E3 2007

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Σιγα βρε..αφου ξερεις οτι γουσταρω τις φορουμικες κοντριτσες!!!

Αφηνω το Sony conference στον ειδημονα περι κασελας Mr Aardvark (θα δευτερολογησω :D :D)

Ρε παιδια ειδα "κονσερβα" τη Nintendo conference...

By far η χειροτερη.

Καμια γουαου εξαγγελια,ολο το βαρος στο WiiFit,θα εχουν ενα παιχνιδι online και παρουσιασαν σαν την Δευτερα Παρουσια και τελος ολοι φαινοντουσαν ρακοι!

Δεν ειχαν δυναμη ουτε να μιλησουν...

By far αντικειμενικοτατος..

Ηταν πτωματα γιατι ξεπουλησαν ολο το stock απο Wii που ειχαν κουβαλησει στην Εκθεση :biglaugh:

Τα πράγματα κάπως έτσι ήταν, όπως τα είπε ο Wally ;)

Πάντως το μόνο που σταματάει τις πωλήσεις του Wii μέχρι ώρας, είναι τα limitations στις αποστολές μηχανημάτων .... Μου φαίνεται θα ξεπεράσει και το NES στο τέλος.

Ηρακλη αν εχεις ποτε προβλημα αυπνιας ,πες μου να σου γραψω το Nintendo event.

Eυτυχως εδειξε Nights(προδοσια!!!! :D ) και ξυπνησα λιγακι...:biglaugh:

Wii-Fit ..το κλου του N event

Aυτη η, κατ εμε ανοησια, θα πουλησει κανα 5αρι εκατομυρια χαλαρα...

070705fit_04.jpg

4lgehiw.jpg

Κατι μου θυμιζει παντως...

11743302181174130245979wq7.jpg

Πλάκα πλάκα, 5+ εκατομυριάκια τα'χει ...

Παρντον αλλα στην nintendo ειναι ......... αντι να κανουν καμμια κινηση εμπρος βγαλαν καινουργια πιστολακια και σανιδες γυμναστικης.:mad:

Bγαλε κατι σαν αυτο που ειχε η sega 10 χρονια νωριτερα να σου πω ενταξει.

http://en.wikipedia.org/wiki/Sega_Activator

2004683253650878642_fs.jpg

Καλά δε βαρέθηκες να ρίχνεις χολή στο Wii? :confused:

Μα αν είναι δυνατόν κάποιοι να πιστεύουν ότι αυτοί είναι gamers και οι άλλοι δεν είναι. Όπως λες και εσύ η αγορά είναι αυτή. Σε κάποιους αρέσει να παίζουν gears σε κάποιους αρέσει να παίζουν wii sports. Εσύ θα αποφασίσεις ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος? Μήπως θα μας πεις και τι να παίζουμε? Τώρα που το σκέφτομαι αυτό το κάνεις καθημερινά;

Σε 360 ναναι και ότι ναναι. :)

Αγοράστε όλοι 360 που έχει πραγματικά παιχνίδια για άντρες. Το 360 είναι πιο μεγάλο, πιο ζεστό, πιο αντρικό. (Κάπου εδώ είχα και τον χάρακα μου). Αγοράστε PS3 να βλέπετε ταινίες (δικό σου). Μην πάρετε wii δεν έχει παιχνίδια, χρειάζεται να χτυπιέστε, δεν έχει παιχνίδια (δις)

και πάμε στο κουπλέ

360 αν θα πάρεις με νέα γενιά θα εξιτάρεις

PS3 στο σαλόνι σου να δεις

μόνο για τους Πειρατείς της Καραιβικής

Wii ποτέ των ποτών

καλύτερα σε πάρτυ αλκοολικών

Έλεος με αυτή την κατηγοριοποίηση. Μας έχεις βάλει όλους κάπου. Και φυσικά δίκιο έχουν πάντα οι παλαιοί gamers αυτοί που έλιωσαν τα pads του saturn και του dreamcast, αυτοί που περίμεναν στις ουρές για να πάρουν τα XBOX. Αυτοί ξέρουν, οι άλλοι παίζουν ένα παιχνίδι που και που, αν τους ευχαριστεί, τους φέρνει ένα χαμόγελο στα χείλη δεν έχει σημασία. Αυτοί δεν ξέρουν :)

Το μοναδικό καλό σημείο ήταν το link με το joyboard. Εύγε νέε μου!

Κι άλλη πτώση τιμής για το PS3 μες το χρόνο;;;; Για να δούμε ;)

SANTA MONICA, Calif., July 11 (Reuters) - Sony Corp (6758.T: Quote, Profile, Research) is likely to lower the PlayStation 3 price again by the year-end following this week's $100 cut, a senior executive at Japanese game software maker Capcom Co. Ltd. (9697.T: Quote, Profile, Research) said. "The number of PS2 users is still growing and a shift to the PS3 is on the back burner," Capcom Chief Financial Officer Kazuhiko Abe told Reuters in an interview on Wednesday.
"But, the price has been cut once and it is likely to be cut again towards the end of the year. I expect the (PS3's) installed base to grow gradually."

Sony on Monday cut the price of the PS3 to $500 in the United States in a move to breathe life into sluggish demand. The new price is still $20 more than the most expensive version of Microsoft Corp.'s (MSFT.O: Quote, Profile, Research) Xbox 360 and twice as much as that of Nintendo Co. Ltd.'s (7974.OS: Quote, Profile, Research) Wii.

Abe, visiting Santa Monica for the E3 video game exposition, also said sales of its action horror title "Resident Evil 4" for the Wii will likely exceed its target of 420,000 units for the current business year to March 2008.
@AARDVARK

Πέστα χρυσόστομε!

@shock

Αντώνη είσαι ο μόνος που παίρνει στα σοβαρά τις next gen (και μή) κόντρες ή μου φαίνεται;; :D

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εξαρτάται αν θέλει κάποιος να τον παίρνω στα σοβαρά ή όχι. Κόντρες? Ποιες κόντρες? Εδώ έχουμε καθαρά μια διαφημιστική καμπάνια της Microsoft !!!

:)

Kοιτα τι παιζει.Εχεις δυσκολια να διακρινεις τα πικαρισματα και το χιουμορ.Δεν ειναι μικρο προβλημα....και μπορει να σου βγει αλλιως (χαρακες,μοιρογνωμονια κτλ)

Εισαι ο μονος που τα παιρνεις σοβαρα...(αντε,σχεδον ο μονος)

Με τον Aardvark παραδειγματος χαρη,λεμε για κασελες,ταινιες,παγοβουνα και γελαμε...εσυ το αναγαγεις σε θεματα EULA,αθεμιτου ανταγωνισμου,παγκοσμιας ειρηνης κτλ

Εγω μιας και ειδα και τις 3 παρουσιασεις,ενω εσυ δεν εχεις παρει μυρωδια, δικαιουμαι να πω την αποψη μου...

Επισης ως ανθρωπος που παιζω VG απο το 1980 δικαιουμαι να πω την αποψη μου...

Επισπροσθετα ως μελος της ανθρωπινης φυλης και του φορουμ δικαιουμαι να πω την αποψη μου....

Και αφου σε αλλα threads εχεις μιλησει ουσιαστικα περι ελιτισμου...δηλαδη αν ξερουμε μιλαμε,αν οχι το βουλωνουμε...(πραγμα για το οποιο διαφωνω)...δεν καταλαβαινω την εμπλοκη σου εδω.Σε ενα πεδιο που δεν γνωριζεις.

Δεν θα εισαι η δημοσια υπερασπιση καθε πλατφορμας που δεν συμπαθω...κατσε ενημερωσου και μετα με πικαρεις και εσυ με επιχειρηματα.

Τα παιχνιδια ειναι διασκεδαση και ετσι πρεπει να τα αντιμετωπιζεις...δεν ειναι πεδια κοινωνικης αντιπαραθεσης.

Επισης δεν εχω κληρονομικο χαρισμα πλυσεως εγκεφαλου της μαζας

Cool down and enjoy the ride ;)

shock είπε:
Εδώ έχουμε καθαρά μια διαφημιστική καμπάνια της Microsoft !!!:)
Ναι , γι'αυτό είπα άσχημο το νεο SKU της MS και έχω κάνει avatar τα άσχημα controllers :tease:

Θα με απολύσουν έτσι πως πάω :D :D :D

Διορθωση:

Eδω ειχε γινει παρεξηγηση μιας και πηρα την απαντηση του shock προσωπικα.

Οποιος ειναι περιεργος και θελει να μαθει τι ελεγα p.m το εχω κρατησει. :D

σου υποσχομαι οτι δεν θα πω "κασελα" το PS3...

για σημερα :D :D:D

Μάγκες η λύση είναι ένα κρύο ντουζ!

Όσο για τις κονσόλες τις αγοράζω όλες!!!!!!!!!!

Μυρμηγκοφαγε , ο Shock αναφεροταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον Wally ...χαλαρωσε σε παρακαλω.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα