Stormwatch
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 287
Οσες φορες εκανα update αν δεν κανω λαθος ηταν με καλωδιο.Δεν βρισκω καποιο λογω να εχει προβλημα με ασυρματο παντως.Εχω κατεβασει πολλα παιχνιδια με ασυρματο και δεν ειχα κανενα προβλημα.pooky(1) είπε:Who cares;
Η κονσόλα είναι για παιχνίδια.
Παίδες, όταν προχωράμε σε αναβάθμιση του firmware στο PS3, μπορούμε να το κάνουμε ασύρματα ή πρέπει η κονσόλα να είναι συνδεδεμένη με το router με καλώδιο δικτύου;
Το PS3 έρχεται εντός του ερχομένου μηνός και λόγω αποστολής μείωσης του αριθμού των καλωδίων στο playroom έχω πετάξει τα καλώδια δικτύου. Όσο για το 360, δεν υπάρχει περίπτωση να το συνδέσω σε δίκτυο.
Δεν μπορείς να διαφημίζεις την κονσόλα σαν Home media entertainment system και να σταματάς την υποστήριξή media format. Μετά θα σταματήσει να παίζει DVD, Θα παίζει μόνο Blu-ray για λόγους ασφαλείας.Aardvark είπε:Nαι Super Audio CD ,σαν να κατηγορουμε την M$ που σταματησε το HD-dvd.Τιγκα τα μαγαζια στα SACD,τεραστιες οι συλλογες που σκονιζονται στα ραφια.
Κοψανε και το PS2 hardware emulation? Γιατι εγω εχω το Γιαπωνεζικο 60gb Ps3 με Hardware emulationSaulot είπε:Είναι το 3ο feature που κόβουν μετα την υποστήριξή Super Audio CD και PS2 software emulation. Αν είσαι απο αυτούς που το πήρε απο τις αρχές, θα εκνευριστείς το λιγότερο.