Scatman είπε:
(...) Συνεχίζει να ασχολείται κανείς?
Εγώ! Απλά αυτό το διάστημα περνάει ανακαίνιση το σπίτι, οπότε όλα είναι στον αέρα! (μέχρι πρότινος, δεν είχα κρεβάτι!
)
Όχι μόνο ασχολούμαι, αλλά είμαι ένα κλικ πριν το τερματίσω και παίρνω ό,τι αποστολή να 'ναι, για να μην φτάσω στον Alduin!
Scatman είπε:
Άργησα να συνειδητοποιήσω το προφανές, ότι περισσότερο enchancing = καλύτερος εξοπλισμός.
Αυτό που θέλω να μάθω τελικά είναι ποιος είναι καλύτερος εξοπλισμός, Daedric ή το άλλο με τα Dragon Bones/Scales? To δεύτερο πάντως μου φαίνεται πιο αδύναμο αλλά παράλληλα πιο ελαφρύ.
Αυτή τη στιγμή είμαι στο 53+ lvl και χρησιμοποιώ την Ebony Mail (από quest) ~πριν είχα daedric~ αφού φυσικά την αναβάθμισα & χρησιμοποίησα potion βελτίωσης. Προφανώς δεν είναι καλύτερη απ'την daedric συνολικά.. πλέον έχω αναβαθμίσει τα κατάλληλα attitudes λογικά θα την αντικαταστήσω, απλά περιμένω να ανέβει το enchancing ώστε να βάλω διπλό effect.
Το επόμενο ερώτημα είναι υπάρχει τίποτα πολύ αξιόλογο σε Glass? Έχω smithing 100. Μπορώ να φτιάξω ~για προσωρινά~ κάτι ανάλογο της daedric ή είναι απίθανο? (αναφέρομαι σε Helmet)
Λοιπόν, εδώ είσαι στα λημέρια μου!!
Είτε είσαι light armored, είτε heavy armored, μείνε σε daedric.... Το Dragon armor, μολονότι φαίνεται πολύ εντυπωσιακό, είναι κατά 10-15 υποδεέστερο σε σχέση με το Daedric... Η σειρά από το πιο αδύναμο στο καλύτερο πάει: Ebony -> Dragon -> Daedric.
Εκτός από το Smithing, κάνε και το Enchant 100. Πάρε το perk στο δέντρο του Enchantment που σου επιτρέπει να κάνεις double enchantment σε part της πανοπλίας σου. Θα σε βοηθήσει πολύ!
Έχω επίσης ένα ωραιότατο Daedric Greatsword of Souls (για να γεμίζω gems!
), το οποίο είναι Legendary φυσικά! Με το two-handed κοντά στο 100 & τα αντίστοιχα perks, έχω ένα ωραιότατο damage που με 2 swings ξεκάνω ό,τι δράκο θες!
Ουουουουου, περιμένω πώς και πώς να τελειώσω με το σπίτι, γιατί αν "κουμπώσω" το PS, σιγά μην κάνω τίποτα!