Ειλικρινά, τα περισσότερα τα είχα ξεχάσει (ή ίσως ήθελα να τα ξεχάσω...). Τώρα καταλαβαίνω γιατί έχω αφήσει μούσια από τότε... Επίσης, το φρύδι γιατί στο καλό το σήκωνα έτσι???
Μια φορά πριν 3-4 χρόνια είχαμε μαζευτεί στο σπίτι του Κλάδη και ξαναείδαμε κάποια αποσπάσματα για να δείξουμε στον Κηπουρόπουλο και τον Μαργέτη τι γλίτωσαν, αλλά δεν τα θυμόμουν όλα αυτά...
Όλα τα λεφτά:
*Τα παξιμαδάκια του Κόντη... (μας είχε θερίσει η πείνα, αφού τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει από νωρίς το πρωί και κράτησαν μέχρι τα μεσάνυχτα χωρίς ουσιαστικά διαλείμματα!)
*Το απαξιωτικό βλέμμα του Κλάδη καθόλη τη διάρκεια των γυρισμάτων...
*Οι αυτοσχεδιασμοί του Κράτσα...
*Το ότι δεν είχαμε (προφανώς) συνηθίσει να διαβάζουμε οτο-κιου, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να διαβάσουμε ακόμα και τα κείμενα που είχαμε γράψει εμείς στα Game News και να υπάρχουν παύσεις σε άκυρα σημεία...
//Κάπου πρέπει να υπήρχαν και bloopers του CS#2 (πέρα από αυτά στα end credits), αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν στο DVD, στο site ή αλλού... (θυμάμαι την χαρακτηριστική σκηνή που φαίνεται στο πλάνο ότι έχω βάλει το μικρόφωνο ανάμεσα στα πόδια μου για να ακούγομαι στο κομμάτι που είμαι στο γραφείο και μιλάω για το editing του FIFA)