Παιδιά αυτό που μας συνέβη προχθές δεν έχει ξαναγίνει για αυτό και θα το μοιραστούμε μαζί σας!!
Πριν 2 μέρες είχαμε τραπεζώσει μερικούς συγγενείς τελειωνόταν το φαγητό ο θειος της γυναίκας μου αναφέρθηκε ότι έχει μια έκπληξη για εμάς , αλλά δεν ήταν σίγουρος αν θα μας άρεσε anyway μας έδωσε ένα πακετάκι μικρό , και φυσικά όπως πάντα χειρότερος από μικρό παιδί βιαστικά να το ανοίξω #) (Μόνο στα δώρα τις κόρης μου κρατώ χαρακτήρα και δεν τα ανοίγω
)
Έκπληκτος διαπίστωσα ότι το κουτί περιείχε 4 σπιρτούληδες της El Greco !!!! και λέω έκπληκτος γιατί εδω δεν κυκλοφορούν παιχνίδια της El Greco άντε να εμφανιστή κανένα από σπόντα!!
Συνεχίζω!! ενώ τον ρωτούσαμε πώς και που τα βρήκε, εγώ έφαγα μεγάλο φλάς παρατηρώντας καλύτερα τα σπιρτουλια διαπίστωσα ότι τα συγκεκριμένα τα είχα κερδίσει σε πλειστηριασμό από το βελγικό eBay πριν περίπου 3 χρόνια αλλά δυστυχώς ποτέ δεν τα λάβαμε (θύματα του ταχυδρομείου) περιττό να σας πω ότι πάγωσα και έλεγα συνέχεα από ότι μου είπαν μετά (δεν το πιστεύω αυτό, δεν το πιστεύω!!!) και με την μια έψαξα για τις φωτογραφίες που είχαμε κρατήσει με ότι έχουμε χάσει στο παρελθών και όλοι πείστηκαν ότι ήταν αυτά!!!
Για ένα ολόκληρο χρόνο τους είχα σπάσει τα νεύρα στο ταχυδρομείο για αυτό το πακέτο αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα, όλο μου έλεγαν ότι δεν υπήρχε κανένα πακέτο με αυτό το όνομα βλέπετε το λάθος ήταν ότι δεν το έστειλαν συστημένο!!
Αποδεικνύετε φυσικά ότι είχα δίκαιο που τους φώναζα κλέφτες :rant: .
Γιατί σίγουρα κάποιος τα έκλεψε από αυτός που δουλεύουν μέσα μαζί με αλλά δέματα αυτά δεν τους φάνηκαν χρήσιμα και από κει κατέληξαν στο παζάρι οπού ο θειος της γυναίκας μου τα βρήκε. Από ότι μας είπε στην αρχή δεν ήταν σίγουρος αν είναι αυτά τα μωράκια χωρίς πόδια όπως τα αποκαλεί και δεν τα πήρε αλλά κάτι τον έκανε να αλλάξει γνώμη και γύρισε και τα πήρε και τα 4
Φανταστείτε όλο αυτό το διάστημα παρέμειναν μαζί δεν χώρισαν, ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που έγινε!!!!!!
Πόσο εύκολο ήταν να χωριστούν η να πουληθούν σε αλλά άτομα??? επίσης για μένα είναι απίθανο ότι ο μπάρμπας της γυναίκας μου θυμόταν τους σπιρτούληδες και μάλιστα ο συγκεκριμένως δεν είναι και απλοχέρης επίσης δεν φημίζετε για τα δώρα του
Πάντως με τον ένα η με τον άλλον τρόπο και με την βοήθεια του ύψιστου στα σίγουρα κατάφεραν και βρήκαν τον δρόμο τους :hurrah:
Κάπως ταλαιπωρημένα αλλά πλέων στο σπίτι τους ποζάρουν εδώ λίγο πριν πάρουν τον δρόμο για τα SPA μας χαχαχαχα έτσι για να χαλαρώσουν από το μακροχροχο και περίεργο ταξίδι τους
Μια ιστορία με αίσιο τέλος!!!!