[El Greco] Σπιρτούλης

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Clemence
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Να είσαι καλά Αναστασία και εσύ rapunjel μου :D

Χαχαχα της γαλότσες :bow2:

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Για άλλη μια φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ στην φίλη μας Leykh για τα 2 κουκλάκια που μας χάρισε μια Καρδουλίτσα και τον παιδικό της Σπιρτούλη!!! #)

Πραγματικά ξεχωριστώ δώρο !! #)

Μετά από μια μικρή επέμβαση μας (φυσικά αν δεν βάζαμε το χεράκι μας δεν θα πήγαινε καλά :P )

Ορίστε το αποτέλεσμα μετά από μια μέρα στα SPA ετοιμα για τα επόμενα 40 χρόνια τουλάχιστον :P :P

picture.php

Αγνώριστα έγιναν...η καημένη η καρδουλίτσα ήταν καταταλαιπωρημένη στο παλιατζηδικο που την βρήκα,με λεκέδες και ξεμαλλιασμένο μαλλί...Ο Σπιρτούλης επειδη τον είχα εγω ήταν σε καλή κατάσταση! :D

μεγειά αν και μας παίδεψαν!2 μήνες ταξίδι είναι ΠΟΛΥ! ;)

Ναι 2 μήνες αν το ήξερα θα ερχόμουν να τα παραλάβω ο ίδιος θα κάναμε και την βόλτα μας :P :P

Όταν καταφέρουμε να έρθουμε Ελλάδα και αν υπάρχει ακόμα κάνα μαγαζάκι με παλιά παιχνίδια ,,θα πέσει ακρίδα αν το λέω σωστά :P

Leykhμου όντως ο Σπιρτούλης σου ήταν σε πολυ καλή κατάσταση μονό λίγο φαγάκι χρειάστηκε να γεμίσει η κοιλίτσα του (ο πάππους μου έλεγε να ντερλικώσει? η κάπως έτσι :o :O)

Σπιρτούλης

El_Greco_Fanatic καλώς ήρθανε στο σπίτι τους γιατί το σπίτι σας είναι το σπίτι όλων των τυχερούληδων και σπιρτούληδων! Ένα μεγάλο ευχαριστώ κι από μένα στη leykh και σε όλα τα παιδιά που χαρίζουν. Να τα χαίρεσαι El_Greco_Fanatic! :D

Άστα Ραπουνζελ μου λαχταρίσαμε με τον Ελ Γκρέκο μέχρι να φτασουν...πιστευαμε πως χάθηκαν...

Τα επόμενα δεν θα τα στείλω απλά Ελ Γρεκο θα φυλαξω τα ρούχα μας για να έχουμε τα μισα χαχαχαχχα!

Ο Σπιρτούλης έκανε και προσθετικη στις αφέλειες εκτός απο το γέμισμα της κοιλίτσας? :D :D

rapunjel είπε:
El_Greco_Fanatic καλώς ήρθανε στο σπίτι τους γιατί το σπίτι σας είναι το σπίτι όλων των τυχερούληδων και σπιρτούληδων! Ένα μεγάλο ευχαριστώ κι από μένα στη leykh και σε όλα τα παιδιά που χαρίζουν. Να τα χαίρεσαι El_Greco_Fanatic! :D

Ευχαριστώ rapunjel μου το όνειρο μας αυτό είναι να στεγάσουμε όσους περισσότερους γίνεται όχι γιατί έχουμε το κόλλημα του (α είμαι συλλέκτης δεν έχουμε τέτοιο ψώνιο :P ) απλά γιατί μας κατέκτησαν και τα έχουμε αγαπήσει #)

Μάλιστα επειδή ανέφερες το σπίτι σκαφτόμαστε σοβαρά να αλλάξουμε σπίτι ώστε να έχουμε ακόμα ένα δωμάτιο έχτρα για τα παιχνίδια και τον τριών παιδιών :P

Γιατί τώρα το γραφείο μου μοιάζει περισσότερο με παιδική χαρά!!! :o :O:O

leykh είπε:
Άστα Ραπουνζελ μου λαχταρίσαμε με τον Ελ Γκρέκο μέχρι να φτασουν...πιστευαμε πως χάθηκαν...
Τα επόμενα δεν θα τα στείλω απλά Ελ Γρεκο θα φυλαξω τα ρούχα μας για να έχουμε τα μισα χαχαχαχχα!

Ο Σπιρτούλης έκανε και προσθετικη στις αφέλειες εκτός απο το γέμισμα της κοιλίτσας? :D :D

Leykh πριν 3 χρόνια περίπου όταν είμαστε Αμερική βρήκα αυτά που βλέπεις στην φωτογραφία el Greco φιλεναδίτσες αλλά της γαλλικές μαζί με την συσκευασία τους 24 κομμάτια μαζί με 6 Betsey Clark αυτές που έχουν κουτάκι σαν βιβλίο από el Greco φυσικά μιλάμε για πολύ σπάνιο υλικό αλλά δυστυχώς οι καλοί μας ταχυδρόμοι :takethat: της εξαφάνισαν ποτέ δεν κατάφερα να μάθω τι έγινε, :angry: :angry:

Ακόμα και αν μας επέστρεψαν το μεγαλύτερο ποσό από τα χρήματα δεν είχε καμιά σημασία χάθηκε κάτι πολύτιμο για εμάς επόμενος κάθε φορά που καθυστερεί κάτι μας πιάνει ψιλό πανικός :o :O:O

ΥΓ : Ναι του προσθέσαμε και μαλλάκι μου διέφυγε αυτό8)

picture.php

Μπράβο Λευκή μου, πήγαν στο σπίτι τους, όπως λέει και η ραπουνζέλ μας! :happyjump:

Χμ, δεν θυμάμαι αν έχουμε μιλήσει για την καρδουλίτσα.... Είναι σαν τις φιλεναδίτσες με παπούτσια?8) #)

Πραγματικά απίστευτο που χάθηκε τέτοιος θησαυρός με τα ελληνικά ταχυδρομεία:mad:

Καρδουλίτσα η αλλιώς Τα Γλυκούλια ήταν ένα είδος φιλεναδίτσας που κυκλοφόρησε την δεκαετία του 80 από την γνώστη Polfi Toys#)

Η συσκευασία τους ήταν το κουτάκι που βλέπετε και η διάφανη καρδούλα :)

μπορεί να υπήρχαν και αλλά σχεδία στην συσκευασία αλλά μέχρι τώρα μονό αυτά έχουμε βρει ;)

picture.php

Ααααα, δηλαδή δεν είναι el greco! Μοιάζουν όμως τόσο πολύ! Πως και άφησε η el greco να τα κυκλοφορήσει μια ανταγωνίστρια εταιρία? Νομίζω ότι είναι ίδια με τις φιλεναδίτσες, ή κάνω λάθος? :confused:

mytinyworld είπε:
Ααααα, δηλαδή δεν είναι el greco! Μοιάζουν όμως τόσο πολύ! Πως και άφησε η el greco να τα κυκλοφορήσει μια ανταγωνίστρια εταιρία? Νομίζω ότι είναι ίδια με τις φιλεναδίτσες, ή κάνω λάθος? :confused:

Όχι δεν είναι el Greco ναι μοιάζουν κάπως, αλλά γενικά η ποιότητα δεν είναι ίδια χρησιμοποιούσαν πιω φτηνά υλικά :)

Η ElGreco δεν μπορούσε να κάνει κάτι, κάθε εταιρία έχει το δικαίωμα να βγάλει τα δικά της μοντέλα :)

Σπιρτούλης

El_Greco_Fanatic τα θυμάμαι τα γλυκούλια ή καρδουλίτσα και ήταν ,απ´όσο θυμάμαι , αυτές οι δύο συσκευασίες που έχεις βάλει. Όντως ήταν το υλικό τους χειρότερης ποιότητας αλλά ήταν αυτό που έλεγε και το όνομα τους: γλυκούλια! Να τα χαίρεσαι!

Παιδια μην στεναχωριεστε, εμενα μου εχει ερθει πακετο με ρουχα μαιμου για Μπαρμπι μετα απο 3 μηνες απο Κινα. Οποτε να μην αγχωνεστε αμεσως! Βεβαια αν σας εχουν χασει τετοιο πακετο....πως να μην παει ο νους στο κακο. :(

Ντερλικωσαν οι Σπιρτουληδες, El greco fanatic και εγιναν καινουριοι!!! :) :) :) Εξαιρετικη δουλεια!!!! Στο σπιτι τους εφτασαν, πως να μην γινει γιορτη; :D

Με γεια!!!! Και μπραβο στην Leykh μας!!! :)

rapunjel είπε:
El_Greco_Fanatic τα θυμάμαι τα γλυκούλια ή καρδουλίτσα και ήταν ,απ´όσο θυμάμαι , αυτές οι δύο συσκευασίες που έχεις βάλει. Όντως ήταν το υλικό τους χειρότερης ποιότητας αλλά ήταν αυτό που έλεγε και το όνομα τους: γλυκούλια! Να τα χαίρεσαι!

Ευχαριστώ rapunjel μου!! :)

ναι μάλλον αυτές η 2 συσκευασίες υπήρχαν τελικά :(

όντως είναι γλυκούλες και είναι τα αγαπημένα της γυναίκας μου αυτή τα ανακάλυψε κάποια χρόνια πριν :o

Αναστασια είπε:
Παιδια μην στεναχωριεστε, εμενα μου εχει ερθει πακετο με ρουχα μαιμου για Μπαρμπι μετα απο 3 μηνες απο Κινα. Οποτε να μην αγχωνεστε αμεσως! Βεβαια αν σας εχουν χασει τετοιο πακετο....πως να μην παει ο νους στο κακο. :(
Ντερλικωσαν οι Σπιρτουληδες, El greco fanatic και εγιναν καινουριοι!!! :) :) :) Εξαιρετικη δουλεια!!!! Στο σπιτι τους εφτασαν, πως να μην γινει γιορτη; :D

Με γεια!!!! Και μπραβο στην Leykh μας!!! :)

Άσε Αναστασία μου μας έχουν καταντήσει καρδιακούς τα ταχυδρομεια8)8)

Ναι είσαι καλά και ευχαριστούμε ! :)

Εκτός από τον σπιρτούλη (τις φιλεναδίτσες κλπ) υπήρχε και αυτό το μωρό σπιρτούλης με χεράκια και μαντίλι! Είναι κατά τι μικρότερο του σπιρτούλη! Και πολύ όμορφο και αυτό!

picture.php

Σπιρτούλης

Γλυκιά μου krie είναι πολύ πολύ γλυκό και το μαντηλάκι του τρισχαριτωμένο!Να το χαίρεσαι!!! ;)

picture.php

Εγώ έχω μόνο 2 αγοράκια ναι ξέρεις ότι τα αγοράκια είναι σπάνια ενώ τα κοριτσάκια βρίσκονται πιο εύκολα!!! :)

krios είπε:
Εκτός από τον σπιρτούλη (τις φιλεναδίτσες κλπ) υπήρχε και αυτό το μωρό σπιρτούλης με χεράκια και μαντίλι! Είναι κατά τι μικρότερο του σπιρτούλη! Και πολύ όμορφο και αυτό!
picture.php

Οh δεν το είχα δει αυτό ωραία!!!!

Krios o δεξιός Σπιρτούλης είναι από polfy toy την εταιρία που έβγαζε συνήθως αυτοκινητάκια ;)

picture.php

Εγώ έχω μόνο 2 αγοράκια, να ξέρεις ότι τα αγοράκια είναι σπάνια ενώ τα κοριτσάκια βρίσκονται πιο εύκολα!!! ;)

picture.php

Υπάρχουν πάρα πολλοί Σπιρτούλης που θα ήθελα να παρουσιάσω εδω άλλα σιγά σιγά :xm:

Από τα καμάρια της συλλογής μας αυτοί η 3 σπιρτούληδες , ειδικά ο δεξιός ότι πιο σπάνιο έχουμε μέχρι στιγμής στην συλλογή μας από Σπιρτούλη :)

Πίσω
Μπλουζα