masbass
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 4
τον Οκτώβριο ποιάς χρονιάς;pooky(1) είπε:Εδώ τον Οκτώβριο έχουμε Gran Tourismo 5
τον Οκτώβριο ποιάς χρονιάς;pooky(1) είπε:Εδώ τον Οκτώβριο έχουμε Gran Tourismo 5
Κανενα προβλημα ... απλα να ξερεις οτι τα updates απο ενα σημειο και μετα δεν θα μπορεις να τα γλιτωσεις γιατι δεν θα μπορεις να παιξεις τα καινουργια παιχνιδια. Δηλαδη με το που βαζεις το δισκακι θα σου κανει το ιδιο το game update ΑΡΑ και οτι καλο ή κακο φερνει το update θα το εχεις.pooky(1) είπε:Τι καλά!!!!
ΔΕΝ θα συνδέσω ποτέ το PS3 με το internet. Είναι του διαόλου αυτά τα πράματα....!!!!!!!!!!!!
Το release του CFW έρχεται σε λίγες μέρες, οπότε σε λίγο καιρό θα ξέρουμε άν πρόκειται για μούφα η όχι. Καλώς η κακώς, με την απόφαση της Sony για το κόψιμο του OtherOS οι ασκοί του αιόλου άνοιξαν. Το άν θα είναι γελοίο να το εντοπίσουν, απλά δές τι έγινε με τον "πόλεμο" τους στο PSP με τον Dark Alex. Έχασαν σχετικά εύκολα. Φυσικά δέν βασίζομαι στον geohot, αλλά στο γεγονός ότι έχει γίνει αρκετό decryption σε πολλά σημαντικά τμήματα του κώδικα (μέχρι πρότινος "άσπαστα" και καλά) και φυσικά διαθέσιμο πλεόν σε μπόλικα και ικανά χέρια και μυαλά coders. Κοινώς, μιλάμε για εβδομάδες πρίν τα πρώτα ps3 homebrews. Γιαυτό και η Sony σε κατάσταση αμόκ, έκοψε γρήγορα-γρήγορα το linux. Αυτό προσωπικά δέν νομίζω να την βοηθήσει και πολύ, καθώς η αρχή έχει ήδη γίνει, και μάλιστα έχει τσαντίσει και αρκετό κόσμο.keropi είπε:αν δε σε ενδιαφέρει το online δεν έχει νόημα να κάνεις update , αλλά αν θέλεις να κατεβάσεις κάποιο demo; και καλά υπάρχει workaround προς το παρόν, αλλά για πόσο; Ούτε εγώ παίζω online , όπως και εσένα μου είναι ΠΑΓΕΡΑ αδιάφορο , αλλά πχ. στο Demon's Souls αν συνδεθείς σου βγάζει έξτρα πράγματα στο single player παιχνίδι... Και στην τελική το OtherOS είναι μούφα και αδιάφορο για κονσόλα (και ειδικά έτσι όπως υλοποείται στο ps3) και να είσαι σίγουρος φίλε ότι όταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σπάσει το 3 , αυτή η επιλογή θα είναι αδιάφορο αν υπάρχει ή όχι. (όταν σπάσει όμως και όχι με τις υπάρχουσες μαμουνιές...)Επίσης όσοι περιμένουν cfw για το ps3 (αν βγει φυσικά), αναρωτηθείτε το εξής: τί σας κάνει να πιστέυετε ότι θα είναι ΟΚ; θα είναι ΓΕΛΟΙΟ για την Sony να το ανιχνεύσει από την στιγμή που το μηχάνημα δεν έχει σπάσει πραγματικά... εδώ το 360 που έχει γίνει σουρωτήρι δεν μπορεί να αποφύγει τους ελέγχους θα την γλυτώσει το 3 που δεν μπορεί να τρέξει την παραμικρή homebrew εφαρμογή;
δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο πάντως εγώ...Gyubrush είπε:Πραγματικα το τελευταιο update ειναι απελπιστικο.Ιδρωνω για να μπει on line και κολλαει το μηχανημα.Δεν το εχουν καταλαβει να βγαλουν ενα νεο?