι που να μην εχει ξαναπαιχτει 10 φορες σε επαναληψη...
...πού ρε παιδιά ; Και πότε ;
Εκτός κι αν εννοείτε πριν καμμιά δεκαετία και βάλε, στα 2 κρατικά κανάλια
(δεν διαφωνώ ότι ΠΟΛΥ παλαιότερα όντως παίζανε αυτά σωρηδόν σε επανάληψη).
ΕΙΔΙΚΑ "ο Καρατάσος", δε νομίζω να έχει ξαναπαιχτεί απ' τη 10ετία του '90 και μετά....
ΠΟΛΥΣ κόσμος την αποζητά, ιντερνετικά (και νομίζω ΚΑΙ "η Ντορεμί" θα είχε σχετικά μεγάλη απήχηση), οπότε, απ' τη στιγμή που υπάρχει ζήτηση σε κάτι, μάλλον θα υπάρχει και...έλλειψη του.
Στα...."γνωστά μέρη" πάντως δεν υπάρχει. Ε και δε νομίζω να "κυκλοφόρησε" τόσο μια σειρά, και να μη βρέθηκε ούτε ένας να τη γράψει και να την διαθέσει, αν αυτή παίχτηκε τα τελευταία 5 χρόνια (διότι η...ευρεία ευρυζωνικότητα, και οι λοιπές κομπιουτερο-τεχνολογικές "διευκολύνσεις", τόσα περίπου χρόνια έχουν εν Ελλάδι....).
Μιλάω ΠΑΝΤΑ για τις συγκεκριμένες σειρές, γιατί κατά τ' άλλα, όντως το να περιμένεις από την αρτηριοσκληρωτικογραφειοκρατικοστατετοιαμαςτική ΕΡΤ - και κατ' επέκταση τη Ραδιοτηλεόραση, να διαθέσει σειρές, ΕΙΝΑΙ ψυχοβγάλσιμο (άκου να θέλουν ένα μήνα για να διαθέσουν 4 επεισόδια...) (...αναρωτιέμαι πόσοι θα...ζήσουν για να προλάβουν παλιές σειρές που επιζητούν...σοβαρολογώ τώρα, σκεφτείτε ότι πολλοί νέοι, και κατέχοντες την...τεχνολογία, θέλουν να "δώσουν ζωή" σε παλαιότερούς τους συγγενείς, παίζοντάς τους αυτές τις σειρές....)
Οπότε ναι, στάνταρ ο ρυθμός χελώνας που ακολουθούν, δεν τους τιμά ιδιαίτερα...
Τί να πεις βέβαια, αν θέλουν να έχουν "να κόβουν εισιτήρια" στο μέλλον, δίνοντας στάγδην βραδέως τις σειρές, ε, έχει τη "λογική" του το πράγμα... (...μια απαίσια όμως λογική του μάρκετινγκ, διότι κάποια πράγματα δεν θα έπρεπε να πηγαίνουν με τη λογική των "δικαιωμάτων", αλλά με την λογική του ότι αποτελούν "εθνική κληρονομιά όλων".........Τεσπα.)
...Όσον πάντως αφορά τις όποιες επαναλήψεις, μην ξεχνάτε κάποιοι ότι τα ψηφιακά κανάλια που αναφέρθηκαν, και ίσως εννοείτε αυτά, ΔΕΝ τα έχουν όλοι, και ακόμα περισσότερο δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα της καταγραφής.
Κι ας μην επίσης ξεχνάμε ότι ο μέσος όρος του πληθυσμού δεν είναι η νεολαία, οπότε στην καλύτερη περίπτωση ο μέσος Έλληνας το μόνο που μπορεί να κάνει στην πράξη, είναι να έχει πάρει ένα dvd player, και με το ζόρι να έχει μάθει να βάζει ένα δισκάκι μέσα για να παίξει... (αυτό το λέω για την διάθεση των συγκεκριμένων σειρών από την Ρ/Τ...)