E3 2007

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μα τί λέτε τώρα , υποχρέωσίς μου :D

Προς επιβεβαίωση της προφητείας μου (δεν κανεις μια να κατέβεις απ'το καλάμι λέω γω;) , ιδού η Halo SKU και όχι μόνον. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα έχουμε μπλέ και ρόζ μοχλάκια για το 360 (holy cow - καλά τί σκεφτόντουσαν;;;).

Άσχημο 360 και controllers confirmed ....

bluepinkcontrollerssm5.jpg

Ειδες δεν θα βλεπεις μονο εσυ ταινιες :D

Disney now on 360 Video Marketplace

Here is a list of the HD Disney content that went live on the video marketplace earlier tonight:

Alice In Wonderland

Armageddon

Atlantis: The Lost Empire

Bad Company

Bringing Down The House

Cold Creek Manor

Coyote Ugly

Déjà Vu

Ghosts of the Abyss

Gone Fishin'

Grosse Pointe Blank

Hercules

Meet the Deedles

Metro

Mighty Joe Young

Moonlight Mile

Brother, Where Art Thou?

Pooh's Heffalump Movie

Prefontaine

Primeval

Sky High

Tarzan

The 13th Warrior

The Aristocats

The Brothers Grimm

The Emperor's New Groove

The Fox and the Hound 2

The Great Raid

The Hunchback of Notre Dame

The Queen

The Waterboy

Unbreakable

Valiant

Venus

EDIT:Δεν εχω δει κατι πιο ασχημο σε χειρηστηριο απο αυτα τα ροζ-γαλαζια...εεε ενταξει και του Jaguar :D

To καινουργιο sku μου θυμιζει το αγαπημενο μου χρωμα στο πρωτο xbox (αν επαιρνα αυτο θα επαιρνα).

green_xbox.jpg

Θα ηθελα να γραψω κατι για τα "μικυ μαους" :baby2: :baby2: της disney αλλα δεν μπορω γιατι ηταν τα αγαπημενα μου. :D

μεταξυ μας...τα σιχαινομαι!!!! :D

Mε 2ο καλυτερο αυτο το "κρυσταλο".

crystalxbox.jpg

Τωρα κατι με τον 3ο χρονο εγγυησης κατι με τις μηνυσεις με τα "γρατζουνισμενα" δισκακια δεν θα σας μεινει φραγκο ,μεχρι και η SEGA θα σας αγορασει. :D

Διαβασα αλλου οτι η Sony conference θα ειναι στις 21.00 ωρα Ελλαδος τελικα...

To killzone 2 σαν καλο παιχνιδακι φαινεται. :D

kz3.jpg

It's official now! S.T.A.L.K.E.R. sequel announced!

NAΙ σας πιστεψαμε:biglaugh:

ποτε το υπολογιζετε περιπου?...κυριοι της GSC,αϊντε φτιαχτε κανενα patch της προκοπης για το stalker και μη μιλατε για sequel

Eλα Aardvark,ξεκινα με τα καλα για να συνεχισω εγω με τα κακα :D :D:D

Το kill zone το έκανε διαφήμιση η Sony για το PSX3...Τα γραφικά του ήταν τα καλύτερα..Ακόμη έρχεται...αν το δείτε σε παιχνίδι γράψτε μου! :D

Γραψε ελευτερα γιατι εγω τα ελαχιστα που εμαθα (new psp) τα εχω γραψει αυριο που θα μαζεψω τις πληροφοριες μου θα γραψω.

Τεςπα γραψε να δουμε τι εγινε. :D

Α να μην ξεχασω την ανακοινωση τις νεας ταινιας βασισμενη σε νουβελα του bill gates.:biglaugh::biglaugh:

2002186245768394342_fs.jpg

χαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαα

Ti 360 τι gears of war παρτε εδω και δειτε την δυναμη του Cell και μετα αφου συνελθετε εδω ειμαστε. :D

Παρακαλω οι μεγαλοι σε ηλικια* να το αποφυγουν καθως ουδεμια ευθυνη φερουμε για καρδιακα επεισοδια.

Killzone 2 *Exclusive*

http://www.gametrailers.com/player/21504.html

*wally για σενα το λεω.:biglaugh:

Τα καλά στο PS3 έπονται!

Πάντως χαίρομαι που όλες οι κονσόλες από πλευράς hardware και τιμής πάνε όλο και καλύτερα.

Θα ήθελα εδώ να ζητήσω συγνώμη από το φίλο μου Wally γιατί ήμουν επιθετικός μαζί του εχτές σε κάποιο σημείο. Wally δικό μου το λάθος, με συγχωρείς φίλε.

Πάντως κρίμα που δεν ανακοινώθηκε μείωση τιμής για το 360. Ελπίζω να δούμε το falcon mobo σύντομα.

No hard feelings mate!

@Aardvark αν σου πω ποτε θα βγει το Killzone2 θα το παθεις εσυ το καρδιακο! :biglaugh:

Πίσω
Μπλουζα