Pes 6, τι μου θυμισες τώρα, ήταν το πρώτο ποδοσφαιρακι που είχα λιώσει, αμέτρητες ώρες είχα αφιερώσει εκεί, ήταν βέβαια και ένα παιχνίδι που έπαιζε τότε όλη η παρέα συνεπώς, δεν ήταν δύσκολο να ολισθήσω.
ΒΕΒΑΙΑ, κόντρα στην τάση της εποχής (η μάλλον της πιο πρόσφατης, παλαιότερα δεν ξέρω πως ήταν), προτιμούσα σταθερά FIFA. Μου φαινόταν απίστευτα καλύτερο, ίσως βέβαια το προτιμούσα επειδή είχε κανονικά όλα τα ονόματα ομάδων και παικτών και γενικά, μου είχε "κάτσει" περισσότερο ως παιχνίδι.
Κάπου εχω καταχωνιασμενο και το FIFA 2002 που μου είχε κάνει δώρο ένας φίλος το οποίο, είχε περιγραφή Μανώλη Μαυρομάτη (ναι, του γνωστού) κάπου όμως είχε θέμα το παιχνίδι και το είχα αφήσει.
Κάπου κι εγώ το άφησα το Fifa, είχα δοκιμάσει και κάποια πιο πρόσφατα παιχνίδια της σειράς αλλά για κάποιο λόγο, με απώθησαν, ήδη είχα χορτάσει και με το παραπάνω τα ποδοσφαιράκια συνεπώς, δεν ξανασχοληθηκα έκτοτε και κατά τη γνώμη μου, η ετήσια κυκλοφορία, είχε χάσει το νόημα της, πιστεύω ότι τα Fifa & Pro, δεν είχαν να δώσουν κάτι πραγματικά καινούργιο, πέρα από τις νέες μεταγραφές σε ομάδες συνεπώς, καλώς και έληξε η ετήσια κυκλοφορία τους (του Fifa τουλάχιστον), εκτός αν ξεκίνησε πάλι.