[El Greco] Κάστρα και Πολιορκητές

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Omenforever
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
έτσι ακριβώς το στήναμε και εμείς το παιχνίδι στο χαλί... και όχι και πολύ πολύ παλιά... τελευταία φορά ήταν το 1995! Ωχ, είναι αρκετά τα χρόνια και πάλι!!!:wacko:
Ε οχι και ακριβως ετσι... μετραω 7 μεγαλες πολιορκιες και 4 μικρες! Αυτο ειναι Καστρα και Πολιορκητες: Παγκοσμιος Πολεμος! :gun::bash::headbangdude::armed:

Ε οχι και ακριβως ετσι... μετραω 7 μεγαλες πολιορκιες και 4 μικρες! Αυτο ειναι Καστρα και Πολιορκητες: Παγκοσμιος Πολεμος! :gun::bash::headbangdude::armed:
Εντάξει, εμείς είχαμε μόνο ένα... αλλά έτσι το στήναμε στο χαλί...

μισό λεπτό - αν μου επιτρέπεις - να γράψω τη διόρθωση:
εχμ-εχμ, έχουμε και λέμε
ένα μικρό λιθαράκι, πάνω σε μια μεσαίου μεγέθους πέτρα, επάνω σε ένα κοτρώνι, που είναι επάνω σε ένα μεγάλο λιθάρι, που στηρίζεται πάνω σε ένα μεγαλίθο και που με τη σειρά του βρίσκεται επάνω στο Στουνχετζ.

Οκ, τώρα είμαστε εντάξει. :worship:

Για την ακρίβεια 7 Μεγάλες, 5 Μικρές, μία ναυμαχία και μια αρματοδρομία! Δυστυχώς όμως υπήρχαν και άλλα σετ τα οποία δε μπόρεσα να στήσω λόγω έλλειψης χώρου…

Μια στιγμή να μαζέψω το σαγόνι μου από το πάτωμα! Αυτά είναι δικά σου;
Ναι φίλε μου! Δικά μου είναι…

Δικά του πρέπει να είναι..

Έχω φάει Φλασιά!!! Αυτά τα κουτιά κάπου τα έχω ξαναδεί έτσι ακριβώς στημένα σε ίδιο χώρο.. κάτι μου θυμίζουν..
Τα έχεις δει στην ομάδα του FB όπου και τα πρωτοπαρουσίασα!

Πίσω
Μπλουζα