Maddog
Immense Cult RetroFigure
- Αντιδράσεις
- 149
Νομίζω ότι το Real Thing είναι αναγκαίο για τα πιό αγαπημένα συστήματα του καθενός. Όπως ο Άλκης δεν θα αποχωριζόταν την Amiga του για χάρη του WinUAE ή ο Phil το 2600 του για χάρη του Stella, έτσι και εγώ δεν θα αποχωριζόμουν το DC μου για χάρη του NullDC, ακόμα και ενός ιδεατού NullDC με 100% compatibility. Η αίσθηση του αυθεντικού και αγαπημένου είναι καλύτερη από οποιοδήποτε emulation.
Από την άλλη, αν δεν είχα ασχοληθεί το 1997 με emulation, μάλλον η ζωή μου αυτά τα 12 χρόνια θα ήταν διαφορετική, ενώ ακόμα και η συλλογή μου με real things θα ήταν ή ανύπαρκτη ή πολύ μικρότερη. Και φυσικά μπόρεσα να δω ένα σωρό συστήματα και παιχνίδια που ποτέ δεν θα έβλεπα σε real thing, είτε λόγω κόστους είτε επειδή δεν με ενδιέφεραν τόσο ισχυρά ώστε να τα αγοράσω.
Οπότε τελικά ψήφισα emulation, καθώς επηρέασε όλη την ζωή μου...
Από την άλλη, αν δεν είχα ασχοληθεί το 1997 με emulation, μάλλον η ζωή μου αυτά τα 12 χρόνια θα ήταν διαφορετική, ενώ ακόμα και η συλλογή μου με real things θα ήταν ή ανύπαρκτη ή πολύ μικρότερη. Και φυσικά μπόρεσα να δω ένα σωρό συστήματα και παιχνίδια που ποτέ δεν θα έβλεπα σε real thing, είτε λόγω κόστους είτε επειδή δεν με ενδιέφεραν τόσο ισχυρά ώστε να τα αγοράσω.
Οπότε τελικά ψήφισα emulation, καθώς επηρέασε όλη την ζωή μου...