E3 2007

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
telamonas.stokos είπε:
Μυρμηγκοφαγε , ο Shock αναφεροταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον Wally ...χαλαρωσε σε παρακαλω.

Τel οσο πιο χαλαρα γινεται, αν απαντουσα πιο χαλαρα θα :sleep:

Η ζημια εγινε καθοτι ειχα και εγω link με joypad και ελεγα και εγω για την ninty.

shock εχεις p.m :down:

Παμε παρακατω και λιγοτερες "μπακατελες" παρακαλω.

Πιο κοσμια. :D

Grand Turismo 4 Prologue Screens

Τις βάζω σαν link επειδή είναι τεράστιες ...

Pic 1 - Pic 2 - Pic 3 - Pic 4 - Pic 5 - Pic 5

Wally, παρακαλείσαι όπως ΔΕΝ σχολιάσεις τις παραπάνω φωτό .... :D :D :D

( εμμμ .... να σχολιάσω εγώ γιατί μου βγήκε το μάτι; ε shock; :P :p)

keeper7k είπε:
Grand Turismo 4 Prologue Screens
Τις βάζω σαν link επειδή είναι τεράστιες ...

Pic 1 - Pic 2 - Pic 3 - Pic 4 - Pic 5 - Pic 5

Wally, παρακαλείσαι όπως ΔΕΝ σχολιάσεις τις παραπάνω φωτό .... :D :D :D

( εμμμ .... να σχολιάσω εγώ γιατί μου βγήκε το μάτι; ε shock; :P :p)
Replay - {press start} -> {options} -> {photo mode} -> {take shot} - {filters,antialiasing 16x} ----->WOW ;)

Παλι καλα που ειναι και ο keeper και ποσταρει κανα νεο για την sony γιατι εγω περα απο το νεο psp και το killzone 2 εχω black midnights. :D

Δεν ειδες το trailer του MGS4?????

Πλακα πλάκα , όλο PS3 είναι η μέρα σήμερα... ;)

Και επιτέλους, βρήκα αυτό που ψάχνω απο την πρώτη μέρα. Little Big Planet για PS3 (κάπου έχω κάνει ενα thread γι'αυτό). Παρτε ολίγα screenshots (1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6) και τρεηλεράκι.

Ίσως ο σοβαρότερος λόγος να αγοράσεις PS3....

E3 2007 VIDEO: Sony demos PAIN (OUCH!)

E3 2007 VIDEO: Sony shows off Metal Gear Solid 4

Culver City (CA) – In what may be one of the most violent game demonstrations at this yearʼs E3, Sony showed off battle footage from the upcoming Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots. Sony executives stressed that the video was actual game footage and not pre-rendered video.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το LBP ειναι το μονο παιχνιδι που ζηλευω...αριστουργημα

Τωρα οποιος μου βρει αν αυτο ειναι απο ταινια η απο παιχνιδι κερδιζει ενα wii fit. :D

3.jpg

sorry για το μεγεθος. :)

AARDVARK είπε:
Τωρα οποιος μου βρει αν αυτο ειναι απο ταινια η απο παιχνιδι κερδιζει ενα wii fit. :D
Εγώ λέω οτι είναι πραγματικό! Είναι γνωστό άλλωστε οτι των μισών ανθρώπων η σκιά αποτελείται απο τεράστια pixels και των άλλων μισών είναι κανονική :tease: :tease:

73515266xr8.jpg

Κέρδισα, κέρδισα;; :P

Παντως οσο αφορα το LittleBigPlanet

Μιας και ειμαι κακεντρεχης,εχω μια απορια (την οποια θα δοκιμασω οταν και αν μπορεσω να το παιξω)

Ετσι οπως παρουσιαζεται φαινεται να δινει πληρη ελευθερια στο παιχτη.

Διερωτομαι..αφου βαζεις αντικειμενα,φωτα,physics κτλ καποτε πρεπει να φτανει ενα θεωρητικο peak.Καπου εχουμε performance βουλιαγμα.

Πως αποτρεπει τον παιχτη να φτασει εκει?

Eπισης το γεγονος οτι σε οτιδηποτε κοβεις-ραβεις ,οι υφες "πεφτουν" μια χαρα μου ενισχυει οτι η εμπειρια δεν θα εχει την ελευθερια που δειχνει το trailer...

keeper7k είπε:
Εγώ λέω οτι είναι πραγματικό! Είναι γνωστό άλλωστε οτι των μισών ανθρώπων η σκιά αποτελείται απο τεράστια pixels και των άλλων μισών είναι κανονική :tease: :tease:
73515266xr8.jpg

Κέρδισα, κέρδισα;; :P
Πηγες και μου εστιασες σε μια τοσο δα λεπτομερεια, παντως αν το δεις στο video δεν φαινεται. :D

Τεσπα κερδισες ενα fit να κανεις τραμπαλα happy. :)

Wally trust the power of cell. :cool:

Aπιστε. :D

Παντως κανει εντυπωση το γεγονος οτι στο video, τα γραφικα παρουσιαζουν διακυμανσεις...Για παραδειγμα στη σκηνη που ο τυπας πηδαει τα καγκελα, η σκια στον τοιχο φαινεται καταπληκτικη....Ενω σε αλλα σημεια, οπως το σημειο στη φωτο του Aardvark, η σκια ειναι γτπ...

Υποπτο αυτο (γκουχ γκουχ)

Παντως η μεγαλη πλακα ηταν οτι οταν στο conference παρουσιασαν το Killzone , ειχαν βαλει και εναν τυπο να κραταει ενα χειρηστηριο και να κανει πως παιζει....ενω στο βιντεο οι σκηνες εναλλασονται ανα 5 δευτερολεπτα και ειναι απο διαφορετικα σημεια του παιχνιδιου.... :D :D :D

Σωστος και αλλη μια μεγαλη πλακα ηταν οτι εταιριες παιχνιδιων ειχαν και αλλο ενα 360 backup (εκτος απο αυτο που εκανε την δουλεια) σε περιπτωση που χαλαγε το πρωτο.

Αν βρω την φωτο θα την βαλω. :D

EDIT:δεν θελω να δικαιολογησω τα αδικαιολογητα αλλα απο οτι λενε το παιχνιδι ειναι pre-prerelease και λογικα θα τα φτιαξουν, α και οτι θα βγει συντομα (μονο o wally ξερει :D ).

Για όνομα του Θεού.......

Και να φανταστείς ότι για να παίξεις κάτι τέτοιο δεν θες μηχάνημα 2500 ευρώ!!!!!!

Αλλά αν δεν έρθει η falcon version του 360 δεν το αγγίζω. Απλά ελπίζω να λειτουργεί κι να μην μας βγει φαλκονέρα...........

Α, ρε Μ$, bugs στο software, flaws ατο hardware, δεν σε πιάνουμε πουθενά.......

Οι χειροτερες-αστειες στιγμες της E3

*O Peter Moore να παταει κατα λαθος στην κιθαρα του "Rock band" το Start ενω jam-αρανε και να κανει παυση στο παιχνιδι :biglaugh:

*Ο Miyamoto που μολις ανακοινωθηκε οτι ανεβαινει στη σκηνη,ολοι οι Nintendo Fans τον περιμεναν με σπαθακι να ανακοινωσει κανα Zelda,εσκασε μυτη με το χειρηστηριο-μηχανημα-κοιλιακων

*Ο Chewy στο Sony event :D :D:D

*H αντιδραση της ωραιας δεσποινιδας της Ubisoft (χασκογελο) οταν φανηκε το bug στο Assasins Creed

Έχουμε κανένα νέο για την falcon edition του 360?

Πίσω
Μπλουζα