Τότε καλό θα ήταν να συναντήσεις εμένα (ή κάποιον που θα έρθει)Rygar είπε:Την Παρασκευή είναι η καταληκτική ημ/νία; Εάν δεν προλάβω να έρθω (ενεκεν οδοντογιατρού οπως προείπα);
Όποιος είναι "κακό παιδί" και δεν προλάβει Παρασκευή,Gryzor είπε:Σίγουρα δεν θα μπορέσω να κάτσω ελέω οικογενειακών/κοινωνικών υποχρεώσεων, πράγματα όμως θα φέρω. Στη χειρότερη, να στα φέρω κι εγώ Σάββατο?
OK ! Το κινητό μου το έχεις. Εγώ συνήθως μεταξύ 2-4 είμαι εκεί.Rygar είπε:Σαββατο μεσημερι@ΣΕΦ ειναι οτσέι, δικέ μου!
Θα δώσω πράγματα και, αν ερθει και ο Gryzor, θα παρω πράγματα
Λέτε να φέρει και κανένα DVD μαζί του ;;;Pooky είπε:Αυτός ο Μάνος τελικά, πρέπει να χρηστεί ο επίσημος "κομμιστής" του GRM!!!!!!!!!
Δηλαδή ; :wait2:Shock είπε:Υπάρχει ακόμα ένα P4 με 17άρα CRT
Δηλαδή ; :wait2:Shock είπε:Υπάρχει ακόμα ένα P4 με 17άρα CRT
:thanx2:exetlaios είπε:Αν και εξ-αποστάσεως (και μεγάλης μάλιστα) ο DINO είναι άψογος και συνεπέστατος !Μπράβο συν-ονόματε !
Rygar είπε:Εγώ το ξέχασα ότι το Σάββατο γιορτάζω κι έχω ήδη κανονίσει να πάω στο πατρικό μου, αλλά πού μυαλό... Θα δω μηπως τα δώσω στο Μανο να τα φέρει μαζί του την Παρασκευή.
Θα σας στεναχωρήσω μάλλον,αλλά επειδή προσπαθώ να αποφύγω το να πάω ΣΕΦ με αυτοκίνητο οπότε και στρίμωξα το πράγματα σε ένα σάκο που θα πάρω μαζί με τη μηχανή,αμφιβάλλω πολύ για το αν θα μπορέσω να "κομίσω" κι επιπλέον πραμάτια,πέραν τούτων ...Pooky είπε:Αυτός ο Μάνος τελικά, πρέπει να χρηστεί ο επίσημος "κομμιστής" του GRM!!!!!!!!!