Σε ευχαριστώ φίλε μου. Θα το κάνω όπως λες απλά θα το αφήσω μερικές μέρες να ξεμυρίσει, ξεμικροβιάσει γιατί που ξέρεις που τα βρήκαν ή που το είχαν αποθηκευμένο. Και εγώ όπως έχω πει παλιότερα έχω αρκετά κομμάτια στο χωριό, χωρίς κουτί και όπως θυμάμαι οι σκάλες ήταν μπλε..... τώρα εδώ είναι πορτοκαλί.... πάντως θα με βοηθήσει να προσθέσω ίσως κάποια κομμάτια που μου λείπουν από το χωριό.kingtiger077 είπε:Πραγματικά πέτυχες κελεπούρια!!! Ξυπνάς υπέροχες παιδικές αναμνήσεις!!! Παίζει να έχω κι εγώ μερικά τουβλάκια σε καμιά κούτα!
Υ.Γ. Η ταινία που έχει το κουτί βγαίνει με ζέσταμα με πιστολάκι μαλλιών, για να φαίνεται πιο όμορφο, και κόλλησε με διάφανη ταινία το κουτί από μέσα!
Ηθελε υπομονη και ορεξη και τα παιδια τα εχουν αν τους αρεσει το παιχνιδι. Ωρες εστηνα σχεδια και ηταν ωραια να τα στηνεις με διαφορους συνδυασμους.BETTY BOOP είπε:δεν θυμάμαι το παιχνίδι αυτό, θα έκανε θράυση τότε...ποιος ήταν ο σκοπός του παιχνιδιού; Εστηνες τα τουβλάκια με τη σειρά και μετά έριχνες τη μπίλια και τα έβλεπες που έπεφταν διαδοχικά;
Πάντως χρονοβόρο για να στηθεί το παιχνίδι, απαιτεί υπομονή και γερά νεύρα!!!