Την "Ντορεμι" την φοβαμαι και εγω (βασικα ανατριχιλα με πιανει που το σκεφτομαι, μια και ειναι απο τις σειρες που εχουν παιχτει σε επαναληψη πανω απο 15 φορες!).sunset89 είπε:Ίσως την κυρία Ντορεμί ή το η Αγάπη άργησε μια μέρα.. Ή τον Καρυωτάκη σαν προσεχώς των επόμενων επεισοδίων.![]()
![]()
ΜΑΚΑΡΙ !!!!!!tsalk είπε:Εγώ υποψιάζομαι το Χαίρε Τάσο Καρατάσο.
tsalk είπε:Άλλη μια σειρά που έχει παιχτεί αρκετές φορές σε επανάληψη.
Οντως παρα πολλες φορες. Ας εβαζαν επιτελους κατι που να μην εχει ξαναπαιχτει 10 φορες σε επαναληψη...tsalk είπε:Εγώ υποψιάζομαι το Χαίρε Τάσο Καρατάσο. ΆΛΛη μια σειρά που έχει παιχτεί αρκετές φορές σε επανάληψη.
Σωστα τα λες. Για μενα παντως δεν εχει νοημα να βγαινει σε dvd μια σειρα της τελευταιας 15ετιας (τουλαχιστον).sunset89 είπε:Παιδιά να πω κι εγώ την ταπεινή μου άποψη ολοκληρωμένη πάνω σε αυτό το θέμα.. Επειδή η ΕΡΤ τώρα με την "Γιουρο-βίζιον" έχει πολλά έξοδα ίσως κάποιο δαιμόνιο (?) μυαλό να σκεφτεί να βάλει καμιά σειρά που τη θέλει ο κόσμος μπας και βγάλει κάνα ευρώ παραπάνω.. Και τέτοιες σειρές είναι οι πιο πρόσφατες τύπου "Η αγάπη άργησε μια μέρα", και "Ύστερα ήρθαν οι Μέλισσες", δηλαδή πρόσφατες που τις έχει ο περισσότερος κόσμος έντονα στο μυαλό του.Μια εικασία είναι και αυτή πάντως.
Τέσπα, αν εξαιρέσουμε αυτό το απίθανο ενδεχόμενο, θεωρώ ότι είναι πολύ πιθανό να βάλουν κάποια από τις εξής: "Μαύρη Χρυσαλλίδα", η "Κυρία Ντορεμί", όπως ξαναείπα, ίσως τη "Βαγγελίτσα", ακόμα και το "Καπλάνι της Βιτρίνας".
Προσωπικά να πω ότι θα ήθελα να δω κάποια σειρά τύπου "Χαμένη Άνοιξη", "ασθενείς και οδοιπόροι"...
Αλλά πολύ φοβάμαι ότι τίποτα από όλα αυτά δε θα γίνει... Σκεφτείτε σειρές που έχει προβάλλει πρόσφατα το cine+ και έχουν παίξει τα τελευταία 3 χρόνια και στην ετ1 σε επανάληψη.. Έχω την αμυδρά υποψία ότι κάπως έτσι το πάνε...
Συμφωνώ 100% με τα γραφόμενά σου.ChristosM είπε:Για μενα παντως δεν εχει νοημα να βγαινει σε dvd μια σειρα της τελευταιας 15ετιας (τουλαχιστον).Οτι εχει προβληθει απο το 1990 και μετα (συμπεριλαμβανομενων και των επαναληψεων) ο καθενας θα μπορουσε να το εχει γραψει στο βιντεο. Το θεμα ειναι να βγουν προς τα εξω τα παλαιοτερα σηριαλ κυριως τα ασπρομαυρα. Για να τα θυμηθουν οσοι τα ειχαν δει τοτε και να τα μαθουν οσοι δεν τα ειχαν προλαβει.
Φίλε Τάσο, σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση.ΤΑΣΟΣ ΚΡΙΤΣΙΩΛΗΣ είπε:Παιδιά, η επόμενη προσφορά θα είναι το "Καραβάν Σαράϊ"...
Την είχα δει την ταινία και ...μου είχε αρέσει, σε αντίθεση με πάρα πολύ κόσμο τότε... Τη σειρά, όμως όχι.tsalk είπε:Ούτε κρύο ούτε ζέστη. περίμενα κάτι καλύτερο για αν πω την αλήθεια.Πρόκεται για μια μίνι σειρά 3 επεισοδίων του 1988 η οποία είναι παρμένη από την ομόνυμη κινηματογραφική ταινία, με τους Θύμιο Καρακατσάνη,Δήμητρα Χατούπη, Τάσο Παλαντζίδη.
Είμαι μαζί σου stam1370!stam1370 είπε:ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ, ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΛΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ! ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠ' ΑΥΤΕΣ!!!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ!!!!
Κι εγώ θα τον έβλεπα τον "Καπιταλιστή"! (από σκέτη περιέργεια και μόνο...)stam1370 είπε:Πρόταση στην ΕΡΤ: Ευκαιρία να "παίξουν" τον "ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ" του 1982 που γυρίστηκε αλλά δεν προβλήθηκε ποτέ γιατί ήταν κάκιστη!!!
Όχι, δεν έχει μπει το "Πάρκινγκ".stam1370 είπε:Μόλις είδα το τελευταίο βίντεο του tsalk από το ΠΑΡΚΙΝΓΚ: ΟΡΙΣΤΕ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ "Ρ"!!!!! Δεν έχει μπει, έτσι δεν είναι;;;;;;