Αυτό σου έλειπε να το χάσεις!pitsunami είπε:Και δέκα ώρες νωρίτερα δεν είναι πρόβλημα...δεν το χάνω με τίποτα!![]()
Vag είπε:Teflon, εννοείται ότι τέτοια πράγματα πρέπει να βρίσκονται εκεί!Θα είναι και πολύ ωραία να έρθεις και να γνωριστούμε κιόλας
Επίσης ενημερώνω όλα τα μέλη του GRM ότι θα έχεις σχετικό pm.
Φίλε μου Optimus,Optimus είπε:Θα είμαι εκεί σίγουρα.Θα ετοιμάσω τα demos για την Amiga που θα δείξουν στον projectορα.
Γενικώς αν φέρει κανείς CPC με PC drive ή C64 με 1541 drive, θα φέρω και για αυτούς ότι demo έχω για να δούμε μάζι. Δεν ξέρω αν θα παίζαν και αυτά στον projector αλλιώς θα τα δούμε παρέα στην μικρή οθόνη.
Για τις Amiga ξέρετε τι καλώδια, κονέκτορες και τέτοια χρειάζεται για να συνδεθεί στον projector; Δεν έχω ιδέα, ελπίζω να κανονήσει κάποιος άλλος για αυτό. Για το software (demos) κανονίζω εγώ.
Γενικώς θα είναι και καλό να έρθω για να γνωριστούμε. Έχω χάσει τόσο GRM meetings![]()
Καλά το ότι μηχανάκι είναι σχετικό...φυσικά θα γίνει μια σχετική επιλογή!falcon030gr είπε:Δηλαδή μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε με ότι "μηχανάκια" (όχι δίκυκλα) έχει? Χώρος?? Που θα τα βάλουμε???
Θα έχουμε 3,5 drive Optimus, οπότε είμαστε κομπλέ!Optimus είπε:Oh yes για CPC+Έχουν βγει τελευταία πολλά καλά plus demos και θα ήθελα να τα δω στο real thing. Μόνο, έχει ενσωματομένο και 3,5" drive ή μόνο το παλιό κλασικό 3";
Για 3" ούτε δισκέτες/σωστό drive έχω, ούτε ξέρω πως να μεταφέρω..
Είσαι Off Topic τρελέεεε χααχαχαχααχGryzor είπε:Το δοκίμασες με Plus?![]()
Πάντως στον κανονικό παίζει άψογα... έλειωσα το Gryzor χθες το βράδυ!
Γιατί δεν θα έχουμε + βρε ζαγάρι στο φεστιβάλ?? δεν νομίζω ότι έχει διαφορά στις καλωδιώσεις με τον απλό....ή μήπως έχει????Gryzor είπε:Ε, ναι βρε συ, το παλικάρι ρωτάει για + όμως...