Χάρις στην πολύτιμη βοήθεια φίλων, κατάφερα να ολοκληρώσω την συλλογή μου απο Φωτεινούληδες ύστερα από 3 κοντά χρόνια..!!
Και να σκεφτεί κανείς ότι το ΠΡΩΤΟ παιχνίδι-λιθαράκι της συλλογής μου ήταν ο Φωτεινουλης-σκουλικάκι, και ο λόγος που ήρθα σε πρώτη επαφή με τα παιχνίδια...!!
Η συλλογή της Ελ Γκρεκο περιλαμβάνει 8 διαφορετικούς Φωτεινούληδες..!!
Τους 5 καταφερα και τους βρηκα είτε σε πληστιριασμούς είτε απο παιχνίδάδικα..!! Και εκέι είχα κολλήσει για πολύ καιρό..!!!!
Μέχρι που η φίλη
candyforever βρήκε και μου έστειλε άλλους δύο (αραχνούλα-τζιτζικάκι) και ο φίλος
bibi-bo , όπως πάντα βάζει το κερασάκι στην τούρτα και μου βρήκε το Μυρμιγκάκι..!!!
Και η συλλογή της σειράς ολοκληρώθηκεεεεεεε..!!
ΧΙΛΙΑ Eυχαριστώ τους φίλους μου για την πολύτιμη βοήθειά τους, και στην υπομονή μου 3 χρόνια τώρα να βρω 8 κουτάκια..!!
:thanx2:
Σε αυτό το πακετο του φίλου
bibi-bo , περιλάμβανε και έναν φωτεινούλη έκπληξη, που διέφερει από όλους τους άλλους και έκανε την διαφορά, κάτι που δεν είχα ξαναδει έως τώρα..!!!
Κοιτάξτε αυτην την φωτό...
Ειναι ο Φωτεινούλης-Πεταλουδίτσα..!!! Το κουτί που όλοι γνωρίζουμε έχει μπροστά μια διαφανή ζελατίνα ώστε να φαίνεται το περιεχόμενο..!!!
Ο
bibi-bo λοιπόν ανακάλυψε ένα ακόμη κουτί, το οποίο δεν είχε ζελατίνα, αλλά ήταν εντελώς κλειστό όπως βλέπετε την διαφορά την φωτό...!!! Είναι κάτι που δεν έχω ξαναδει ποτέ μου και σίγουρα το κάνει πιο συλλεκτικό..!! Χίλια ευχαριστώ και γι αυτό.... :thanx2: