Μα...ναι μα ναι...metsgr είπε:Οσο για τον Αλμπερτ, δεν το συζητώ. Είναι απλα τελειος! :wub: .... Είναι δυνατον να τον αποκαταστησουμε με μια τυχαια που θα εμφανιστει μονο για μερικες σειρες;; Εεεεε;;; Θα μπει δηλαδη στο σεναριο μονο για λίγο και θα μας παρει το καλυτερο παιδι;;; Ποτε!! :nono:
ΧΡΙΣΤΙΝΑ είπε:Γιατί μας αφήνεις στα κρύα του λουτρού ;;;;; Δεν μας λυπάσαι ;;;
Αν και το τέλος το γνωρίζουμε, αφού το ξέρεις πως...... << θέλω να τ' ακούω......... >> ( έστω και αν είναι Τερρυκό #) )
akaliakoukou είπε:...
Μου φαίνεται ότι τον μεγάλο θείο θα τον αφήσω στα χέρια της Χουανίτας...
το δικαιούται! Τι λέτε???
metsgr είπε:...Η Χουανιτα, βεβαιως-βεβαιως, θα χρειαστει να κανει ενα πολυ μεγααααααααααααααααλο ταξιδι, πολυυυυυυυυυυυυ μακρινο (σε αλλο πλανητη δηλαδη), το οποιο ακομα δεν το ξερει, αλλα θα της το ανακοινωσει ο μεγαλος θειος, μολις τον ειδοποιησω οτι ο πιλοτος γυρισε απο την αδεια του...
Χουανιτα μην ανησυχεις, πουλακι μου, θα του βρω αλλη καστανη κουκλαρα να μην νιωσει μοναξια... χεχε
Τς Τς... αυτοι οι πρεσβυτεροι παντα αχαριστοι ηταν και δεν καταλαβαιναν ποτε τους αγωνες και τις θυσιες των νεων...Juanita είπε:.......Στην εποχή μου, οι νέοι παραχωρούσαν τη θέση τους στους μεγαλύτερους χωρίς δεύτερη σκέψη......