Fifa Soccer 20+ χρόνια

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας johnny19818
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Και εγω δεν το συμπαθω, δεν μου αρεσε ποτε, βασικα δεν μου αρεσουν τα ποδοσφαιρακια γενικα, αλλα αυτο διαφερει κατα πολυ απο το να το χαρακτηρισω αηδια. Σε καποιους αρεσε τοτε, δεν γινεται να μην ισχυει αυτο, αφου ειναι απο τα πρωτα σε πωλησεις ποδοσφαιρακια στο megadrive, και η ιδια η sega το ειχε μεσα "πακετο" με το megadrive. Ασχετα οτι και εμενα δεν μου αρεσει καθολου.

πολυ ωραιο οντως..μαζι με των blur το 1998 ηταν τα καλυτερα tracks που επαιζαν σε εισαγωγη της σειρας!

Μετά απο 29 χρόνια η ΕΑ ανακοίνωσε ότι σταματά το θρυλικό βιντεοπαιχνίδι.

Η γνωστή παγκόσμια ομοσπονδία FIFA και η θρυλική ΕΑ απο ότι φαίνεται δεν τα βρήκαν μετά απο την αξίωση της FIFA που προέκυψε να ζητήσει 1 δισ. δολάρια για κάθε τετραετία!

Σύμφωνα λοιπόν με την θρυλική ΕΑ ως τελευταίο παιχνίδι θα είναι το FIFA 23 που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2023. (Φτάνοντας έτσι τα 30 χρόνια κυκλοφορίας για το θρυλικό βιντεοπαιχνίδι FIFA)

Μετά απο όλα αυτά ας θυμηθούμε πως ήταν το πρώτο παιχνίδι FIFA που κυκλοφόρησε το 1993...

fifa-international-soccer-game.jpg

Και αφού νοσταλγησατε με το πρώτο βίντεο ας δούμε τώρα την πορεία του πιο πετυχημένου ποδοσφαιρικού παιχνιδιού για ολα αυτά τα χρόνια..

Τελευταία επεξεργασία:
Ε καιρός ήταν γιατί κάπου κούρασε. Φαντάζομαι θα γίνει ανάρπαστο το Fifa23 όντας το τελευταίο της σειράς.

βλέπω γονείς να ξοδεύουν ένα κάρο λεφτά για Switch&PS5 για τα παιδιά τους στις γιορτές.

Επειδή ο ανιψιός μου έχει πορωση με το ποδόσφαιρο μιας και πάει και σε ομάδα, σε έναν υπολογιστή 15 χρονών με Win7, 4 GB RAM του πέρασα το fifa 16 με infinity patch & Pes 2013 με 2024 Patch για να μπορεί να παίζει με τον Ολυμπιακό του στη Superleague στο πρώτο και στο Champions League στο δεύτερο με τους καινούργιους παίκτες. Η πλάκα είναι του αρέσει να κάνει και ζωντανή περιγραφή.
Από να τα παίζει στο tablet καλύτερα στον υπολογιστή

από τις σπάνιες περιπτώσεις που μικρός προτιμάει το pro από το fifa. Μάλλον δεν θα ασχοληθεί με το δεύτερο.
Έτσι θα, του περάσω και το αναβάθμισμενο pes 6

από τις σπάνιες περιπτώσεις που μικρός προτιμάει το pro από το fifa. Μάλλον δεν θα ασχοληθεί με το δεύτερο.
Έτσι θα, του περάσω και το αναβάθμισμενο pes 6
Pes 6, τι μου θυμισες τώρα, ήταν το πρώτο ποδοσφαιρακι που είχα λιώσει, αμέτρητες ώρες είχα αφιερώσει εκεί, ήταν βέβαια και ένα παιχνίδι που έπαιζε τότε όλη η παρέα συνεπώς, δεν ήταν δύσκολο να ολισθήσω.

ΒΕΒΑΙΑ, κόντρα στην τάση της εποχής (η μάλλον της πιο πρόσφατης, παλαιότερα δεν ξέρω πως ήταν), προτιμούσα σταθερά FIFA. Μου φαινόταν απίστευτα καλύτερο, ίσως βέβαια το προτιμούσα επειδή είχε κανονικά όλα τα ονόματα ομάδων και παικτών και γενικά, μου είχε "κάτσει" περισσότερο ως παιχνίδι.

Κάπου εχω καταχωνιασμενο και το FIFA 2002 που μου είχε κάνει δώρο ένας φίλος το οποίο, είχε περιγραφή Μανώλη Μαυρομάτη (ναι, του γνωστού) κάπου όμως είχε θέμα το παιχνίδι και το είχα αφήσει.

Κάπου κι εγώ το άφησα το Fifa, είχα δοκιμάσει και κάποια πιο πρόσφατα παιχνίδια της σειράς αλλά για κάποιο λόγο, με απώθησαν, ήδη είχα χορτάσει και με το παραπάνω τα ποδοσφαιράκια συνεπώς, δεν ξανασχοληθηκα έκτοτε και κατά τη γνώμη μου, η ετήσια κυκλοφορία, είχε χάσει το νόημα της, πιστεύω ότι τα Fifa & Pro, δεν είχαν να δώσουν κάτι πραγματικά καινούργιο, πέρα από τις νέες μεταγραφές σε ομάδες συνεπώς, καλώς και έληξε η ετήσια κυκλοφορία τους (του Fifa τουλάχιστον), εκτός αν ξεκίνησε πάλι.

Pes 6, τι μου θυμισες τώρα, ήταν το πρώτο ποδοσφαιρακι που είχα λιώσει, αμέτρητες ώρες είχα αφιερώσει εκεί, ήταν βέβαια και ένα παιχνίδι που έπαιζε τότε όλη η παρέα συνεπώς, δεν ήταν δύσκολο να ολισθήσω.

ΒΕΒΑΙΑ, κόντρα στην τάση της εποχής (η μάλλον της πιο πρόσφατης, παλαιότερα δεν ξέρω πως ήταν), προτιμούσα σταθερά FIFA. Μου φαινόταν απίστευτα καλύτερο, ίσως βέβαια το προτιμούσα επειδή είχε κανονικά όλα τα ονόματα ομάδων και παικτών και γενικά, μου είχε "κάτσει" περισσότερο ως παιχνίδι.

Κάπου εχω καταχωνιασμενο και το FIFA 2002 που μου είχε κάνει δώρο ένας φίλος το οποίο, είχε περιγραφή Μανώλη Μαυρομάτη (ναι, του γνωστού) κάπου όμως είχε θέμα το παιχνίδι και το είχα αφήσει.

Κάπου κι εγώ το άφησα το Fifa, είχα δοκιμάσει και κάποια πιο πρόσφατα παιχνίδια της σειράς αλλά για κάποιο λόγο, με απώθησαν, ήδη είχα χορτάσει και με το παραπάνω τα ποδοσφαιράκια συνεπώς, δεν ξανασχοληθηκα έκτοτε και κατά τη γνώμη μου, η ετήσια κυκλοφορία, είχε χάσει το νόημα της, πιστεύω ότι τα Fifa & Pro, δεν είχαν να δώσουν κάτι πραγματικά καινούργιο, πέρα από τις νέες μεταγραφές σε ομάδες συνεπώς, καλώς και έληξε η ετήσια κυκλοφορία τους (του Fifa τουλάχιστον), εκτός αν ξεκίνησε πάλι.
υπάρχει και το Patch της Superleague (9/24) για, το pes 2021 που στον υπολογιστή έχει τα ρεαλιστικοτερα γραφικά σε σχέση με τις κονσόλες.
Βέβαια δεν θα, το περάσω σε ένα νεότερο laptop γιατί ενα μικρό παιδί με τέτοιο ρεαλισμό θα πάθει τίποτα, συν το ότι οι διακοπές τελείωσαν και θέλει πολύ χρόνο.
Το πρόβλημα δεν είναι τα παιχνίδια καθαυτά αλλά το ότι απαιτούν στρατηγική και βλέπεις τα παιδιά να ξοδεύουν μια ώρα στο παιχνίδι και 5 στο YT σχετικά με το παιχνίδι.

Το κακό με, το FC 25 ειναι πως η έκδοση για Windows έχει πολλά προβλήματα αστάθειας και για αυτό πρέπει να περιμένουμε το 26 μπας και τα διορθώσει

Πίσω
Μπλουζα