Galoob
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 23
παρακαλω τα σεβη μου!stayros είπε:My Respect!!!!!![]()
![]()
![]()
παρακαλω τα σεβη μου!stayros είπε:My Respect!!!!!![]()
![]()
![]()
σε ευχαριστω πολυ ποπαυ τιμη μου!geotsi. είπε:Ωραια τα Βιντεακια σου galoob...
Λογικα θα εννοεις την σειρα Walt Disney system Zooland απο την Πυροπλαστ.thebest20 είπε:Επίσης ένα παιχνίδι σαν playmobil,αλλά με κεφάλια πάπιας τύπου Ντόναλντ που είχε διάφορα κομμάτια όπως παιδική χαρά?
Για τους "Μικρους Ψαραδες" λες...johnny19818 είπε:Ωραίος Σταύρο! Δεν το ήξερα. Θυμίζει λίγο αυτό με τα ψαράκια και το Βουτσά στο εξώφυλλο (ξεχνάω το όνομα τώρα).

stayros είπε:Με αφορμη αυτο εδω το ποστ,μου ηρθε φλασια!!!!!:brick:
Bλεποντας το βιντεο με το ρομποτακι playmobil,
παρατηρησα κατι τετραγωνα πρασινα πλαστικα,
δεν υπαρχει αμφιβολια οτι ειναι η βαση απο τους "Χαρουμενους Βατραχους" της LYRA!!!!![]()
![]()
stayros είπε:Για τους "Μικρους Ψαραδες" λες...![]()
Μολις διαπιστωσα οτι τα εν λογο τετραγωνα πρασινα πλαστικα που αναφερω
τα εχουν ως βαση και οι "Μικροι Ψαραδες"....![]()
![]()
Ακριβως αυτα ειναι Κατερινα!katerinak είπε:Σταυρο αυτα φαινονται μηπως και στα στιγμιοτυπα;αφου εγινε η ταυτοποιηση καλο ειναι να γραφτει και στο θεμα με τα παιχνιδια,αν δεν υπαρχουν τα στιγμιοτυπα πες μου να τα προσθεσω
ευχαριστω Σταυρο,τα ετοιμασα εδωstayros είπε:Ακριβως αυτα ειναι Κατερινα!![]()
Υπαρχουν κι ενα-δυο καρε (την ωρα που παταει το αυτοκινητακι ο Βουτσας και πεφτει πανω τους) που φαινονται λιγο καλυτερα.![]()
Αν μπορεσεις να τα "τσιμπησεις".... :flower:
Αψογη οπως παντα!!!!!! :flower: :thanx2:katerinak είπε:ευχαριστω Σταυρο,τα ετοιμασα εδω
!!!!! Μεγεια. Με τον Κυνηγο για αβαταρ, δεν περιμεναμε κατι λιγοτεροDINO είπε:Σήμερα είχα το χρόνο και αποφάσισα να βγω για κυνήγι...
Έστησα καραούλι λοιπόν σε ένα καλό πέρασμα και ιδού τα αποτελέσματα:
Not bad eh?
Καλόοο!!!!!pardalotzatziki είπε:!!!!! Μεγεια. Με τον Κυνηγο για αβαταρ, δεν περιμεναμε κατι λιγοτερο![]()
Να μας πεις το μερος μονο για να παμε και εμεις με το τοξο μας...
Αφιερωμένες οι φωτογραφίες σε σένα τότε!Το είχα αυτό! Το είχα αυτό!
Το είχα αυτό!
Τυχερέέέέέ!.....