Fotis_kfor
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 21
Ευχαριστώ DoctorGalifrean, αλλά και εγώ μόνο "πλούσιος" δεν είμαι... ψάχνω και εγώ για κοκαλάκια, πίστεψε με
Ουπς, άλλη φορά θα ποστάρω εκτός Παρασκευής τότεpooky(1) είπε:Ρε Φώτη, γιατί μας το έκανες αυτό βραδυάτικα; Δεν μας λυπάσαι; Μια Παρασκευή μένει να κοιμηθούμε ήρεμα.
Φωτάρα χάρηκα που σε είδα από κοντά, μακάρι να είχαμε κι΄ άλλο χρόνο. Ότι πέσει στα χέρια μου από home micros θα βρεθεί στη συλλογή σου. Δυτυχώς/ευτυχώς μόνο με κονσόλες θα ασχολούμαι από εδώ και μπρος. Η 500άρα έχει ακόμα τη σφραγίδα εγγύησης, μια και δεν έχει εσωτερική μπαταρία για βγάλσιμο. Η 500+ έχει πάνω επιταχυντή, επιπλέον επέκταση μνήμης και η εσωτερική μπαταρία έχει αφαιρεθεί πριν κάνει ζημιά. Καλορίζικα και περιμένω φωτό με τα ξαδερφάκια τους!Fotis_kfor είπε:Να ευχαριστήσω τον φίλο pooky(1) ο οποίος γνωρίζοντας το χόμπυ / project μου και τον κόπο που έχω κάνει για να διαμορφώσω τη συλλογή που έχω ως τώρα, μου χάρισε για την συλλογή μου 2 μηχανήματα : μια Amiga 500 και μια Amiga 500+ !!!
Ευχαριστώ πολύ Γιώργο
Έχεις ήδη πρόσκληση VIPpooky(1) είπε:Βάγγο μου υποσχέθηκε exclusive φωτογράφιση, επίσκεψη και καφέ στο χώρο του!
Χώρια τη πλάκα, θα είναι τιμή μου να παρευρεθώ στο "ναό" που έχει στήσει, αν μη τι άλλο, θα γυρίσουμε πίσω σε καλύτερες μέρες.