Nemo είπε:
Οτι πειτε(Yes PcMaster) αλλωστε ,που να το ψαχνω τωρα ,αραγε θα σωζεται το Dvd ???? του 2003 ???Παντως αν δεν κανω λαθος , πρεπει να ησουν noob-συντακτης μολις 1 αντε το πολυ 2 μηνων συντακτης, οποτε ποιος ο λογος να αισθανεσαι αβολα ????
Y.Γ. Τι να πει και η Ζωη Μαρμαρα
("Lara Croft 5000 καμπυλες,Ζωη Μαρμαρα 5 καμπυλες comment by V)
Άσε, ανέβασε στο facebook η Μαρμαρά ένα κλιπάκι πριν μερικές βδομάδες και τρόμαξα με αυτά που είδα... Ήμουν νιος και γέρασα...
Τεύχος Μαΐου 2003 ήταν πάντως. Το θυμάμαι γιατί ήταν το πρώτο μου "κανονικό" τεύχος (του Απριλίου έκλεινε η ύλη την επομένη της πρόσληψής μου, οπότε πρόλαβα απλώς να γράψω μερικές ειδήσεις, ίσα-ίσα για να δω το όνομά μου κι εγώ στα credits). Μέχρι και τα... περιεχόμενα είχα γράψει (κυριολεκτικά, ο Κλάδης είχε αναλάβει κάτι προβλήματα με κάποιες ελαττωματικές παρτίδες DVD, οπότε για λίγες μέρες είχα αναλάβει χρέη βοηθού Αρχισυντάκτη).
Θυμάμαι πως για τις περισσότερες ατάκες ή αυτοσχεδίαζε επί τόπου ο Βαγγέλης ή μας ζήταγε να σκεφτούμε κάτι δευτερόλεπτα πριν αρχίσει να τραβάει ο καεραμάν (Έλεγε π.χ. ο Βαγγέλης
"Το επόμενο θέμα θα είναι για τη Lara. Έχετε καμιά αστεία ατάκα να πούμε;" και συνήθως κάτι πετάγαμε εγώ με τον Κυρίτση που την είχαμε δει πιο χιουμορίστες, χωρίς να το πολυσκεφτούμε και ανάλογα αν ο V τις θεωρούσε καλές, τις χρησιμοποιούσε). Ίσως αν είχαμε λίγο χρόνο να ασχοληθούμε να έβγαινε κάτι πιο αστείο, πιο οργανωμένο έστω, αν και έτσι το εντελώς ερασιτεχνικό (παρόλο που είχαμε κανονικό σκηνοθέτη και καμεραμάν) έβγαζε μια cult-ίλα, όσο να'ναι...
Παραήμουν noob-editor τότε πάντως. Αν δεν κάνω λάθος, καμιά 20αριά μέρες είχα κλείσει όλες κι όλες όταν έγιναν τα γυρίσματα. Θυμάμαι ότι με είχαν βάλει να φτιάξω κι έναν οδηγό χρήσηςτου ΜΑΜΕ (και άλλον έναν νομίζω για το πώς φτιάχνουμε τις δικές μας εμφανίσεις στο FIFA).
Ο Αντρέας πάντως απο ό,τι θυμάμαι δεν ήταν παρών στα σκετσάκια που κάναμε στα γραφεία της Compupress παρά μόνο στα γυρίσματα στο στούντιο με τις παρουσιάσεις παιχνιδιών (είχαν γίνει νωρίτερα την ίδια μέρα). Αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν το στούντιο του Polis TV...
//Sorry για το off-topic...