Κοινώς daedric και απ'τους 2.
Το περίμενα να πω την αλήθεια απλά ήλπιζα να υπάρχει κάποιο "παράθυρο" για κάτι εναλλακτικό... επίσης, είχα την αίσθηση ότι η Dragon Armor συνολικά εξελισσόταν (με level 100 - enchancing) στην καλύτερη λόγω και της φύσης του ίδιου του παιχνιδιού. Τέλος πάντων... Ευχαριστώ για τις προτάσεις!
Παρατηρώ ότι έχετε και οι 2 σας , 2-handed weapon. Χμ.. απ'το
Oblivion έχω εξελιχθεί σε 1-handed weapon player (αυτή τη στιγμή έχω Daedric με 30-35 fire Damage ~από quest στην Windhelm) + fire destruction στο άλλο (level 97-98). Γλυτώνω και το τόξο με αυτό τον τρόπο.
Στα υπόλοιπα, χρησιμοποιώ Daedric μπότες, στα χέρια, πανοπλία ->
Ebony Mail (
που δεν είναι η τυπική Ebony, την πήρα από daedric quest έχει αυξημένα ποσοστά & Poison για όποιον με ακουμπήσει) και για το κεφάλι την Dragon Helmet.
Το αλλοπρόσαλλο στο equipment οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι ήθελα χώρο στο inventory για να μαζέψω λεφτά ~με είχαν ρημάξει οι αγορές skills~ . Το
γιατί δεν έχω χώρο στο Inventory τίθεται και σε μορφή ερωτήματος προς το τέλος του πόστ μου
.
Όπως και να έχει, ακόμη και με αυτή τη σύνθεση, δεν έχω αντίπαλο.
Περί Glass που ανέφερα στο προηγούμενο πόστ...τελικά, δε φτάνει με τίποτα τις 2 κορυφαίες. Κρίμα! Είναι πολύ εντυπωσιακή οπτικά.
Πέρα από όλα αυτά, έχω το εξής πρόβλημα :
Θεωρώ ότι το Health Μου έχει υποστεί μείωση για κάποιο λόγο. Αυτή τη στιγμή, κι έχοντας την "ευλογία" Arkray (ή κάπως έτσι), το HP είναι 335. Δεν είμαι σίγουρος 100% αλλά έπρεπε να ήταν αρκετά παραπάνω... ακόμη τα ποσοστά μου φαίνονται σε πράσινο font. Γιατί? Αν κάνω ευλογία Talos, Πάει στο 300! Πολύ λίγο..
Έχω διαβάσει για Vampirism (δεν το έχω τσεκάρει), για απλές ασθένειες (δε νομίζω ότι φταίει αυτό, έχω χρησιμοποιήσει cure & ευλογίες), για αρνητικά ποσοστά στον εξοπλισμό (?)...
Φωτίστε με!
Κάτι άσχετο για το τέλος. Είδα αυτό τον οδηγό για god like armor. Λογικά εφαρμόζεται και στο pc :
http://www.xbo60achievements.org/forum/showthread.php?t=344048
...αν και προσωπικά, δεν πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο. Χάνεται εξολοκλήρου η πρόκληση κι ενδιαφέρον.