Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Με συγκίνησε η στιγμή που ο Τέρρυ έπαιξε με τη φυσαρμόνικα του ενώ είχε κλειστεί στο καμαρίνι του για να μη βλέπει κανένα.......κανένα εκτός από αυτήν.Αυτήν που έκανε το μοιραίο λάθος μια νύχτα χαλαρώνοντας την λαβή του να την αφήσει να ξεγλιστρήσει μακρυά του.
Αυτή η νύχτα αν είχε ένα άρωμα σίγουρα θα είχε το δικό της...
...αν είχε ήχο θα είχε το κενό της απόλυτης απουσίας με τον ανεπαίσθητο ήχο του παγωμένου χιονιού που πέφτει....
.......αν είχε γεύση θα είχε σίγουρα τη γεύση ενός παθιασμένοι λυτρωτικού φιλιού που ποτέ δεν δόθηκε και το αλμυρό των καυτών δακρύων.
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ συγκινήθηκα φέρνοντας αυτές τις εικόνες στο μυαλό μου…Με συγκίνησε πολύ η πρόταση γάμου στην Άννυ από τον Άρτσι. Πραγματικά ο χρόνος και ο τόπος ήταν τέλειος.
Εδώ έχουμε ένα θέμα…Αλλά εκεί πραγματικά που ένοιωσα τον εαυτό μου πονώντας να διαμαρτύρεται και να εξεγείρεται ήταν σε αυτό το γράμμα απονενοημένο διάβημα της Candy προς τον Terry που κυριολεκτικά έφτασα στα όρια μου λυγίζοντας.Δεν ξέρω τι βιώματα έχεις Δέσποινα και από που βγήκε όλο αυτό αλλά πραγματικά σου αξίζουν συγχαρητήρια!
Θα μας ισοπεδώσει κυριολεκτικά!...Παιδιά, έχω την εντύπωση πως όταν δημοσιεύσει ο Turri το δικό του φικ θα μας ισοπεδώσει...![]()
Βρε Turri, μηπως να εγραφες κ'εσυ ενα φικ? Αλλα εισαι Αντονυκος...ο Τερρυ δεν θα ειχε θεση στις ιστοριες σου :frypan: ...oποτε, αστο καλυτεραTurrican είπε:Αυτήν που έκανε το μοιραίο λάθος μια νύχτα χαλαρώνοντας την λαβή του να την αφήσει να ξεγλιστρήσει μακρυά του.
Αυτή η νύχτα αν είχε ένα άρωμα σίγουρα θα είχε το δικό της...
...αν είχε ήχο θα είχε το κενό της απόλυτης απουσίας με τον ανεπαίσθητο ήχο του παγωμένου χιονιού που πέφτει....
.......αν είχε γεύση θα είχε σίγουρα τη γεύση ενός παθιασμένοι λυτρωτικού φιλιού που ποτέ δεν δόθηκε και το αλμυρό των καυτών δακρύων.