Είχα τον Αγκαλίτσα-μελισσάκι ακριβώς τον ίδιο όπως στη φωτογραφία στα δεξιά...!makisimos είπε:Καλησπέρα σε όλους τους ρετροφίλους,
Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής από το φόρουμ, και έχοντας αφήσει πίσω όλα όσα με κρατούσαν μακρυά, πήρα την απόφαση, εν συνεννοήσει με την φίλη Kambia, να ξαναγυρίσω....
Με την ευκαιρία, θέλω να ζητήσω και από την Mytinyworld, να επιστρέψει κι αυτή, γιατί έχουμε να δώσουμε ακόμη πολύ ρετρό υλικό και πληροφορίες..!
Ελπίζω η πρόσκλησή μου να εισακουστεί..!! ¨
Επίσης ένα μεγάλο Ευχαριστώ στους retro-Admins, που με επανέφεραν με το παλιό μου ψευδώνυμο και με έκαναν δεκτό και πάλι στην παρέα τους..!!!
Κάνω λοιπόν το πρώτο μου και πάλι ποστ με μια φωτογραφία - από φωτογραφική μηχανή πλέον και όχι από κινητό - με τους δύο αγκαλίτσες που είχαν κυκλοφορήσει από Εl Greco, τον Μουσικό Αγκαλίτσα Σκουληκάκι και τον Αγκαλίτσα Μελισσάκι..!
Κυριακή, εγώ πρόσφατα αγόρασα έναν απο το ebay.ΚΥΡΙΑΚΗ_ είπε:Εγω ειχα τον αγκαλιτσα σκουλικακι!!!! Αχ που μπορω να βρω τετοιον?????
Καλησπερα παιδια!!! Προσφατα ενας φιλος μου ανακαλυψε οτι οι γονεις του ειχαν πεταξει τον Μικυ Φωτεινουλη του και εχει στενοχωρηθει πολυ!thebest20 είπε:ναι,συγκεκριμένα λεγόταν φωτεινός Μίκυ!Βγήκε το 91-92 στην Ελλάδα!Η αδερφή μου μου είπε ότι είχε φωτεινούληδες
καλως ηρθες!θα δεις εδω τη διαφημιση με το "φωτεινο Μικυ",αυτος ειναι της Mattel και οχι της El grecomariou είπε:Καλησπερα παιδια!!! Προσφατα ενας φιλος μου ανακαλυψε οτι οι γονεις του ειχαν πεταξει τον Μικυ Φωτεινουλη του και εχει στενοχωρηθει πολυ!Ετσι, λοιπον, αποφασισα να τον ψαξω και να τον αγορασω, αν ειναι πουθενα διαθεσιμος.
Ωστοσο, δεν ειχε φωτογραφια για να δω πως ειναι αυτο το κουκλακι και διαβαζοντας γενικα τα προηγουμενα σχολια μπερδευτηκα με τους αλλους φωτεινουληδες και αγκαλιτσες!
Μηπως μπορει καποιος να με διαφωτισει;;;
Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!!
Ποτέ να μην τον πετάξεις η χαρίσεις...για μένα αυτά τα παιχνίδια έχουν ψυχή.mickeylemonia είπε:Ο δικός μου αγκαλίτσας είναι σε κακή κατάσταση και χωρις μηχανισμο (τον εβγαλα και τον εσπασα όταν ημουν μικρή) αλλα εγώ δε τον πετάω.... τον έχω στο ραφι με τα άλλα παιχνιδια!!!Προβολή συνημμένου 67290
μετά από αυτά που της έκανες, είχε άδικο η καημένη η γυναίκα?!Crimson Moonlight είπε:(...) Αλλά η γιαγιά μου τα πέταξε γιατί ήταν λέει καρκινογόνα χωρίς να με ρωτήσει, δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα (...)
makisimos είπε:
Όσο για το πόνυ εχω μεγάλη περιέργεια να δω τί το έκανε η γιαγιά σου....!!
Πάντως αυτο για τα "καρκινογόνα" που είπε η γιαγιά , ε, δεν είχε κι άδικο εδώ που τα λέμε ...και το ράβω το στόμα μου και δεν λέω κάτι άλλο γιατί μετά θα πάει αλλού το θέμα :shtup::shtup::shtup:
Τουλάχιστον έγιναν όλα αυτα στολίδια για το δέντρο..? Γιατί έστω κι έτσι θα υπάρχουν ακόμα... :xm: :xm:Crimson Moonlight είπε:
Περίπου 3 πρέπει να ήμουν όταν μου το πήρε, του έκοψε τα πόδια και μετά του έσκισε το σώμα για να του πάρει την ουρά μήπως χρειαστεί πουθενά. Μετά του έκοψε το κεφάλι, το έδεσε σε μία κορδέλα και μέχρι πρόσφατα το κρεμούσε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Έχει κάνει το ίδιο σε Bibi-bo, σπιρτούληδες, διάφορες μικρες κούκλες, κουκλάκια κλοουν, διάφορα μικροσκοπικά κουκλάκια με ζώα/μωρά και αγγελάκια.[