mytinyworld
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 108
Εκπληκτικά makisime! Να τα χαίρεσαι!
Aυτό το site Spirtoyli, είναι του φίλου bibi-bo ο οποίος έχει αφιερώσει πολύ χρόνο και κόπο για να βρει όλες αυτες τις πληροφορίες όλα αυτα τα χρόνια και τον ευχαριστούμε όλοι γι αυτο,.!! Διότι μας προσφέρει αυτο που η Ελ Γκρεκο δεν σκέφτηκε ποτέ ότι κάποτε θα χριεαζόμασταν,..!! Χρονολογίες και πληροφορίες..!! Σ αυτο το site στηριχτηκαν και ολες οι πληροφοριες που ειχα μεταφερει στο retromaniax στις αρχες..!!spirtoulis είπε:Makisime συγχαρητήρια για την ανακαλυψή σου. Σε αυτό το site προς το τέλος δίνει πληροφοριες για τα χρώματα των πονυ. http://www.freewebs.com/unicornucopiamlp/greekponies.htm
Πως να βρεθεις στο διλημμα Μακισιμακο μου? Προλαβες και τα εστειλες εδω πριν πεσει το βαρυ κουρεμα!!! Με εχουν φαει οι τυψεις να τα βλεπω...makisimos είπε:Άτιμη κρίση...οδηγείς σε εκποίηση.,.!!! Κρίμα όμως μπεμπέΧλόη..!! Είναι σίγουρα οδυνηρό να αναγκάζεσαι να δώσεις πράγματα που έχεις συλλέξει με τόση κούραση κι αγάπη, έτσι?? Ελπίζω να μην βρεθω κι εγω ποτέ σε τετοιο διλημμα....
Αναστασία μου, αυτά τα πόνυ ήρθαν στο κατάλληλο σπίτι..!!!! Κρίμα που δεν κράτησες φωτό πως ήταν όταν τα 'έστειλα και πως τα μεταμόρφωσες..!! Μιλάμε έχω μεινει άφωνος..!! TI πανέμορφη φωτογραφία είναι αυτη με τα καπούλια που λες κι εσύ..!! Συγκλονιστική..!! Πώς να μην σκάσεις ένα μεγάλο χαμόγελο με τόσα ωραία χρωματα...!! Ειδικά αυτο το πόνυ με τις ανταύγες, το έκανες πανέμορφο, από ένα άκρως ταλαιπορημένο πόνυ..!!!Αναστασια είπε:
Ναι Spirtouli! Παρολο που τα εχω πλυνει και τους εχω βαλει και μασκα μαλλιων (αυτο ειναι λουσο στο πονυ εεεε) εχουν παντα την μυρωδια της ελ γκρεκο!spirtoulis είπε:Αναστασία πολύ ωραίες οι φωτογραφίες και η αναβίωση που τους έκανες. Να κάνω μία ερώτηση έχουν ακόμη εκείνη την χαρακτηριστική μυρωδιά ?