Firmware updates

Κάτι λένε για φέτος. Θα δούμε.
 
Τι καλά!!!!

ΔΕΝ θα συνδέσω ποτέ το PS3 με το internet. Είναι του διαόλου αυτά τα πράματα....!!!!!!!!!!!!
 
pooky(1) είπε:
Τι καλά!!!!
ΔΕΝ θα συνδέσω ποτέ το PS3 με το internet. Είναι του διαόλου αυτά τα πράματα....!!!!!!!!!!!!
Κανενα προβλημα ... απλα να ξερεις οτι τα updates απο ενα σημειο και μετα δεν θα μπορεις να τα γλιτωσεις γιατι δεν θα μπορεις να παιξεις τα καινουργια παιχνιδια. Δηλαδη με το που βαζεις το δισκακι θα σου κανει το ιδιο το game update ΑΡΑ και οτι καλο ή κακο φερνει το update θα το εχεις.

BTW γιατι να μην συνδεσεις το playstation online? Ειναι και τσαμπε το PSN οποτε ...
 
Μπα δεν με εμπνέει να συνδέσω τις κονσόλες μου στο net. Εδώ το gaming pc μου δεν συνδέεται, μέχρι σε σημείο να έχω και απενεργοποιημένη τη κάρτα δικτύου.

Ποτέ δεν με τράβηξε το on line gaming και ούτε θα το κάνει στο άμεσο ή μακρινό μέλλον. Βέβαια, αυτό είναι προσωπική εκτίμηση και στάση ζωής, δεν έχω τίποτε εναντίον του.

Όσο για το PS3 δεν το έχω, σήμερα έλαβα το PSone!!!!!!!!!! Επόμενος σταθμός.......
 
Α οκ, γιατι με βαση αυτο που ειπες πιο πριν νομιζα οτι μιλουσες για το PS3. Το Psone ειναι αλλη ιστορια ...
 
Εγώ δέν έβαλα ακόμα το νέο firmware. Παραμένω στο 3.15 καθώς σύντομα θα κυκλοφορήσει το custom firmware του geohot, το οποίο θα είναι με Other Os. Ήδη κυκλοφόρησαν βίντεο που δείχνουν ότι δουλέυει, και προφανώς ο τύπος προσπαθεί να εξιλεωθεί καθώς είναι και η βασική αιτία του ότι η Sony έκοψε το Other Os. Δέν θέλω να ρισκάρω την ομαλή online λειτουργία πάντως, καθώς είναι πολύ σημαντική για εμένα. Παίζω online πολλά games, μερικά δέ ΜΟΝΟ online όπως το Fifa, και φυσικά αγοράζω κάθε καλό arcade παιχνιδάκι που κυκλοφορεί στο PSN. Είναι πολύ δύσκολο να αποχωριστώ το online κομμάτι του PS3, και άν τελικά δείξει ότι το CFW του τυπά είναι προβληματικό, θα "λυθεί" το προσωρινό εμπάργκο που έθεσα στο online κομμάτι.

Πέρα απο την πρόσβαση στο PSN όμως, ΔΕΝ χρειάζεσαι firware update για να κάνεις εγκατάσταση τα patches στα παιχνίδια. Εχθές εγκατέστησα το Assasins Creed 2, μπήκε και το update του, χωρίς να κάνει sign-in.
 
εγώ το έκανα update , για 2 λόγους:

1. δεν έχω απολύτως ΚΑΜΟΙΑ εμπιστοσύνη σε ότι και να λέει οποιοδήποτε geohot για το ps3

2. το OtherOS σαν επιλογή μου είναι παντελώς άχρηστο

πάντως ούτε προβλήματα ούτε στραβά είδα με το 3.21 ...
 
Keropi το PS3 το παραγγέλνω από Δευτέρα (είπα μία μία τις κονσόλες, μόλις παραλάβω το X-box το original πατάω την παραγγελία για ένα PS3 και ένα unmoded 360 arcade) .

Αν δεν σε ενδιαφέρει καθόλου το on-line αξίζει να γίνεται update;
 
αν δε σε ενδιαφέρει το online δεν έχει νόημα να κάνεις update , αλλά αν θέλεις να κατεβάσεις κάποιο demo; και καλά υπάρχει workaround προς το παρόν, αλλά για πόσο; Ούτε εγώ παίζω online , όπως και εσένα μου είναι ΠΑΓΕΡΑ αδιάφορο :D , αλλά πχ. στο Demon's Souls αν συνδεθείς σου βγάζει έξτρα πράγματα στο single player παιχνίδι... Και στην τελική το OtherOS είναι μούφα και αδιάφορο για κονσόλα (και ειδικά έτσι όπως υλοποείται στο ps3) και να είσαι σίγουρος φίλε ότι όταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σπάσει το 3 , αυτή η επιλογή θα είναι αδιάφορο αν υπάρχει ή όχι. (όταν σπάσει όμως και όχι με τις υπάρχουσες μαμουνιές...)

Επίσης όσοι περιμένουν cfw για το ps3 (αν βγει φυσικά), αναρωτηθείτε το εξής: τί σας κάνει να πιστέυετε ότι θα είναι ΟΚ; θα είναι ΓΕΛΟΙΟ για την Sony να το ανιχνεύσει από την στιγμή που το μηχάνημα δεν έχει σπάσει πραγματικά... εδώ το 360 που έχει γίνει σουρωτήρι δεν μπορεί να αποφύγει τους ελέγχους θα την γλυτώσει το 3 που δεν μπορεί να τρέξει την παραμικρή homebrew εφαρμογή;
 
keropi είπε:
αν δε σε ενδιαφέρει το online δεν έχει νόημα να κάνεις update , αλλά αν θέλεις να κατεβάσεις κάποιο demo; και καλά υπάρχει workaround προς το παρόν, αλλά για πόσο; Ούτε εγώ παίζω online , όπως και εσένα μου είναι ΠΑΓΕΡΑ αδιάφορο :D , αλλά πχ. στο Demon's Souls αν συνδεθείς σου βγάζει έξτρα πράγματα στο single player παιχνίδι... Και στην τελική το OtherOS είναι μούφα και αδιάφορο για κονσόλα (και ειδικά έτσι όπως υλοποείται στο ps3) και να είσαι σίγουρος φίλε ότι όταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σπάσει το 3 , αυτή η επιλογή θα είναι αδιάφορο αν υπάρχει ή όχι. (όταν σπάσει όμως και όχι με τις υπάρχουσες μαμουνιές...)Επίσης όσοι περιμένουν cfw για το ps3 (αν βγει φυσικά), αναρωτηθείτε το εξής: τί σας κάνει να πιστέυετε ότι θα είναι ΟΚ; θα είναι ΓΕΛΟΙΟ για την Sony να το ανιχνεύσει από την στιγμή που το μηχάνημα δεν έχει σπάσει πραγματικά... εδώ το 360 που έχει γίνει σουρωτήρι δεν μπορεί να αποφύγει τους ελέγχους θα την γλυτώσει το 3 που δεν μπορεί να τρέξει την παραμικρή homebrew εφαρμογή;
Το release του CFW έρχεται σε λίγες μέρες, οπότε σε λίγο καιρό θα ξέρουμε άν πρόκειται για μούφα η όχι. Καλώς η κακώς, με την απόφαση της Sony για το κόψιμο του OtherOS οι ασκοί του αιόλου άνοιξαν. Το άν θα είναι γελοίο να το εντοπίσουν, απλά δές τι έγινε με τον "πόλεμο" τους στο PSP με τον Dark Alex. Έχασαν σχετικά εύκολα. Φυσικά δέν βασίζομαι στον geohot, αλλά στο γεγονός ότι έχει γίνει αρκετό decryption σε πολλά σημαντικά τμήματα του κώδικα (μέχρι πρότινος "άσπαστα" και καλά) και φυσικά διαθέσιμο πλεόν σε μπόλικα και ικανά χέρια και μυαλά coders. Κοινώς, μιλάμε για εβδομάδες πρίν τα πρώτα ps3 homebrews. Γιαυτό και η Sony σε κατάσταση αμόκ, έκοψε γρήγορα-γρήγορα το linux. Αυτό προσωπικά δέν νομίζω να την βοηθήσει και πολύ, καθώς η αρχή έχει ήδη γίνει, και μάλιστα έχει τσαντίσει και αρκετό κόσμο.

Eμένα δέν μου καίγεται καρφί άν θα παίζει backups, όσα games θέλω τα αγοράζω (πλέον είναι και λίγα) όμως την στιγμή που θα δώ applications, emulators και ποιός ξέρει τί άλλο, δεν μπορώ παρα να τρίβω τα χέρια μου. Ειδικά άν καταφέρουν να βγάλουν emulators που να εκμεταλλέυονται τον cell ( λέμε τώρα), το PS3 το βλέπω να μπαίνει σε πολλές καμπίνες. Θεωρητικά έχει την ιπποδύναμη να εξομοιώσει τα πάντα.

Επίσης, υπάρχει και άλλη μιά παράμετρος. Άν τελικά κυκλοφορήσει σταθερό CFW, η Sony εκ των πραγμάτων θα αναγκαστεί να σχεδιάσει νέα FW που θα προσφέρονται ώς δέλεαρ για την νόμιμη οδό. Οπότε, μια η άλλη, τελικά πιστεύω πως έρχονται καλές μέρες για το PS3 και ότι τώρα θα δούμε τί τελικά μπορεί να κάνει αυτός ο cell...
 
φίλε Other_Reality , αυτά τα έχω ξανασυζητήσει αλλού σε πιό "ειδικά" forums, το ότι θα έχουμε homebrew σε λίγο καιρό , το έχω ακούσει μερικούς μήνες πριν... τεσπα δεν έχει νόημα να συζητάμε εδώ , ο καιρός θα δείξει και πραγματικά εύχομαι να ανοίξει το σύστημα διότι θα δούμε ωραία πραματάκια πιθανότατα... απλά φίλε μου τεχνικά (ή μάλλον πρακτικά που έχει και την μεγαλύτερη σημασία) ότι έχει γίνει ως τώρα είναι αέρας κοπανιστός χωρίς καμοία σχέση με εκτέλεση homebrew κώδικα.

Εδώ ακόμα και με το otherOS , η αρχιτεκτονική προστασίας του cell είναι τόσο ικανή που πολύ απλά ΔΕΝ ΕΣΠΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ και ας έτρεχε Linux με ότι εφαρμογές θέλει ο χρήστης. Έχω ξαναπεί, το otherOS και άλλα "καλούδια" απλά φεύγουν από την μέση για να γίνει η ανάπτυξη μελλοντικών αναβαθμίσεων πιο οικονομική και 95% όμοια σε όλα τα μοντέλα, είναι πολύ απλό.

Επίσης μην συγκρίνουμε με τον DA ... πολύ απλά δεν υπάρχει σχέση.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ώς τώρα ναι, δέν είπε κανείς ότι έχει γίνει κάτι. Κάτσε λίγο καιρό όμως, και θα δούμε άν ο Geohot είναι όντως lamer, αυτό λέω. Eίπε ότι το έκανε, είπε ότι έρχεται το release. Nα το δούμε πρώτα και μετά ας τον κρίνουμε. Έκ των προτέρων δέν μπορούμε να πούμε ούτε WOW ούτε NO WAY !
 
φυσικά και περιμένουμε , και μακάρι να είναι έτσι δεν διαφωνεί κανένας. Απλά με ότι έχει αποκαλύψει ως τώρα δεν παίζει κάτι τέτοιο. Ίσως και να προχώρησε που θα είναι τρομερό... άντε να δούμε :D
 
Πραγματικα το τελευταιο update ειναι απελπιστικο.Ιδρωνω για να μπει on line και κολλαει το μηχανημα.Δεν το εχουν καταλαβει να βγαλουν ενα νεο?
 
Gyubrush είπε:
Πραγματικα το τελευταιο update ειναι απελπιστικο.Ιδρωνω για να μπει on line και κολλαει το μηχανημα.Δεν το εχουν καταλαβει να βγαλουν ενα νεο?
δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο πάντως εγώ...
 
Εχω το πρωτο με τα 40gb και τις 4 θυρες.Απο την στιγμη που μπηκε αυτο το αθλιο update,αγανακτω να παιξω uncharted 2.Mπαινει με την 10η προσπαθεια και πολλες φορες με πεταει.
 
Χάλια είναι το τελευταίο update ναι. Προσπάθησα αρκετές φορές να μπω online μέχρι που βαρέθηκα.
 
Πίσω
Μπλουζα