DVDs Θεατρικών παραστάσεων της ΕΡΤ στη ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Mandrake σ'ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! :) Ρωτάω γτ σε προηγούμενα πόστ είχα διαβάσει ότι επανακυκλοφορούν τα προηγούμενα. Αν είναι καινούργια πάντως, είναι πολύ συμφέρουσα τιμή! Για την "Πριγκιπέσσα Ιζαμπώ" ρώταγα κυρίως για ραδιοφωνικό θέατρο..Αυτή την πληροφορία είχα..ότι υπάρχει σε ραδιοφωνική παράσταση..Δεν είμαι ωστόσο απολύτος σίγουρος αν ισχύει..
 
Εδω αναφερομαστε σε dvd και οχι σε cd θεατρικων εργων, αλλα αφου ετυχε να ρωτας retrofrog, λεω να σου λυσουμε την απορια. :)

Πραγματι, η Πριγκιπεσσα Ιζαμπω μεταφερθηκε το 1968 στο ραδιοφωνο μεσα απο την εκπομπη Το Θεατρο της Τεταρτης, με πρωταγωνιστες την Ελενη Χατζηαργυρη και το Γιωργο Τζωρτζη.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Έχεις απόλυτο δίκιο και ζητώ συγνώμη για την αβλεψία! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες!! :)
 
retrofrog είπε:
...Τα dvd που δίνονται τώρα από το περιοδικό (και μάλιστα με τη τιμή των 1,50!!!) είναι καινούργια ή έχουν ήδη δοθεί;
Καλησπέρα φίλε μου,

Αν και το ερώτημά σου έχει απαντηθεί σε προηγούμενα posts του thread, να διευκρινίσω πως ναι, το 200ο DVD με το τηλεοπτικό θεατρικό "Εραστής από χαρτόνι" που κυκλοφόρησε την Πέμπτη 4 Απριλίου ήταν το τελευταίο που θα κυκλοφορήσει, τουλάχιστον στο προσεχές διάστημα.

Την περασμένη Πέμπτη 11 Απριλίου επανακυκλοφόρησε το 153ο θεατρικό έργο "Η καταιγίδα".
 
Μμμμμ...Κρίμα.. :( Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως για την ενημέρωση Bernard c! :)
 
Δεν ήξερα ότι σταμάτησε η "Ραδιοτηλεόραση" να δίνει νέες θεατρικές παραστάσεις... Έχω κανονίσει και μου τα κρατάει περίπτερο και ορισμένες φορές τα παίρνω και κάθε δύο βδομάδες. Της προηγούμενης δεν τα 'χω παραλάβει ακόμη. Γι' αυτό δεν είδα διαφήμιση στο προηγούμενο τεύχος... Μάλιστα... Γνωρίζουμε αν θα αρχίσουν να δίνουν τίποτα καινούργιο ή είναι περίοδος ξεστοκαρίσματος;
 
retrofrog είπε:
Μμμμμ...Κρίμα.. :( Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως για την ενημέρωση Bernard c! :)
Να είσαι καλά!! :)

Mandrake είπε:
Δεν ήξερα ότι σταμάτησε η "Ραδιοτηλεόραση" να δίνει νέες θεατρικές παραστάσεις... Έχω κανονίσει και μου τα κρατάει περίπτερο και ορισμένες φορές τα παίρνω και κάθε δύο βδομάδες. Της προηγούμενης δεν τα 'χω παραλάβει ακόμη. Γι' αυτό δεν είδα διαφήμιση στο προηγούμενο τεύχος... Μάλιστα... Γνωρίζουμε αν θα αρχίσουν να δίνουν τίποτα καινούργιο ή είναι περίοδος ξεστοκαρίσματος;
Εύλογο το ερώτημά σου φίλε Mandrake - αυτό δεν το γνωρίζω. Λογικά, έπειτα από μια περίοδο "ξεστοκαρίσματος", θα προχωρήσουν σε κάτι καινούργιο (αθλητικό; παιδικό; σειρά; ποιος ξέρει...)
 
Μην εχουν την εντυπωση στην " Ραδιοτηλεοραση " οτι θα τους φυγει τοσο ευκολα το " στοκ " . Διοτι το περιοδικο πουλαει σε συγκεκριμενο κοινο που εχει ηδη αγορασει τις προηγουμενες προσφορες και δεν υπαρχει λογος να αποκτησει κατι που το εχει ηδη στο αρχειο του , ειναι παραλογισμος αυτο που κανουν . Το να στοχευει σε νεους αναγνωστες για να πουλησει το " στοκ " ειναι απιθανο . Το πιθανοτερο ειναι να το εκαναν για οικονομικους λογους , διοτι μπορει μεν το προσφερομενο προιον ( dvd ) να μην το αγοραζουν αφου βγαινει απο το αρχειο της ΕΡΤ ομως η νεα παραγωγη χιλιαδων dvd προς διαθεση να τους κοστιζει . Και αυτο φαινεται απο το γεγονος , το οποιο τονισα και σε αλλο Post , οτι τα εβδομαδιαια τευχη προς διαθεση ηταν περιορισμενα τους τελευταιους μηνες κατι που παραδεχτηκαν και οι ιδιοι . Αρα η μειωση της παραγωγης τευχων εφερε και το " κοψιμο " της παραγωγης καινουργιων προσφορων . Δεν μου κανει εντυπωση , αφου πολλα πραγματα καταρρεουν στις ημερες μας
 
Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω στην παρούσα στιγμή να προμηθευτώ με κάποιον τρόπο τα dvds και cds που μου λείπουν από τη συλλογή της ραδιοτηλεόρασης?
 
Νομίζω η απάντηση στα παραπάνω δόθηκε σε όλους μας, πλέον... Το περιοδικό έκλεισε μαζί με ολόκληρη την ΕΡΤ. Ελπίζω να γίνει κάτι να τα ξαναδούμε, αν και δεν το βλέπω... Το ίδιο ερώτημα με τον/την peppermint έχω κι εγώ. Έχω "τρύπες" που θα ήθελα να κλείσω και όλο το τρέναρα μέχρι που φτάσαμε στη σημερινή κατάσταση. Γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να προμηθευτούμε απ' το στοκ και που/πως; Θέλω να πιστεύω πως υπάρχουν κάπου προς διάθεση!

Υ.Σ. Στον MrRetromemories να πω μονάχα ότι ήταν καθαρά για ξεστοκάρισμα, μιας και τα τελευταία εκείνα τεύχη του περιοδικού κόστιζαν μαζί με το DVD και τα CDs μόλις 1.5 ευρώ και όχι 2.5 που ήταν προηγουμένως! Στο περίπτερο που μου τα κρατούσε το είχαν σημειωμένο στο δελτίο ως "απλό" και όχι ως την ενισχυμένη έκδοση με το δώρο (παρόλο που το είχε) και κυκλοφορούσε μονάχα αυτή! Ως τέτοιο το παρέλαβαν απ' το πρακτορείο, προφανώς.
 
Η Ραδιοτηλεόραση κυκλοφόρησε 200 DVD αλλά το νούμερο 177 δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Μετά το νούμερο 176 "Οι τρεις απόψεις" υπήρξε κενό στο νούμερο 177 και κατόπιν το έργο "Εμείς κι ο χρόνος" κυκλοφόρησε σαν νούμερο 178 και όχι 177 που αναφέρετε παραπάνω, το έργο "Η μεγάλη στιγμή" κυκλοφόρησε σαν 179 και όχι 178 και το έργο "Ενα δεντρο μεγαλώνει στο Μπρούκλιν" κυκλοφόρησε σαν 180 και όχι σαν 179. Σας παραθέτω και τις υπόλοιπες κυκλοφορίες της Ραδιοτηλεόρασης για να συμπληρωθεί η λίστα.





181.ΟΙΔΙΠΠΟΔΕΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ





182.Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ





183.ΚΟΛΟΜΠ





184.ΝΕΚΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑΦΟ





185.ΑΝΝΥ





186.Ο ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ,Η ΦΟΥΡΝΑΡΙΣΣΑ ΚΙ Ο ΠΑΡΑΓΙΟΣ





187.ΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ





188.ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ & Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΗΣ ΜΥΓΑΣ





189.ΤΟ ΣΟΪ





190.ΑΛΕΤΡΙ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑ





191.ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ





192.ΤΟ ΖΑΜΠΕΛΑΚΙ





193.Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ





194.Ο ΦΙΛΑΡΓΥΡΟΣ





195.ΒΑΡΚΑ ΔΙΧΩΣ ΨΑΡΑ





196.ΜΑΜΑ





197.ΚΑΖΙΜΙΡ ΚΑΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ





198.ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ





199.Ε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ





200.ΕΡΑΣΤΗΣ ΑΠΟ ΧΑΡΤΟΝΙ


 
Αν κάποιος ενδιαφέρεται, όλα αυτά τα DVD της Ραδιοτηλεόρασης υπάρχουν στο Μοναστηράκι με 0,50 ευρώ.
 
Επειδή δεν κατοικοεδρεύω στην πρωτεύουσα, θα προτιμούσα κάποιο κατάστημα ή οτιδήποτε, που να τα στέλνει ταχυδρομικώς. Αν γνωρίζετε κάτι, εδώ είμαστε.
 
Πίσω
Μπλουζα