Αναστασια
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 81
Και εγω τα ιδια Domenica!!! Τωρα που εγινα ολοκληρη γαιδουρα ομως τις αγαπαω ολες το ιδιο και χειροτερα!Domenica είπε:Μπάρμπι είχα δει από κοριτσάκια που τους είχαν φέρει συγγενείς ναυτικοί από το εξωτερικό και μου φαινόταν θεά (ίσως να είχα δει βέβαια πραγματικά ωραίες βερσιον μιλάμε για τα 80'ς), θυμάμαι πως σνόμπαρα κιόλας ένα φεγγάρι τις καημένες τις Μπιμπιμπο μου!
Καμια φορα ελεγα, γιατι ρε μαμωτο δεν εχω κι εγω πατερα να δουλευει στην Τζέντα!!! Ολα τα κοριτσακια ειχαν εναν μπαμπα ή θειο που να δουλευει εκει!!!
Η MytinyWorld μας εχει κανει να ξαναδουμε με αλλα ματια πολλες κουκλες που τις κοιταζαμε με μισο ματι, πχ την Μοδα Μανεκεν, την Σιντυ Χασμπρο, και εκει την σνομπαραμε την καημενη η Σιντυ συγκρινοντας την με την Σιντυ Πεντιγκρι!!! #) Γιατι ο Σπιρτουλης, που τον ξανααγαπησαμε μεσα απο τα ποστ του El Greco Fanatic? Και ποσα αλλα παιχνιδια που εγω η ιδια ξαναανακαλυψα μεσα απο την συλλογη του Makisimos, η πρωτη ελληνικη συλλογη με την οποια ηρθα σε επαφη μεσα απο το Ρετρομανιαξ. Πριν απο αυτον ειχα ξεχασει εντελως την πληθωρα και την μοναδικοτητα των ελληνικων παιχνιδιων.
Ειμαι πολυ τυχερη που γνωρισα σπανια παιδια εδω, το καθε ενα με ξεχωριστες αδυναμιες σε διαφορετικα παιχνιδια, μα ολα με παιδικη ψυχη. Μαθαινοντας τους λογους για τους οποιους το καθενα παιδι εχει συνδεσει καποιο παιχνιδι με καποια γλυκια αναμνηση με εκανε να εκτιμω καθε παιχνιδι.
Αυτος ειναι αλλωστε ο λογος του Ρετρομανιαξ, να μας δωσει την ευκαιρια, μεσα απο εναν δημιουργικο διαλογο, να ανταλλαξουμε αποψεις και να αφησουμε στα χρονια που ερχονται ενα αρχειο με ολην την κουλτουρα των 70 / 80. Τα καλα της, τα κακα της και τα αξεχαστα της!
Η Μοδα Μανεκεν ειναι σιγουρα στα αξεχαστα!!! Μιας και ακομα την συζηταμε, οπως λεει και η Ραπουνζελ μας!!!