El_Greco_Fanatic
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 22
Να είσαι καλά Αναστασία και εσύ rapunjel μου
Χαχαχα της γαλότσες
Χαχαχα της γαλότσες
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
rapunjel είπε:El_Greco_Fanatic καλώς ήρθανε στο σπίτι τους γιατί το σπίτι σας είναι το σπίτι όλων των τυχερούληδων και σπιρτούληδων! Ένα μεγάλο ευχαριστώ κι από μένα στη leykh και σε όλα τα παιδιά που χαρίζουν. Να τα χαίρεσαι El_Greco_Fanatic!
leykh είπε:Άστα Ραπουνζελ μου λαχταρίσαμε με τον Ελ Γκρέκο μέχρι να φτασουν...πιστευαμε πως χάθηκαν...
Τα επόμενα δεν θα τα στείλω απλά Ελ Γρεκο θα φυλαξω τα ρούχα μας για να έχουμε τα μισα χαχαχαχχα!
Ο Σπιρτούλης έκανε και προσθετικη στις αφέλειες εκτός απο το γέμισμα της κοιλίτσας?
mytinyworld είπε:Ααααα, δηλαδή δεν είναι el greco! Μοιάζουν όμως τόσο πολύ! Πως και άφησε η el greco να τα κυκλοφορήσει μια ανταγωνίστρια εταιρία? Νομίζω ότι είναι ίδια με τις φιλεναδίτσες, ή κάνω λάθος?
rapunjel είπε:El_Greco_Fanatic τα θυμάμαι τα γλυκούλια ή καρδουλίτσα και ήταν ,απ´όσο θυμάμαι , αυτές οι δύο συσκευασίες που έχεις βάλει. Όντως ήταν το υλικό τους χειρότερης ποιότητας αλλά ήταν αυτό που έλεγε και το όνομα τους: γλυκούλια! Να τα χαίρεσαι!
Αναστασια είπε:Παιδια μην στεναχωριεστε, εμενα μου εχει ερθει πακετο με ρουχα μαιμου για Μπαρμπι μετα απο 3 μηνες απο Κινα. Οποτε να μην αγχωνεστε αμεσως! Βεβαια αν σας εχουν χασει τετοιο πακετο....πως να μην παει ο νους στο κακο.
Ντερλικωσαν οι Σπιρτουληδες, El greco fanatic και εγιναν καινουριοι!!! Εξαιρετικη δουλεια!!!! Στο σπιτι τους εφτασαν, πως να μην γινει γιορτη;
Με γεια!!!! Και μπραβο στην Leykh μας!!!
krios είπε:Εκτός από τον σπιρτούλη (τις φιλεναδίτσες κλπ) υπήρχε και αυτό το μωρό σπιρτούλης με χεράκια και μαντίλι! Είναι κατά τι μικρότερο του σπιρτούλη! Και πολύ όμορφο και αυτό!