Stanfromgreece
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 80
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
φυσικά το ΤΤracer!Special review Pixel τεύχος 28. Το αγαπημένο μου στον αμστραντ. Θυμάμαι έπαιρνα τον spencer διότι μου άρεσε το όνομα χωρίς να ξέρω ότι ήταν πρωταθλητήςWally είπε:Μηπως το TT-Racer?
...η definitive version τίνος;Wally είπε:Billy να σου θυμισω ποια ειναι η definite version?![]()
...no comment !!Wally είπε:Να τολμησω να εικασω (και ταυτοχρονα να εκνευρισω τον Billy) οτι ειναι και πιο αργο στον Amstrad?
Συμφωνώ - ούτε και εγώ νομίζω πως είναι καλύτερο.spyros_s είπε:Δεν θεωρώ πάντως το super hang on καλύτερο παιχνίδι μηχανών στο cpc
έλα μωρέ ψιλό arcade ήταν και εκείνο...αν προπονούσουν λίγο έμπαινες με όσα ήθελες στις στροφές και το νικούσες εύκολα...μου είχε κάνει πάντως εντύπωση ο ήχος του τότε. Το τσάκιζα στα κατεβάσματα μόνο και μόνο για να το ακούω... #)Stanfromgreece είπε:Το ΤΤ ήταν περισσότερο εξομοιωτής... τα υπόλοιπα παιχνίδια, επειδή και πολλά από αυτά ήταν μεταφορά από τα coinαδικα ήταν καθαρά arcades... εξαρτάται από τί θέλει ο καθένας να παίξει! Λόγω ηλικίας τότε, μου την έσαγαν οι εξομοιωτές... προτιμούσα πιο 'ανάλαφρα΄παιχνίδια!
Η κατάρα του Amstrad ...Stanfromgreece είπε:το παιχνίδι το είχαν περάσει αυτούσιο από τον Spectrum!
Καταρα,ξεκαταρα αλλα αν δε επαιζε η φαση αυτη δεν θα ειχε παιχνιδια ο CPC.Η κατάρα του Amstrad ...Stanfromgreece είπε:το παιχνίδι το είχαν περάσει αυτούσιο από τον Spectrum!
Δεν ήταν αυτός ο λόγος που κάναμε μεγαλύτερα σκορ οι κάτοχοι Amstrad 664/6128.Wally είπε:Βαλε στο τεφτερι και οτι ολα (ports και μη) στον Amstrad ηταν αααρργγγγααααααααααααα (αλλα ετσι κανατε και ευκολοτερα hi-score)...