Fotis_kfor
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 21
Ευχαριστώ DoctorGalifrean, αλλά και εγώ μόνο "πλούσιος" δεν είμαι... ψάχνω και εγώ για κοκαλάκια, πίστεψε με

Ουπς, άλλη φορά θα ποστάρω εκτός Παρασκευής τότεpooky(1) είπε:Ρε Φώτη, γιατί μας το έκανες αυτό βραδυάτικα; Δεν μας λυπάσαι; Μια Παρασκευή μένει να κοιμηθούμε ήρεμα.![]()
![]()
Φωτάρα χάρηκα που σε είδα από κοντά, μακάρι να είχαμε κι΄ άλλο χρόνο. Ότι πέσει στα χέρια μου από home micros θα βρεθεί στη συλλογή σου. Δυτυχώς/ευτυχώς μόνο με κονσόλες θα ασχολούμαι από εδώ και μπρος. Η 500άρα έχει ακόμα τη σφραγίδα εγγύησης, μια και δεν έχει εσωτερική μπαταρία για βγάλσιμο. Η 500+ έχει πάνω επιταχυντή, επιπλέον επέκταση μνήμης και η εσωτερική μπαταρία έχει αφαιρεθεί πριν κάνει ζημιά. Καλορίζικα και περιμένω φωτό με τα ξαδερφάκια τους!Fotis_kfor είπε:Να ευχαριστήσω τον φίλο pooky(1) ο οποίος γνωρίζοντας το χόμπυ / project μου και τον κόπο που έχω κάνει για να διαμορφώσω τη συλλογή που έχω ως τώρα, μου χάρισε για την συλλογή μου 2 μηχανήματα : μια Amiga 500 και μια Amiga 500+ !!!
Ευχαριστώ πολύ Γιώργο![]()
Έχεις ήδη πρόσκληση VIPpooky(1) είπε:Βάγγο μου υποσχέθηκε exclusive φωτογράφιση, επίσκεψη και καφέ στο χώρο του!![]()
Χώρια τη πλάκα, θα είναι τιμή μου να παρευρεθώ στο "ναό" που έχει στήσει, αν μη τι άλλο, θα γυρίσουμε πίσω σε καλύτερες μέρες.