johnny19818
Retromaniax Thread Excavator!
- Αντιδράσεις
- 2.210
1@mib[/USER] Το Mortal Kombat 3 στο Game Gear ήταν άθλιο. Και στο Game Boy χάλια ήταν αλλά στο GG παίρνει βραβείο αθλιότητας...
Φιλος μη μπερδευεις τα πραγματα που ειδες να γραφω εγω πως το γεγονος οτι ειχα παρα πολλα ατομα να ανταλασω παιχνιδια εχει καμια σχεση με την ποιοτητα των παιχνιδων καθε κονσολας.Το εγραψα για να δεις πως ηταν παραγοντας επιλογης οπως εγραψες και συ πολυ σωστα πως ειναι κατι που δεν το υπολογισες γιατι αν δεν εμενες στην πολη και εμενες σε χωριο οπως εγω που δεν ειχαμε καν ιδεα πως υπαρχουν μαγαζια με μεταχειρισμενα παιχνιδια η μαγαζια που νοικιαζες παιχνιδια και βασιζοσουν μονο στους δυο φιλους που ειχαν GG ζησε μαι μου να φας τριφυλλι οσον αφορα τα παιχνιδια που θα επαιζες.mib είπε:Απο τα παιχνίδια που έγραψες το 98% το έχω δει απο κοντά τότε και το 70% τα έχω τερματίσει όταν είχα το game boy όταν το αντάλαξα με το game gear.Οπότε έχω καλή άποψη, και απο τα παιχνίδια που αναφέρεις τα 10 περίπου είναι ΑΑΑ τα υπόλοιπα είναι ΑΑ .
To ότι είχες πολλους να ανταλάσεις παιχνίδια δεν έχει να κάνει με τις ποιότητες των τοπ 20-30 ΑΑΑ παιχνιδιών μιας κονσόλας. Μπορεί να είναι όμως παράγοντας επιλογής, που εγώ δεν υπολόγησα. Στην Θεσσαλόνίκη τότε και μαγαζιά υπήρχαν για μεταχειρισμένα GG παιχνίδια και είχα κανα 2 φίλους με GG και αντάλλαζα, άρα δεν ήταν πρόβλημα που δεν το είχαν πολλοι.
Να διευκρινήσω και πάλι ότι τα AAA παιχνίδια του GB είναι περισσότερα στο GB , παρέληψες πολλα όπως είπες (πχ ZELDA, probotector,κα).
ΥΓ. Τα choplifter, micro machines και Nba jam υπήρχαν και στο GameGear και ήταν και καλύτερα!
Ξεχνάς τοmetalcandyman είπε:Δηλαδη δεν ειναι ΑΑΑ τα δυο Castlevania ονομα βαρυ και ασηκωτο και παιχνιδαρες και τα δυο την στιγμη που σε ολοκληρη την ιστορια της sega καμια κονσολα της δεν ειδε καν ουτε ενα castlevania
Σωστος,πολυ σωστος πανω στον ειρμο μου ξεχασα τελειως το Bloodlines και μαλιστα ξεχασα και το symphony of the night στο saturn αλλα γενικα μπερδευτηκα γιατι ηθελα να γραψω μεχρι την master system εποχη δεν ειχε castlevania και οχι γενικα.Οσο για Super castlevania IV που αναφερες και τα δυο ειναι παιχνιδαρες αλλα το Super castlevania IV εχει καλητερο χειρισμο,καλητερη μουσικη,καλητερα γραφικα και εφε χαρις το mode 7 και γενικοτερα η ατμοσφαιρα του ειναι πιο σκοτεινη οπως και η παλετα χρωματων του και θυμιζει πιο πολυ σε ατμοσφαιρα τα παλια κλασσικα castlevania του ΝΕS σε αντιθεση με το Bloodlines που εχει μια πιο ρομαντικη και πιο φωτεινη ατμοσφαιρα Τελως παντων δεν χρειαζεται να το αναλυσω περισσοτερο δεν ειναι το θεμα μας αυτο και τα δυο ειναι πολυ καλα παιχνιδια.mib είπε:Ξεχνάς το
Castlevania: Bloodlines στο Mega drive που για πολλους θεωρείται και καλύτερο απο το super castlevania!
Σχετικά με τα ποκεμον σορρυ αλλά όσο εσυ σιχαίνεσαι τα SONIC άλλο τόσο σιχαίνομαι τα ποκεμον.
Σχετικά με το Metroid 2 ok αλλά το metroid 1 δεν νομίζω να ήταν ΑΑΑ.
...
Τελικά συμφωνούμε στην τελευταία σου πρόταση , αλλά με μια υποσημείωση , ότι οι ΑΑΑ του Game Gear ήταν ανώτεροι απο τους ΑΑΑ του GameBoy.
ΟΚ λοιπον να συμφωνήσω τώρα. Δέχομαι ότι οι ΑΑΑ του gameBoy είναι περισσότεροι απο του Game gear, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν έχει παιχνίδι σαν το streets of rage 2 και wonderboy dragons trap παράδειγμα και την αίσθηση εντυπωσιασμού που αποκομίζεις απο αυτό σε έγχρωμη αυτοφωτιζόμενη οθόνη !metalcandyman είπε:Δεν νομιζω να συμφωνουμε στην τελευταια μου προταση γιατι πολυ απλα το μαυρο δεν μπορει να γινει ασπρο.
Δυο φιλοι ο βασιλης και ο γιωργος συζητουν:mib είπε:ΟΚ λοιπον να συμφωνήσω τώρα. Δέχομαι ότι οι ΑΑΑ του gameBoy είναι περισσότεροι απο του Game gear, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν έχει παιχνίδι σαν το streets of rage 2 και wonderboy dragons trap παράδειγμα και την αίσθηση εντυπωσιασμού που αποκομίζεις απο αυτό σε έγχρωμη αυτοφωτιζόμενη οθόνη !
Και μιας που αναφέρθηκα για το wonder boy dragons trap ας παραθέσω το link του remake του επικού παιχνιδιού του GAME GEAR
http://www.thedragonstrap.com/
E τι να κάνω , που είναι τόσο σάπιο το GB που δεν μπορεί να σηκώσει ένα σοβαρό παιχνίδι απο το σάπιο NESmetalcandyman είπε:Ωραιος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα γουσταρω που εκατσες και το εφτιαξες απο την δικη σου πλευρα χαχαχαχαχαχαχαχα
Εκανες ομως ενα λαθος που δεν κολαει.Επιτηδες εβαλα τα street of rage 2 wonder boy ΙΙΙ στο τελος της συζητησεις των δυο φιλων γιατι αυτα τα παραδειγματα που εδωσες πως δυο παιχνιδια σαν και αυτα δεν εχει το GB ενας που ειχε master system και mega drive οπως εγω δεν ειχε λογο να παρει GG για να τα παιξει γιατι πολυ απλα τα παιχνιδια και ειναι ολοιδια αλλα στης home Κονσολες οι εκδοσεις ειναι καλητερες οπτικα ειδικα το street of rage 2.Σε αντιθεση με αυτα που εγραψες εσυ που καθε παιχνιδι ειναι διαφορετικο αλλο το kirby στο GB αλλο στο NES και αλλο τα super mario bros 1,2,3 και super mario world και αλλο τα super mario land 1,2,3 στο GB αν ηθελες να τα παιξεις αυτα επρεπε οπωσδηποτε να παρεις GB.Περι ανακυκλωσης που αναφερες ανακυκλωση δεν με νοιαζη τωρα που λεει ο λογος τοτε θα με ενοιαζε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.Ε ρε αυτη η εγχρωμη και αυτοφωτιζομενη οθονη του GG τι μας κανει χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
O χρη ποιος είναι?metalcandyman είπε:Δυο φιλοι ο βασιλης και ο γιωργος συζητουν:
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXA πολυ σωστη παρατηρηση απλα το αρχικο ονομα που θα εβαζα ηταν χρηστος και με κολησε φαινεται χαχαχαχαχαχαχαχαKambia είπε:O χρη ποιος είναι?